Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

xniwax

Ja bym wolał koalicję PO-SLD zamiast obecnej.Wtedy łatwiej by poszło z KRUS.Jak pokazało głosowanie nikomu nie trzeba niczego ratować.Tusk porządzi jeszcze do końca kadencji a Jarosław z Dyrektorem w matrixie.

Nie mogę się już doczekać buziek w TV Błaszczaka i Hofmana.Zobaczyć to -bezcenne!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Znowu udało się temu rządowi i tej koalicji. Zaczynam wątpić, że stanie się to przed wyborami - chociaż w polityce do końca niczego nie można być pewnym. No i muszę przyznać, że pomyliłem się licząc na upadek tego rządu jesienią. Natomiast jeżeli SLD skuma się w koalicję z PO - to będzie największa głupota polityczna i koniec SLD, a przed wszystkim Millera.

E tam.A co mu daje tkwienie w opozycji?Gdyby wszedł do koalicji i spowodował jej lekki zwrot w lewo to by tylko zyskał.A poza tym on tak bardzo pali się do władzy!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nic by nie spowodował i nic by nie miał do gadania - poza tym do końca utraciłby i tak już mocno nadwątlony wizerunek lewicowej partii. Millera szybko by pozbyto się z decyzyjnych gremiów. Wzrosło by znaczenie ludzi byłego Kwaśniewskiego: Olejniczka, Kalisza i innych oraz politycznych rozbitków typu Borowskiego czy Cimoszewicza. Może i on sam w takiej sytuacji usiadłby na stolcu premiera (niektórzy publicyści uważają to za możliwe).

Natomiast jeżeli SLD skuma się w koalicję z PO - to będzie największa głupota polityczna i koniec SLD, a przed wszystkim Millera.

Koniec Millera już był. No chyba że Miller ma w zanadrzu jakieś inne końce, tak jak niegdysiejszy start z listy Samoobrony.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Informacje o jego śmierci okazały się przedwczesne. Na razie całkiem dobrze sobie radzi z poobijanym SLD. A dziś w Sejmie pokazał, że w dalszym ciągu jest rasowym politykiem.

Ja bym wolał koalicję PO-SLD zamiast obecnej.

Problem w tym , że obecnie o zgrozo ;) lepsze jest SLD (na papierze) i gryzłoby to sie jak aluminium z miedzią na stykach.

Dziadekwłodek by nie wytrzymał kompromisów ze strony SLD wobec niemocy PO. Kraj spowiłby zapaszek spalenizny.

Natomiast jeżeli SLD skuma się w koalicję z PO - to będzie największa głupota polityczna i koniec SLD, a przed wszystkim Millera.

Właśnie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A dziś w Sejmie pokazał, że w dalszym ciągu jest rasowym politykiem.

Jeśli kundel zaszczeka jak rasowy pies (nawet w sejmowej budzie) to nie znaczy, że jest rasowym psem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jeśli kundel zaszczeka jak rasowy pies (nawet w sejmowej budzie) to nie znaczy, że jest rasowym psem.

Jak brakuje argumentów, to sięga się po epitety - nie potrafi się temu oprzeć wielki moralista Bocznicy! Nawet! Czyli: "Jeśli kundel zaszczeka jak rasowy pies (...) to nie znaczy, że jest rasowym psem."

A szklaneczki i tak za to ci stukną!

Problem w tym , że obecnie o zgrozo ;) lepsze jest SLD (na papierze) i gryzłoby to sie jak aluminium z miedzią na stykach.

Dziadekwłodek by nie wytrzymał kompromisów ze strony SLD wobec niemocy PO. Kraj spowiłby zapaszek spalenizny.

Właśnie.

Oj nie wytrzymałbym! Z pewnością! I pluł na SLD, jak na Coca Colę w plastiku!

Nie ma to jak argumenty. Treściwe argumenty.

"A dziś w Sejmie pokazał, że w dalszym ciągu jest rasowym politykiem."

Argumentował dziadekwłodek. Pokazywał Miller.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie ma to jak argumenty. Treściwe argumenty.

"A dziś w Sejmie pokazał, że w dalszym ciągu jest rasowym politykiem."

Argumentował dziadekwłodek. Pokazywał Miller.

Ano argumentowałem, bo dzisiaj w Sejmie małe co nie co widziałem i oglądałem. Czytając publicystów i innych obserwatorów dzisiejszych poczynań Sejmowych, nabieram przekonania, że nie jest to moja opinia w tym tonie. Na pewno też będą i inne.

Natomiast twojej pisaninie nie dziwię się ze powszechnie wiadomych względów i ona mi koło wacka lata.

Ano argumentowałem, bo dzisiaj w Sejmie małe co nie co widziałem i oglądałem. Czytając publicystów i innych obserwatorów dzisiejszych poczynań Sejmowych, nabieram przekonania, że nie jest to moja opinia w tym tonie. Na pewno też będą i inne.

Hurra! Daj sobie medal.

Ja też słuchałem Millera. Banał i populizm. Zero treści.

Jeżeli to jest niemoc PO to jak nazwać skuteczność PiS?

Wolisz niemoc PO bez względu na wszystko?

