Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Kredensy też fajnie współpracują z bicyklem.

I Budgie.

Nie fotografują mnie,ale serdecznie do siebie machamy,taka świecka tradycja.Na szczęście nie wiedzą o braku A,hłe,hłe...

Póki co,oczywiście.

A w ogóle to po co komu fotka gęby motorzysty?

Giertych uprawia polityczną nekrofilię,powiadasz...No,no z trupem i to jeszcze na dodatek rudym,no czysta perwersja...

narodowe ale od Allmanów odpad , podobne południowe kołki kapelę obijały. Natomiast Ted Nugent powinien być idealnym wyborem

" Nie jest tajemnicą, że radykalne poglądy prawicowe nie są Tedowi Nugentowu obce. W 2008 roku bardzo mocno zaangażował się w kampanię wyborczą republikańskiego kandydata na prezydenta, Johna McCaina."

co prawda macie tylko prezesa z jego genialną wizją na unicestwienie Polski

" Nie ma wątpliwości, że Merkel reprezentuje to pokolenie polityków niemieckich, które chce odbudować mocarstwowość Niemiec. Elementem tego jest strategiczna oś z Moskwą, a w tym może przeszkadzać Polska."

ciekawe jak będzie niszczył relacje Rosji z Niemcami. Panowie będzie embargo i zmusi oba kraje do uległości czy raczej wojenka na dwa fronty

a sondaże takiej opcji nie wykluczają

" Pierwszy raz od lat Prawo i Sprawiedliwość wyprzedziło Platformę Obywatelską, i to aż o 6 punktów procentowych - wynika z najnowszego sondażu TNS Polska dla programu "Forum" TVP Info. Głosowanie na PiS deklaruje aż 39 proc., na PO - 33 proc. "

Ty wladek masz niestety obsesję na punkcie Kaczora, połączoną ze stanami paranoi

kto jest liderem narodowej prawicy ?

poważniej > gówno mnie prezes obchodzi jako lider mało znaczącej partii ,natomiast gdy stanowi o kształcie największej opozycji tylko idiota mógłby sobie odpuścić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Były Kwaśniewski z troska i sympatią o PO:

"- Rekonstrukcja rządu jest niezbędna. Część ministrów nie jest w stanie podołać wyzwaniom, zwłaszcza ci nowi - mówi w wywiadzie były prezydent. Ocenia m.in., że Jarosław Gowin "wykorzystał czas ministrowania do zbudowania swojej pozycji politycznej, ale w wymiarze sprawiedliwości nie ma dokonań", a Bartoszowi Arłukowiczowi "powierzono zadania ponad jego siły".

Kwaśniewski ocenia, że "ten rząd w codziennym zarządzaniu jest słaby", "w nic nie zaangażował się na tyle, by jakąś rzecz skończyć", "decyzje są często spóźnione". Zastrzega jednak: - Nie ustawiajcie mnie w roli totalnego krytyka tego rządu, bo nim nie jestem. W dodatku alternatywa po prawej stronie jest dla mnie nie do przyjęcia, a po lewej - nie może powstać."

(więcej: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,12620558,Kwasniewski__PO_ma_opcje_zmiany_lidera___Partia_ta.html)

Trafna ocena tego rządu. Szkoda tylko, że ten ponad partyjny obecnie mentor, skromnie nie wspomina o własnych, olbrzymich zasługach w to, aby alternatywa po lewej stronie (nie wiadomo jak długo jeszcze) nie mogła powstać.

Dziękuję!

Dziękuję z całego serca Wszystkim Kolegom, za pomoc w odrzuceniu szkodliwej dla Polski formacji!

Jeszcze raz dziękuję!

Pozdrawiam!

J.K.

Yarek - Ty tutaj? Interesuje Cię audio-stereo, mimo wszystko?

Słyszałem dziś w radio że PiSSmani wyprzedzili w sondażach PO. Zdumiewające, że nastapiło to dopiero teraz. Przypomina mi to trochę sytuację w której dwa psy ganiają wzdłuż ogrodzenia grożnie na siebie szczekając i tocząc pianę. W pewnym momencie dobiegaja do otwartej furtki i nastepuje konsternacja i pytanie co dalej. Psy udają, że niczego nie zauważyly, przebiegają w ciszy otwartą przestrzeń i zaczynają szczekać w momencie gdy znów sa bezpiecznie rozdzielone.

