Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Spokojna Twoja rozczochrana.

Martw się lepiej o to jak Tusk zrealizuje nowe obietnice.

Dziś zapowiedział na lato rekonstrukcję rządu, jak jego ministrowie nie będą sobie radzić..........dobre, zakładam na 1000 000 % że sobie poradzą i żadnej rekonstrukcji nie będzie z tego powodu, jeżeli już to tylko z powodu nacisków społecznych, albo nowych afer.

I tak wszystko co obecnie robi Tusk, robi to pod naciskiem opinii publicznej, gdyby nie ona, fruwałby teraz na nartach gdzieś w Dolomitach albo gdzieś.

Użył dziś nawet Nowaka aby kompromisował się w niedzielę jak ludzie wracają z Kościoła o 13 stej.

twoje bezczelne chamstwo nie zna granic. W przeciwieństwie do ciebie nie utożsamiam się z żadnym politykiem czy też obecnymi partiami. Powiedz co zrobić żebyś zrozumiał ?..... dasz radę bez terapii?

Filut

Nie podobał ci się wyczyn Austryjaka?

łomatko! To o to chodziło?

No to bardzo mi się podobał wyczyn Austriaka.

Nie pomyślałem, że to wydarzenie o znaczeniu istotnym dla polityki.

Ale super gość. I przeżył!

czy też obecnymi partiami.

Co ci się marzy w takim razie?

Pytam poważnie.

Nie pomyślałem, że to wydarzenie o znaczeniu istotnym dla polityki.

;) Nigdy nie wiadomo.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Z choinki się urwałeś połamańcu od siedmiu boleści?

Dopiero teraz uwierzyłeś, że okrągła?

Filut

Nie bój żaby, najwięcej ugrał Pawlak.

Austriak zrobił mu dokładny spis gruntów.

Edukuj się shane może jeszcze coś przeoczyłeś oprócz okrągłości Ziemi.

twoje bezczelne chamstwo nie zna granic. W przeciwieństwie do ciebie nie utożsamiam się z żadnym politykiem czy też obecnymi partiami. Powiedz co zrobić żebyś zrozumiał ?..... dasz radę bez terapii?

Bezczelne chamstwo jak na Twój wachlarz epitetów to brzmi jak pochwała!

Dziękuję.

Ja również nie utożsamiam się z absolutnie żadnym politykiem, ani z żadną partią.

Reagowałem tylko na rzeczywistość i namawiałem do pozbycia się Tuska oraz PO.

Jarosława Kaczyńskiego broniłem tylko przed nieuprawnionymi zarzutami wobec niego.

Fakt.

747 może ogłosić ten wyczyn jako sukces prezesa i porażkę Tuska.

Na pewno nie jest to sukces Donalda Tuska.

numerek, ile ci płacą od każdego durnego słowa,które tu umieszczasz? 1gr? a może dostałeś podwyżkę na 2 gr? pisz tak jeszcze do wyborów przez 3 lata, podwyżka na 3 gr murowana!

Bezczelne chamstwo jak na Twój wachlarz epitetów to brzmi jak pochwała!

Dziękuję.

Ja również nie utożsamiam się z absolutnie żadnym politykiem, ani z żadną partią.

Reagowałem tylko na rzeczywistość i namawiałem do pozbycia się Tuska oraz PO.

Jarosława Kaczyńskiego broniłem tylko przed nieuprawnionymi zarzutami wobec niego.

Na pewno nie jest to sukces Donalda Tuska.

nie jesteś wart poważnego traktowania , natomiast kłamstwa są wyrazem chamstwa ...

pierwsze słowo przez małpę wypowiedziane , tak przypuszczam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dziękuję wszystkim tym, którzy nie nabrali się kolejny raz na puste obietnice premiera Tuska.

Dziękuję.

To dzięki Waszej postawie, mamy szansę na zwycięstwo!

To w Was jest nadzieja Polaków, to na Waszą siłę stawiają, jej wierzą, że ona stawi zaporę tej władzy, władzy która całkowicie zawiodła.

Polacy czują się zawiedzeni, nie wierzą już w czar osobisty premiera Tuska, jego ministrów, doradców, specjalistów marketingu politycznego.

Polacy zaczynają się przyznawać, że zostali wprowadzeni w błąd, że zostali oszukani propagandą mediów mętnego nurtu, która jest programowana tak, aby spowodować niechęć do PiS, natomiast Platforma przedstawiana jest w samych superlatywach, cechach, które nie mają odbicia w rzeczywistości.

Przemowa premiera w Sejmie, miała uratować twarz rządu, twarz PO, twarz IIIRP, czy zrobiła to, nie, nie dało rady wprowadzić obywateli po raz kolejny w błąd.

Dziś już wiemy, po rozpatrzeniu propozycji z expose, jak one są sztuczne, jak skonstruowane, jak nierealne, jak zagmatwane, kto może na nich zyskać i znów okazuje się, że zyskującymi nie są obywatele, są znów jednostki, są znów te osoby, których można uważać za właścicieli IIIRP.

