Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Odnoszę wrażenie, ze cykl sie raczej ustabilizował i w sensie huśtawki nastrojów, i natężenia absurdu, i wreszcie okresów aktywności / nieaktywności. Dwubiegunówka jak nic, ewentualnie faza i amplituda mogą też zależeć od nasilenia desperacji pizdrackich PR-owców, którzy zagrzewają do boju takie kreatury.

Całe te zamieszanie to przede wszystkim pokłosie braku profesjonalizmu służb państwowych od katastrofy i powiedzmy zakończone pseudo śledztwo. Ten burdel jaki został ulepiony nie daje pełnej podstawy wiarygodności- stąd rodzą się i mają prawo-wątpliwości .Rosja tu na pewno swoje gra a postawienie nas w roli petentów i służalcza uległa polityka i mówienie że wszytko jest ok jest żenujące.Zresztą tak funkcjonujące nasze państwo korupcyjno-betonowy knot nie jest do niczego lepszego zdolny.

Zgadzam się z przedmówcą Sargonem

"Brak profesjonalizmu i ten burdel" równiez przed katastrofą. Żaden czy tylko jeden z członków załogi samolotu Air Force Poland One miał uprawnienia żeby siedzieć w kokpicie?

Niestety, lemingi zamiast wpływać na władze państwowe by się ogarnęły, wolą pitolić o opozycji.

I tak się staczamy.

Zamiast biadolić lepiej się pośmiać gdyż to na zdrowie wychodzi i nie trzeba stać latami w kolejce do lekarza.

Dobrze jest być łagodnym lemingiem.

Czuję się świetnie, ach jak wspaniale nie musze siedzieć, wcale,a wcale.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No właśnie, wyluzujmy trochę -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

myśl, eże ważne jest żeby takich ludzi jak kaczyński nie chwalić, skutki są opłakane - wpadają w zarozumialstwo i paranoicznie bronią swojego stanowiska - nie mylić ze słowem racja. stają się aspołeczni a ich niespełnione popędy seksualne sadystycznie wyżywają na społeczeństwie. to połączneie narcystyczno-sadystycznej frustracji zrodzonej brakiem akceptacji u kobiet. a potem my cierpimy takich hitlerów,stalinów, kaczyńskich, ziobrów....ehh....na pocieszenie prokofiew...pewnie ulubionakołysanka kaczynskiego

Więc tak,

po pierwsze romexx nie powielaj idei muzykowania w tym wątku bo zaraz będzie tu tego za dużo, ktoś dał raz muze i dość, premia dla inwentora

po drugie chodzi nie o to żeby chwalić Kaczyńskiego tylko o to żeby lemingi wybierające swojego Tusia - z nimi tylko BY się ewentualnie liczył on i jego ekipa - coś od niego wymagali poza tym że ma wygrać z Kaczyńskim

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Więc tak,

po pierwsze romexx nie powielaj idei muzykowania w tym wątku bo zaraz będzie tu tego za dużo, ktoś dał raz muze i dość, premia dla inwentora

po drugie chodzi nie o to żeby chwalić Kaczyńskiego tylko o to żeby lemingi wybierające swojego Tusia - z nimi tylko BY się ewentualnie liczył on i jego ekipa - coś od niego wymagali poza tym że ma wygrać z Kaczyńskim

a kto to jest leming?

Generalnie to osobnik zmanipulowany, bezwiednie dający się wodzić za nos. Do tego stopnia, że potrafi tę przypadłość przypisywać innym:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ten artyków zwrócił również moja uwagę.

"- Andrzeju, dlaczegoście wykończyli PiS? - zapytał Jan Wróbel Andrzeja Talagę, zastępcę redaktora naczelnego "Rzeczpospolitej". - W naszym artykule nie było nic, co wskazywałoby bezpośrednio na zamach. Nie ma ani jednej sugestii, że tam był zamach. Wnioski prezesa Kaczyńskiego to są jego wnioski. Naszą intencją nie było podburzenie PiS - podkreślał Talaga.

