Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Zabawna jest ta frustracja pissmanów.Pozostaje wam tylko konspira!747 już pewnie ukrywa się w Kampinosie.

xniwax

Na pewno nie będzie tak jak prawi Jarosław.

Obejrzyj se film w internecie jak Anglicy rozbili samolot, he he, na pustyni, przełamał się na dwie części, mnóstwo ludzi by przeżyło, he he.

Taki sam jak Tutka Prezydenta, he he.

He he, he he.

Jakoś nie kojarzę Pustyni Smoleńskiej. Nie uważałem na geografii czy co?

Jestem Europejczykiem.

Aaaaa, teraz kojarzę!

Czyżby Prezes wzorem Mojżesza zamierzał lud swój przez 40 lat wodzić po Pustyni Smoleńskiej?

Ciekawa analogia zwlaszcza biorąc pod uwage to, że Mojżeszowi nie dane było wejść do Ziemi Obiecanej.

Jestem Europejczykiem.

Jak do tej pory nieźle mi idzie.

Właściwie dopiero się rozpędzają. Przed nimi mnóstwo ciekawych wydarzeń jak rozliczne cuda ale też spektakularne kary dla odszczepieńców.

Zastanawia mnie kto moze być współczesnym odpowiednikiem gniewnego i surowego Jahwe?

Czyżby Ojciec Dyrektor?

Jestem Europejczykiem.

Od czasu opuszczenia "Egiptu" i ucieczki od "prześladowań faraona Wałęsy" jakoś ten rozpęd wygląda miernie. Choć zapewne na miarę możliwości tego ludu i takiego "Mojżesza". Widać wiara malutka jak pistolecik.

Obawiam się że to my jako ludzie małej wiary nie jesteśmy w stanie odczytać dalekosiężnych zamysłów naszego proroka. Dla mnie pocieszeniem jest przewidywana długość marszu co w połączeniu ze strukturą demograficzną Ludu Smoleńskiego może sprawić że u wrót Ziemi Obiecanej staną nieliczne niedobitki.

Jestem Europejczykiem.

Obawiam się że to my jako ludzie małej wiary nie jesteśmy w stanie odczytać dalekosiężnych zamysłów naszego proroka.

Piszesz o Tusku?

Przecież obiecał wszystkim Walhallę, może mniej tabaki, a więcej pracy dałoby wynik manny z nieba.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

niestety, huk medialno uliczny wystarczy wyborcom . Nie przypadkowo socjolog ich premierem a jak widać stalinowska socjotechnika w miejsce rzeczywistości wykreowała obraz wroga rządzącego krajem .Demokratycznie przegrane wybory pomijają insynuując zdradę kraju obecnej ekipie .Dla mnie szok ...Nie program tylko absurdalne kłamstwa stanowią o sile opozycji .

He he, nowy sondaż pokazuje już stabilny trend.

PiS 40 %, to symboliczna wartość, aby wypić wódkę na cześć Jarosława Kaczyńskiego.

Nawet dziś w niedzielę rząd będzie zaraz ustami ministra Nowaka, próbował ratować tyłek.

Żenada.

Odstraszą tylko te resztówki, które im pozostały, sondaż dotyczący stopnia poparcia dla nowych propozycji premiera, nie pozostawia cienia wątpliwości co do pozycji PO.

Z umiejętności pomnażania uśpionych aktywów, które wczoraj pokazał min Rostowski i min skarbu państwa, przez ten rząd drwi cała Polska,

He he.

He he, łyso Ci...............przegrałeś wladz, postawiłeś na złego konia..........ale zawsze możesz przeprosić, napisać że się pomyliłeś, albo że byłeś pod wpływem środków...................he, he, he he.

He he, ...........

jak widać stalinowska socjotechnika w miejsce rzeczywistości

Wladz ten fragment możesz śmiało przypisać Tuskowi choćby z braku pomysłów na uczciwość wobec wyborców, a o samej uczciwości nie mówiąc.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Aaaaa, teraz kojarzę!

Czyżby Prezes wzorem Mojżesza zamierzał lud swój przez 40 lat wodzić po Pustyni Smoleńskiej?

Ciekawa analogia zwlaszcza biorąc pod uwage to, że Mojżeszowi nie dane było wejść do Ziemi Obiecanej.

Też uważam ten crashtest za interesujący, dżewa jak by były podczas jego dokonywania, łagodziłyby tylko skutki katastrofy, więc ich nie użyto.

Chodzą jednak słuchy, że ma być dokonany jeszcze jeden test, być może w środowisku leśnym, Boeninga 737, to dopiero będzie zagadka.

Jak do tej pory nieźle mu idzie.

Dziękuję.

He he, łyso Ci...............przegrałeś wladz, postawiłeś na złego konia..........ale zawsze możesz przeprosić, napisać że się pomyliłeś, albo że byłeś pod wpływem środków...................he, he, he he.

He he, ...........

Co przegrał wladz?

Ty się nie wyśmiewaj z wladza, sam przegrywasz od lat, już sześć wyborów z rzędu... Władz stawia na konia, Ty na wałacha.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

He he, ...........

Widzisz drogi 747 ty to masz fajnie jaka prosta rzeczywistosc...ale powiedz mi nigdy nie przyszla ci taka mysl...tak chocby na chwilke ze to bardziej skomplikowane jest....ze moze jednak nie ogarniasz?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.