Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

W Polsce zostali tylko ci, którzy nic nie potrafią i niczego nie oczekują.

Rozejrzyjcie się Koledzy po swoich wpisach, nie ma racji moja żona?

Ludzie z pisu solidarnosci i rm ...kto to jest..podrzedni prawnicy..kolejarze..jakis byly zoldak...zeby chociaz jakis Zyd...a tu bida Panie...zaplecze plaskie i proste czyli Zadne

Piszesz o Tusku?

Przecież obiecał wszystkim Walhallę,

Wikipedia: "... W Walhalli całymi dniami toczą się nieustające bitwy, a wieczorem wszyscy ucztują"". A więc obietnica już spełniona.

Staliśmy nad przepaścią, a Tusk w expose zrobił krok naprzód...............

Żałosne.

Tak

MDM

Mieszkania dla młodych, wykształconych singli z wielkich miast.

Rodzina na swoim.

Tak tak panie Nowak, porobiliście badania, dajecie fory targetom które na Was głosują.

Żenada

A więc obietnica już spełniona.

Nie do końca, zapomniałeś o tym. że to kraina wiecznego szczęścia.

Dla mitomanów takich jak pełowscy zblazowani wojownicy z miękkim podbrzuszem i zanikiem jaj

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ludzie z pisu solidarnosci i rm ...kto to jest..podrzedni prawnicy..kolejarze..jakis byly zoldak...zeby chociaz jakis Zyd...a tu bida Panie...zaplecze plaskie i proste czyli Zadne

Prawo i Sprawiedliwość musi wygrać wybory i rządzić samodzielnie.

Jarosław Kaczyński jest jedyną gwarancji uratowania Polski, przed wrogim przejęciem przez obce siły finansowe !!!

He he, łyso Ci...............przegrałeś wladz, postawiłeś na złego konia..........ale zawsze możesz przeprosić, napisać że się pomyliłeś, albo że byłeś pod wpływem środków...................he, he, he he.

He he, ...........

kolega chyba się zaciął . Co przegrałem ?

Szczerze bawią mnie żałosne pojękiwania naszego zdemaskowanego PiSSmana iksika. Zupełnie jakbym słyszał Hofmana. Jak Prezes wygra wybory to pogadamy kto ma jaja a kto ich nie ma.

Jestem Europejczykiem.

Ciekawa konferencja nieudacznego Nowaka, jak to przez 5 lat robiono tyle, że teraz zrobi się o wiele więcej.

747

za każdym razem kiedy z twoich wpisów wyniknie jakaś głupota, obnosisz się tu ze swoją żoną niczym dziadekwłodek ze swoim wackiem

Natomiast twojej pisaninie nie dziwię się ze powszechnie wiadomych względów i ona mi koło wacka lata.

wygra wybory to pogadamy kto ma jaja a kto ich nie ma.

Sztuką jest wygrać i rządzić bez jaj jak to ma miejsce w przypadku Tuska i jego ministrów.

Pomijam ministrę Muchę bo ta z oczywistych względów ich nie ma.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ciekawa konferencja nieudacznego Nowaka, jak to przez 5 lat robiono tyle, że teraz zrobi się o wiele więcej.

Masz racje nowak to nieudacznik jak cale otoczenie rydzyka

Sztuką jest wygrać i rządzić bez jaj jak to ma miejsce w przypadku Tuska i jego ministrów.

Pomijam ministrę Muchę bo ta z oczywistych względów ich nie ma.

Takiej kobiety jak Mucha nie bedziesz mial chocby za sto lat...tu cie boli..

Romuś jeśli się do czegoś odnosisz to zapytaj najpierw tworu między uszami twymi do czego i po co.

Takiej kobiety jak Mucha nie bedziesz mial chocby za sto lat...tu cie boli..

Mnie już nie będzie, a Ona atrakcyjna mało będzie i to nie po stu, cymbale.

Zapewne w odróżnieniu od pizdrackeigo ministra Lipca...

Widzisz jakiś merytoryczny postęp miedzy tymi ministrami, nie mówiąc o końcu kariery.

Róznica na poziomie dwóch kup, zależy tylko od tego co jedli ich twórcy...przed.

Mitomanami są wierzący w prezia i w jego mity.

Raczej ci co wierzą w coś co ma być, miało być, będzie jak będzie bo kiedyś będzie jeśli w ogóle będzie.

Wystarczy posłuchać bezczelnego bełkotu Nowaka w tej chwili na temat tego co może będzie jak będzie by mogło być jeśli będzie by mogło być.

Raczej ci co wierzą w coś co ma być, miało być, będzie jak będzie bo kiedyś będzie jeśli w ogóle będzie.

No właśnie, przecież o tym samym napisałem. Kto wierzy w prezia po 23 latach jego "kariery", ten kiep. Zaczęło się chyba od Wachowskiego, którego "znalazł" na jakiejś fotografii z kursu MO/SB. Inny by przeprosił, ale nie, nie Yarek Ztworek - ten puścił oko do swoich i dalej snuł swoje mity. Jak je wprowadzał w życie, zobaczyliśmy w czasie jego - za przeproszeniem - premierostwa. Nowak przy nim to pikuś inaczej.

A kto utrzymywał dobrą pogodę dla Tuska na forum?

nie tak dawno niezbyt sympatycznie opisałem wyborców PiS. Nic się nie zmieniło... brutalne chamstwo przed którym nie sposób w rzeczywistość uciec. Zazwyczaj odwrotne pragnienia były .

Jeżeli sondaże do wyborów się utrzymają , wynik PSL dający naturalną koalicję jedyną prezesa nadzieją na rządzenie ..... lecz dla mnie bardzo odległy scenariusz.

Nie będzie miał łatwo i byłby ciekawy personalny pojedynek politycznego prostaka z dużo bardziej inteligentnym Pawlakiem.

Nowak już skończył, jaka ulga, teraz zapewne jakiś "specjalista", przełoży jego bełkot na nasze.

Wątpię. To przez lata udoskonalana technika PiSu aby tłumaczyć co wybełkotał prezes.

Nawet w tym wątku masz na to przykłady.

Najpierw pisałem, że Tuska trzeba odsunąć od władzy.

To już się dzieje.

Teraz namawiam, żeby pozbyć się IIIRP.

To kiedyś się zacznie.

Następnie trzeba będzie zbudować solidne państwo od podstaw.

Jeżeli tego nie zrobicie, będziecie solidnie cierpieli.

Założymy się?

że Lipiec kradł

Przecież wyrok był więc skąd te twoje wątpliwości w sprawie Lipca?

Pisaliśmy o Muszce ministrze. Ja nie wiem, czy kradnie, a Ty?

Przecież wyrok był więc skąd te twoje wątpliwości w sprawie Lipca?

Pisaliśmy o Muszce ministrze. Ja nie wiem, czy kradnie, a Ty?

Ja wątpliwości nie miałem, pytałem o Twoje.

Tak ochoczo dziś naplujesz na Muchę o Lipcu nie pamiętając.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.