Obstawiam, że tak i będzie tym razem, tzn. Prezes będzie tylko udawał że chce zdobyć władzę, Tusk będzie trwał w trwaniu i tak razem bezpiecznie dobiegną do następnych wyborów.

Jestem Europejczykiem.

Dobrze czasami pomarzyć!

Jeżeli chodzi o marzenia to moim jest koalicja PiS+PSL+ewentualnie coś jeszcze.

Znając talent Prezesa do intryg wreszcie rozwaliłby PSL tak jak wcześniej Samoobronę i LPR.

W ten sposób miałby szansę przejść do historii nie jako małostkowy kurdupel (chodzi nie o wzrost tylko horyzonty myślowe) tylko jako mąż stanu.

Jestem Europejczykiem.

747 podpisał się JK.

Jarosław Kaczyński?A może Józef K.?

Ale z drugiej strony 747 wielokrotnie przyznawał,że w jego życiu ogromną rolę odgrywa żona.Więc Jarosław odpada.

Pozostaje Józef K.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Gratulacje. Dorzuć ZZ Top. Albo Lemmy'ego. Dużo już masz fotek ? :)

Mojego junaka pijany kumpel doszczętnie rozwalił pod Morągiem.

Teraz zostało mi tylko oglądanie Sons of Anarchy.

A Lemmy / probot shake your blood...hells angels...

Niech ktoś z Kolegów, może jest jakaś Koleżanka, zechcę przytulić biednego tegbaka, zrobiło mnie się żal, tego stworka, cierpi, tęskni za T., czuje, że coś traci, coś co było dla niego niezmiernie ważne, coś, co kochał i szanował, co wielbił i czemu był oddany, za co gotów był wiele oddać, poświęcić.

A teraz tego nie ma.

Teraz tego mu brakuje.

Wyraźmy milczeniem, brakiem dalszych wpisów, nasze współczucie dla Kolegi tegbaka, jak również i dla wielu innych, równie wrażliwych szanownych Kolegów, którzy przez całe lata, swym wkładem dzielnie przyczyniali się do trwania obecnego jeszcze reżimu, którzy podtrzymywali jak solidne fundamenty, całą tą konstrukcję tego układu, który teraz na naszych oczach chyli się ku upadkowi.

Żegnam Państwa.

Hehe ja na ten uklad ponownie zaglosuje. I jeszcze chetnie odprowadzam podatki...jak bedzie rzadzil pis...bede wykazywal straty...hihi

Prezes niesiony falą sukcesów (no, na razie jednym - sondazowym) wyraźnie rozkwitł:

"Prezes PiS kilkakrotnie żartował i opowiadał anegdoty. Przytoczył felieton jednego z publicystów, który miał ocenić, że prezes PiS jest "fenomenem w skali światowej". - Okazało się, że jestem jedynym politykiem na świecie, który pięć lat temu przegrał i nadal rządzi - wyjaśnił."

No tak...

Ironia zawarta w tym stwierdzeniu była chyba zbyt subtelna :-).

Jestem Europejczykiem.

i sobie nie żałuj

" Patrick McGovern z University of Pennsylvania w Filadelfii. Archeolog specjalizujący się w identyfikowaniu śladów alkoholu na ściankach naczyń ....

" Najbardziej rewolucyjne jest jednak przekonanie badacza, że ludziom przechodzącym na rolnictwo chodziło przede wszystkim o alkohol, a produkcja chleba była jedynie produkcją wtórną. "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

twoja rze porusza ważne problemy czy tylko sranie na Tuska i oczekiwanie na premiera Kaczyńskiego ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bycie głupim to nie grzech,

ale wstyd.

Na szczęście dla obywateli PO ma własnie takich bezwstydnym wyborców.

Wszystkie sprzedajne k... polityczne z partii władzy już się rozgladają za nowym władcą u którego bedą mogły nadal prowadzić polityczny burdel.

Rodacy

Musimy walczyć dalej, musimy dążyć do wyeliminowania ludzi szkodzących Polsce, z obszaru władzy.

