Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

747

Cały czas podejrzewam,że udajesz kogo innego niż jesteś.Że to zgrywa i prowokacja.Jeżeli tak to gratulacje!Ale może jednak cię przeceniam?

Będę namawiał premiera Glińskiego, aby się zainteresował ich potencjałem.

Chciałeś napisać kandydata na parapremiera technicznego?

Najpierw zapytaj jej kolegów dlaczego jej krzywdę zrobili.

No popatrz a ja myślałem, że to inkwizycja kaczystów była wtedy u władzy gdy zginęła Blida... mówisz, że jednak Miller?

Niedługo okaże się, że porozumienia sierpniowe podpisał Kaczyński...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

747

Cały czas podejrzewam,że udajesz kogo innego niż jesteś.Że to zgrywa i prowokacja.Jeżeli tak to gratulacje!Ale może jednak cię przeceniam?

Nie zrozumiały wpis, proszę o bliższe wyjaśnienie.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Premier Gliński/kandydat/, ma znacznie lepsze notowania w zaufaniu społecznym od aktualnie urzędującego premiera Donalda Tuska.

Wsrod ludzi na ksiezycu ten dyzma ma stuprocentowe poparcie

W ogole do gaxety polskiej chyba komornik sie wybiera...moze to lucjan bohme...

Niech się wybierze jak ma to zrobić, do Gazety Wyborczej nie musi, tam lecą na dno i czynią cięcia bez udziału komornika.

Wsrod ludzi na ksiezycu ten dyzma ma stuprocentowe poparcie

Bardzo śmieszne, a nie pisałem że Romex nadrabia tryskając humorem za wszystkich.......

747

Rozumiesz,rozumiesz!

Serio nie rozumiem.

No popatrz a ja myślałem, że to inkwizycja kaczystów była wtedy u władzy gdy zginęła Blida... mówisz, że jednak Miller?

Niedługo okaże się, że porozumienia sierpniowe podpisał Kaczyński...

Porozumienia sierpniowe.

Dobre.

Ciekawe kto z kim w sierpniu się porozumiał i w jakiej sprawie jak?

Premier Gliński/kandydat/, ma znacznie lepsze notowania w zaufaniu społecznym od aktualnie urzędującego premiera Donalda Tuska.

No właśnie w nagrodę za to, że nie jest premierem tylko pośmiewiskiem tak ludzie go lubią.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Niech się wybierze jak ma to zrobić, do Gazety Wyborczej nie musi, tam lecą na dno i czynią cięcia bez udziału komornika.

Cholra widzisz musze wykupic prenumerate wyborczej na tablet przez piano dzieki za przypomnienie

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Cholra widzisz musze wykupic prenumerate wyborczej na tablet przez piano dzieki za przypomnienie

Bardzo proszę i polecam się na przyszłość, może znajdzie się więcej spraw godnych przypomnienia...........

No właśnie w nagrodę za to, że nie jest premierem tylko pośmiewiskiem tak ludzie go lubią.

To prawda, premiera Marcinkiewicza lubił największy procent wyborców, nie mylili się jak czas pokazał........

747

Nie zapominaj,że Jarosław też tam się kręcił!

Same niezrozumiałe wpisy, co się dzieje?

Musze kupic prenumerate wyborczej na prYszly rok i papierowe i piano na tablet

U mnie papier toaletowy kupuje asystent.

747

No właśnie,coś się z tobą dzieje.Może się wyśpij!Jarosław ten biedaczyna nie wiedział kto z kim i w jakiej sprawie rozmawiał przy okrągłym stole.

To prawda, premiera Marcinkiewicza lubił największy procent wyborców, nie mylili się jak czas pokazał........

No i właśnie tak samo jest z nową pacynką prezesa, tyle że ta zabawia ludzi nie będąc w rządzie. Dobrze idzie prezesowi na gruncie taniej rozrywki dla mas.

747

No właśnie,coś się z tobą dzieje.Może się wyśpij!Jarosław ten biedaczyna nie wiedział kto z kim i w jakiej sprawie rozmawiał przy okrągłym stole.

Jarosław wiedział, ale chciał skorzystać z okazji zmian geopolitycznych, kiedy Polska miała swoje pięć minut na arenie światowej i doprowadzić do pełnej suwerenności.

Tłumaczę, suwerenność to coś takiego, że jak jest wypadek lotniczy, to państwa współpracują w śledztwie, etc.

Jestes takim kaleka ze asystent musi za ciebie lac?

Lanie a papier toaletowy, ciekawe zestawienie, ale przyznam, że nie znam wszystkich zastosowań rzeczonego papieru, nie myliłem się co do Ciebie, wszystkich przebijasz, błyszczysz.

Tłumaczę, suwerenność to coś takiego, że jak jest wypadek lotniczy, to państwa współpracują w śledztwie, etc.

Ładnie to wytłumaczyłeś.

To mniej więcej jak z tradycją - jak nam ukradną furę, to muszą oddać samolot.

747

A to on taki Wallenrod był?

To jednak był wypadek lotniczy?Nie zamach?Coś kręcisz!Masz dzisiaj wyrażnie zły dzień!

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jarosław wiedział, ale chciał skorzystać z okazji zmian geopolitycznych, kiedy Polska miała swoje pięć minut na arenie światowej i doprowadzić do pełnej suwerenności.

Lanie a papier toaletowy, ciekawe zestawienie, ale przyznam, że nie znam wszystkich zastosowań rzeczonego papieru, nie myliłem się co do Ciebie, wszystkich przebijasz, błyszczysz.

Zmien szpryce na lepsza. k**wa oszczedzasz na szprycy i potem bzdety pierdzielisz.

Znaczy się pielęgniarz przynosi?

Kolejne skojarzenie w stosunku do papieru toaletowego, stwórz nowy serial sitkom Świat według Jaro747", odniesiesz sukces, jeszcze kilka takich skojarzeń i tematy do produkcji na cały rok............

Ładnie to wytłumaczyłeś.

To mniej więcej jak z tradycją - jak nam ukradną furę, to muszą oddać samolot.

Też oglądałem dzisiaj Misia.

Zmien szpryce na lepsza. k**wa oszczedzasz na szprycy i potem bzdety pierdzielisz.

Doszedłeś do granic swoich możliwości.

747

A to on taki Wallenrod był?

To jednak był wypadek lotniczy?Nie zamach?Coś kręcisz!Masz dzisiaj wyrażnie zły dzień!

Nie potrafię pracować na takim materiale jaki Pan mi podsyła, proszę wybaczyć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.