Obywatele mają zadowolić się drobnostkami, wielkie zyski kreowane są dla nielicznych.

To wyróżnik tego rządu, tej władzy, ma nawet to już swój przydomek, liberały-aferały, tak, tak ich oceniają zwykli ludzie, zwykli obywatele.

Ma powstać spółka, dla zajmowania się inwestycjami mającymi pobudzić gospodarkę, w rzeczywistości, powstanie nowy dług, który tak czy inaczej trzeba będzie spłacić, czy jest on zaksięgowany tak czy inaczej, nadal pozostaje długiem.

Na zapowiadaną politykę prorodzinną ten rząd miał pięć lat, aby ją prowadzić, tak ją poprowadził, z takim efektem, że kobiety rodzą w Londynie.

Młodzi nie wracają z emigracji, nie mają do czego, mimo, że mają do kogo, bo tu mają rodziny, to wielki dramat dla tych rozbitych rodzin.

Nie ma pracy, mieszkań, kredytów, planu rozwoju, perspektyw, jest entropia, marazm i zastój.

Polska potrzebuje dziś przebudzenia, tylko nowa władza jest w stanie rozruszać gospodarkę, dać nowy impuls, tknąć nowego ducha w naród, zyskać jego poparcie, zdolność do wysiłku do wyrzeczeń, do wyrzeczeń po raz kolejny w historii, oby ostatni.

Patrzmy władzy na ręce, patrzmy co robi, rozliczajmy ich z obietnic, z podjętych zobowiązań, z zapowiedzi, niech czują nasz oddech na plecach, niech mają świadomość, że istnieje alternatywa, że nie są jedynymi, którzy mogą tą władzę sprawować, to spowoduje w nich panikę.

Jak poparcie dla nich zacznie coraz bardziej spadać, zaczną się wewnętrzne ruchy, rozliczenia, szukania dróg wyjścia, a to będzie jeszcze bardziej pogarszać ich kondycję, ich sterowność ich jedność ich zdecydowanie.

Wygra na tym Polska!

Wygramy więc my, to zwycięstwo się nam należy, w pełni na nie zasłużyliśmy, poczekajmy jeszcze tyle ile będzie trzeba, miejmy jeszcze tyle cierpliwości im więcej poczekamy jeszcze, tym więcej wygramy dla Polski, dla nas, dla mas, dla zwykłych ludzi, zwykłych obywateli, dla Polaków!

Dziękujmy Bogu za otrzymane łaski, wypraszajmy kolejne u Maryji Boga Rodzicy zawsze Dziewicy!

W Bogu cała moc i nadzieja.

Niech Bóg Święty, który obdarza nas łaską każdego dnia, da nam wytrwałość w budowaniu dobra, teraz i na zawsze wieki wieków.

Amen.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Z choinki się urwałeś połamańcu od siedmiu boleści?

Dopiero teraz uwierzyłeś, że okrągła?

z teog co wiem KK długo negował ten fakt , nawet palil ludzi na stoscie- cos watpliwe te dane od niby boga miał...KK to totalna sciema i biznes

Co to za maszynę tu nam przydzielili?

Dajcie jej Biblię, niech choć jedną ściemę znajdzie.....he he.

Niedowiarek się znalazł, albo rzeczywiście maszyna.

Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli.

W Polsce zostali tylko ci, którzy nic nie potrafią i niczego nie oczekują.

Rozejrzyjcie się Koledzy po swoich wpisach, nie ma racji moja żona?

W twoim przypadku ma rację.

Tak wiem, wszystko co się ze mną wiąże jest nie takie, wiem, wiem, już to przerabiałem nie raz i nie dwa.

Mijały lata i wychodziło na moje.

I nie tacy jak pan, miłośnicy obrazów jako dzieł sztuki, stawali mi w poprzek.

Czas Was wszystkich wyjaśni...........

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Tak wiem, wszystko co się ze mną wiąże jest nie takie, wiem, wiem, już to przerabiałem nie raz i nie dwa.

Mijały lata i wychodziło na moje.

I nie tacy jak pan, miłośnicy obrazów jako dzieł sztuki, stawali mi w poprzek.

Czas Was wszystkich wyjaśni...........

Tobie to by najlepiej wyjasnic istote.rzeczy przenajswietszą fuzyją

Póki co słodzi Szumilas. Wspaniałe pomysły (przynajmniej częściowo) do zrobienia na 3 lata.

Gdzie zniknęło poprzednie 5 lat?

Drugi dzień ekshibicjonizmu ministerstw Tuska na końcówkę kadencji, konkluzja - nie robiliśmy przez 5 lat nic teraz zrobimy z tamtego nic dużo i jeszcze więcej.

500 mln. zł na aktywizację bezrobotnych przeznaczone będzie dla 2 mln. osób.

Aktywizacja za średnio 250 zł.

320 mln. na 2740 samorządów - rozwój przedszkoli i edukacji w nich przy jednocześnie zabierając samorządom ok. 10 % dotacji budżetowych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.