- Nie mamy na stole dowodów na to, że był trotyl i nitrogliceryna. Przestrzeliliśmy się, to był nasz błąd, za co przepraszamy - przyznał wicenaczelny "Rzeczpospolitej". - Nasze źródła mówiły o materiałach wybuchowych. Doprecyzowywaliśmy to w najwyższych kręgach prokuratorskich. Te kręgi potwierdzały, ale nie potwierdziły konkretnych nazw wybuchowych. To było niepotrzebne, że użyliśmy tych nazw - mówił. Zaznaczył jednak: - Całą resztę tego artykułu podtrzymuję.

Talaga wyraźnie podkreślił: - W ani jednym zdaniu nie napisaliśmy, nie sugerowaliśmy, że to był wybuch i zamach.

- Ale dokładnie wiedzieliście, jakie reakcje, emocje i skojarzenia wywoła informacja, że na pokładzie samolotu był trotyl i nitrogliceryna - krytykowała Renata Kim z "Newsweeka". - Żonglujecie słowami, by przykryć fakt, że po prostu wypuściliście niesprawdzony materiał o niesamowitej sile rażenia, który przeorał nasze umysły i wyrządził potworne szkody - mówiła wzburzona."

Pani Redaktor nie kojarzę, ale Wróbel zawsze kibicował PiSowi więc jego słowa tym bardziej oddają wpadkę Prezesa i jego przydupasów (dziś to określenie wyjątkowo dobrze pasuje).

Jaro, super, odpalili Kaczora w kosmos.....szaganiat...

Leming to jest ktoś kto nie wymaga od aparatu władzy ponieważ nie chce żeby wygrał Kaczyński, w efekcie aparat władzy robi to co robi. Proste.

osobliwie niebłyskotliwa definicja...

Dodam - lemingowi zależy żeby władza (PO) wygrała nie tylko w wyborach....to jest ważne rozróżnienie między leminagmi i tymi którzy popierając PO nie są lemingami....lemingowi zależy żeby PO wygrywała w każdym sondażu w trakcie 4 lata swojego rządzenia:)

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Dodam - lemingowi zależy żeby władza (PO) wygrała nie tylko w wyborach....to jest ważne rozróżnienie między leminagmi i tymi którzy popierając PO nie są lemingami....lemingowi zależy żeby PO wygrywała w każdym sondażu w trakcie 4 lata swojego rządzenia:)

a na czym jeszcze lemingowi zależy?

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

nie zazdroszcze. to cena za wrażliwośc. ja dzisiaj byłem w oświecimiu i przy okazji odnalazłem wszystkie 4 osoby z mojej rodziny tam zagazowane. na zdjęciu jednej z nich jest takie wkurwienie polączone ze strachem. mam k**wa kaca po tej wizycie.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jestem nieprawdopodobnie naładowany złymi emocjami.

Bijatyka z dozorcą, który zawsze mnie wk***iał, przeszła do annałów kamienicy.

Przy takich lokalnych szitach poważne problemy uciekają. I dobrze.

nie daj się cieciowi sprowokować , menda by tego chciał pewnie

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

szkoda gadać, widze ze naprawde dzisiaj zycie próbowało ci spuścić wp***dol. mam nadzieje że niesktuecznie. pokurwiony świat. ja nie wierze w nic oprócz bólu i smierci i seksu

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

zastanawiam sie ilu chodzi ulicami ludzi dla ktorych zabicie zwierzęcia to jak splunąć.

łącze się w Bółu, musze kończyć zaraz samochód przywiezie...... W ogółe Twoje Zdrowie

Bezradność i niemożność pomocy w cierpieniu przekracza wszystko. Szczególnie bezradność. Siedzenie z zacistniętymi pięściami.

Szczególnie zwierzęciu, które ci ufa bezgranicznie.

Byłem dzisiaj na cmentarzach, dowiozłem matkę, uniknąłem korków i modliłem się za... kota - żeby moi zmarli się nim dobrze zaopiekowali.

Pod tymi chryzantemami i zniczami - to kompletnie chore.

Siedziałem i głaskałem swojego - co tu wiecej napisać.

Co do modlitwy - do koscioła nie latam i w katolickie gusła nie wierze ale święty Franciszek i jego podejście do zwierząt to dla mnie coś ważnego i zwierzeta traktuję jak braci i siostry. I one to czują.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.