Musimy postarać się w sposób demokratyczny, aby zostali odsunięci od decydowania o naszej przyszłości.

Zróbmy to, nie pozwólmy sobą manipulować, przez usłużne im media.

Rozwijajmy dalej nasz nurt, nurt prawdy, rozwijajmy nasze własne ośrodki informowania społeczeństwa w duchu prawdy.

Poczujmy do siebie na wzajem miłość, wspierajmy się, pomagajmy sobie, budujmy więzy miłości między sobą.

Wyzwólmy z siebie energię, otwórzmy się na nowe, przyjmijmy wyzwania, nie bójmy się stanąć do współzawodnictwa, w tworzeniu przyszłości.

Niech to będzie tym razem , prawdziwa wolność, prawdziwa demokracja, nasz patriotyzm, rozumiany tak jak my go pojmujemy.

Nie dajmy się po raz kolejny wyprowadzić w pole, różnym cwaniakom, agitatorom, tym, którzy próbują pokazać, że są inni niż w rzeczywistości.

Mówimy im stanowcze nie.

Stawiajmy na tych, którzy się sprawdzili, dali sobie radę, kiedy było ciężko, kiedy tyle agresji było przeciwko nam.

Ci ludzie, ci stawiający opór tej władzy, oni w pełni zasłużyli na szacunek, na uznanie, na to aby na ich barkach oprzeć się i zmienić świat.

Nie bójmy się zmieniać świata, wokół siebie na lepszy, na skuteczniej funkcjonujący, na sprawniejszy, na bardziej wydajny, na sprawiedliwy.

To nasz świat, to nasze życie, to nasz kraj, w którym to my jesteśmy gospodarzami, my, tu urodzeni, tu wychowani i pracujący, mamy do tego prawo, aby żyć i tworzyć, kochać i działać, rozwijać się i dojrzewać, tak jak my tego chcemy, w sposób w jaki zasłużyliśmy sobie, walką na przestrzeni naszych dziejów, na przestrzeni przede wszystkim ostatnich dziesięcioleci ale i ostatniego niby już demokratycznego czasu.

Jesteśmy u siebie, jesteśmy u siebie w domu, we własnej ojczyźnie, na własnej ziemi, na naszej polskiej ukochanej ziemi.

Bądźmy razem, razem jest raźniej, razem osiągniemy sukces, wspólny dla wszystkich, nikogo nie wykluczamy, każdy może dołączyć się do nas, jeśli tylko posiada w sercu szlachetną intencję, jesteśmy tolerancyjni, potrafimy wybaczyć, potrafimy zrozumieć odmienność.

Połączmy się dziś w wspólnotę, niech dzisiejszy dzień stanie się wielkim początkiem nowego państwa, odrodzonego i oczyszczonego.

Cieszmy się z tego co Bóg zechciał nam dać, podziękujmy Bogu za łaski jakimi nas obdarza co dzień.

Bóg jest z nami, to kto przeciwko nam?

Dziękuję, dziękuję, po trzykroć dziękuję.

Zwyciężymy, zwyciężymy, zwyciężymy.

Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy........

Głosujmy na PiS!

Wszyscy głosujmy na PiS, namawiajmy do tego członków swoich rodzin, najbliższych, przyjaciół, niech każdy kogoś przekona, niech przyczyni się w ten sposób do powiększenia naszego sukcesu!

Kubri

Głosuj bezwstydnie na PiS.

Głosuj na PiS.

Tak, głosuję na PiS i jestem z tego dumny!

PIJ!

Dziś świętujemy, wódka jest dla ludzi, pijmy ja w umiarze, nie prowadźmy pojazdów mechanicznych po spożyciu alkoholu!!!

BLOGUJ!

Pokazujmy się w sieci, pokażmy naszą siłę, zaznaczmy naszą obecność!

Faktycznie, Platformie udało się uniknąć ojczyźnianej i fanatyczno religijnej retoryki.

Z Tuska jedynie wylazł dziadek-szwab, kiedy w przemówieniu kończącym marsz powiedział:"Zobaczcie, Opatrzność jest z nami!".

"Gott mit uns!" - i znowu wiemy jaka jest Tuska ojczyzna i dlaczego tak bardzo stara się unikać entuzjastycznego mówienia o Polsce.

.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.