Niemoc PO bez opozycji takie POkomuna czyli czas zakazać produkcji styropianu.

Niedoczekanie, czas na POmazańców by idylle dla Polaków tworzyć czyli jak rządzić na haju bez haju w imię fucktycznego liberalizmu na miarę Nobla za zajobla.

Precz z POmuną, niech żyje sPiSek mądrych ludzi.

Do poduchy

No tak, jak kiedys rozszyfrowałem cię jako PiSSmana to zarzekałeś sie, że to nieprawda.

Nerwy puściły i wyszło szydło z worka :-))).

A tak z ciekawości - ci mądrzy ludzie to kto? Błaszczak, Hofman i Brudziński?

Nawet jak jacyś są to nie za bardzo ich widać.

Jestem Europejczykiem.

Kto jest jeszcze oprócz Ciebie w tym spisku?

200 w sejmie i 3/4 ludzi w kraju póki co.

wyszło szydło z worka

Wiceprezesowa Szydło?

ci mądrzy ludzie to kto? Błaszczak, Hofman i Brudziński?

Razem jako jedna osoba - może

o zarzekałeś sie, że to nieprawda.

Bo nieprawda, zapewniam ciebie jako dawny uchodźca z szeregów POmuny.

Znam ten szmateks w garniturach z dyplomami od podszewki.

Magików robiących ludziom wodę z mózgów i niewąskich pasożytów, aferzystów.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Spółka Figurski/Wojewódzki usłyszała zarzuty "znieważenia z powodów narodowościowych": http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,12660379,Zarzuty_dla_Wojewodzkiego_i_Figurskiego___za_komentarze.html. Wątpię, aby obaj głosili swoje głupoty z zamiarem znieważenia Ukrainek z powodów narodowościowych.Raczej się zagalopowali. Poza tym powiedzieli prawdę i o niektórych Polakach i niektórych Ukrainkach oraz o sile polskiego pieniadz - przynajmniej na Ukrainie. Wyjątkowa troska o jeden naród. Podczas, gdy inne kobiety z narodów bałkańskich są zmuszane do pracy jako przydrożne prostytutki i ani prokuratura, ani policja tego nie widza i nie potrafią zwalczyć tego procederu. Widać, że naruszona w żartach (nawet głupich) godność Ukrainek jest wyżej ceniona od faktycznie naruszonej godności innych nacji.

A wracając do F&W - ile było larum na Bocznicy w obronie rosyjskich pankówek prześladowanych przez zbrodniczego Putina. Tym razem cisza jakaś taka.

Dobrze, że jeszcze lagrów w Polsce nie ma bo "komor.pl" pewnie by się załapał.

Nadzieje można mieć, że szeregi PO za 3 lata zasilą szeregi bezpłatnych budowniczych dróg...osobiście w ramach resocjalizacji poprzez uczciwą pracę.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dobrze, że jeszcze lagrów w Polsce nie ma bo "komor.pl" pewnie by się załapał.

Nadzieje można mieć, że szeregi PO za 3 lata zasilą szeregi bezpłatnych budowniczych dróg...osobiście w ramach resocjalizacji poprzez uczciwą pracę.

Jak zapewne pamiętasz i o tym też pisałem w zestawieniu z prześladowanymi za wolność słowa w Rosji pankówami!

Nowoczesny człowiek to istota, której sumienie zastępuje byle błyskotka, a własny rozum - silna stacja TV.

Każda silna ma swych matołków.inaczej nie byłaby silna.

Gorzej jeśli jakaś bezsprzecznie włazi w dupę silniejszym by być silną.

Co, dostaliście kolejny kit o T., he he, ciekawe kto uwierzył, a jak już uwierzył, to ciekawe tej wiary na ile mu wystarczy........

Już dziś pociągi sparaliżowane w Wrocławiu i okolicach, a to dopiero jeden dzień po wygłupach publicznych tej ekipy.

Premier zapowiedział że zamierza okraść spółki skarbu państwa, zrobić skok na kasę pod nazwą inwestycje krajowe, ciekawe kto będzie o tym decydował, komu najwięcej da się nachapać, a ile skręci zarząd takiej spółki to tylko diabli wiedzą.

Coś mi to wygląda na drugi przekręt stulecia, po za OFE.

Jakby ktoś powiedział do premiera, chcesz jeszcze sobie porządzić?

To dawaj kasę.

Właśnie w ten sposób.

Inaczej przekręcamy wajchę do końca, rządzi PiS, a Ty idziesz tam gdzie Twoje miejsce.

Wolna Polska.

Pożal się Boże.

Co za łachudry tu rządzą.

Niech idą na rok urlopu macierzyńskiego/tacierzyńskiego, a następnie na bruk, bo po urlopie miejsce pracy już zajęte jest przez bezdzietną osobę kawalera lub pannę, staruszka lub babcię.

Żegnam.

I kto by pomyślał, że nudne "expose" polskiego premiera oraz wotum zaufania dla polskiego rządu może wywołać tyle frustracji w Wolsce.

Pierwszy złapany.................he he, kto następny, naiwnych nie sieją, sami się rodzą........he he.

Żenada.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.