Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

widok agonii nie jest przyjemny , pożegnaj i z nowym liderem powróć.

747 chyba nadal nie rozumiesz dlaczego Tusk na publiczne , przy kamerach pomówienie o morderstwo smoleńskie czekał .

Jeszcze będziesz bardzo zdziwiony.

Pisałem że układ władzy nie odda, NIE PAMIĘTASZ, czy nie chcesz pamiętać.......

Starasz się cały czas czymś mnie zaskoczyć, nie dasz rady, gdyż posiadam wiedzę wyprzedzającą, również 2 lata temu o tym pisałem.

Jarosław Kaczyński stoi w prawdzie i nie ma dla niego znaczenia wynik sondażowy.

Prawda się opiera sondażom.

Jarosław Kaczyński wygra, ponieważ wygra prawda, inaczej w ogóle nie może być.

Czas tu nie gra roli, z Jego punktu widzenia.

Czas jest ważny dla obywateli, dla Polaków, tych z strony patriotycznej, oni czekając tracą, Jarosław Kaczyński w życiu stracił już wszystko, więc nie ma nic do stracenia prócz życia, które bronią byli żołnierze GROM.

Mylisz wladz wiele rzeczy, upraszczasz na potrzeby łatwizny, ale w głębi duszy wiesz, że tylko grasz i cieszysz się kiedy wygrywasz, prawda nie ma tu miejsca, jej nie dostrzegasz, dlatego jesteś bez znaczenia, bo poruszasz się po fikcji, fikcji, która pasuje do tego by gra była zwycięska.

W dłuższej perspektywie, obecny czas, 5 lat tych rządów, będzie przeklinane do końca świata i większość ludzi z tego już sobie zdaje sprawę, czeka tylko na sprzyjające okoliczności, aby ujawnić to, czego jasnym dowodem było 42 % poparcie przez tydzień dla PiS.

Układ musi mieć scenariusze na każdą ewentualność.

Ale komu ja piszę takie banały, Ty doskonale o tym wiesz.

Schetyna, rzecz ciekawa i niezwykła mówi, ale dziennikarz go zagina.

Plącze i wije się jak piskorz, bezradny, żenada.

Musimy więcej wiedzieć, musimy poczekać, co za brednie, dziennikarz go rozkłada na łopatki.

Wiedział tylko prezydent, premier nie musiał wiedzieć, co za brednie.

Marszu z prezydentem nie powinno być mówi dziennikarz, Schetyna rozwalony do końca, tłumaczy się jak dziecko, daje do zrozumienia że nie było zagrożenia podczas marszu.

To albo było zagrożenie albo nie, niech się zdecydują, albo profesjonalista, albo amator.

Nic się nie trzyma kupy

wladz

Musieliby mieć specjalistę jakim jesteś aby przekładać z ich na nasze, bo kręcą na wszystkie strony.

Schetyna mówi że idziemy przez trudne czasy, coś nowego, a gdzie 5 lat sukcesów.

Teraz mówi o sukcesie, znów sprzeczność, co za typ.

Schetyna, to ma być potencjalny zastępca za Tuska, to jakiś żart.

Dlatego Kwaśniewski się odchudza.......................

Żenada.

Opisałem krótki występ w TVP INFO.

Za Jarosławem Kaczyńskim, jego klasą, dojrzałością, konsekwencją jeszcze wielu Tusków zatęskni, oby długo żył, wtedy będzie porządek w Polsce.

W przeciwnym wypadku może zostanie tu z 25 milinów staruszków..............

Marsz jest ważny, to zawsze nowy początek i przekreślenie dotychczasowych ataków układu rządzącego.

Wiosna będzie lepszym czasem do demonstracji, w tym roku było Euro 2012, więc utrudniło to pokaz niezadowolenia społecznego z rządu.

nawet czekam na ten marsz. W obecnej sytuacji nawoływanie do zamachu na rząd narodowej zdrady będzie bardzo nie na miejscu.

Jestem zachwycony rozwojem sytuacji, coraz więcej wyborców bez złudzenia w ocenie jego szaleństwa pozostawia... koniec.

Marsz i po marszu, następnie ściema jedna i po ściemie, i tak w kółko, na nic nie czekam, wszystko już było oprócz stanu wyjątkowego po 1989r

IIIRP to kolonia, do ustalenia pozostaje kto jest kolonizatorem, a kto skolonizowany.

Mnie to nudzi, jest proste i przewidywalne, a zdarzenia po katastrofie, to elementarz.

nawet armię posiadają z komandosami " Grzmot ". Możesz powiększyć żołnierzyków dokupując.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-14383-0-38757200-1353489754_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie takie proste , będą problemy z ograniczeniem jego władzy a sondaż wskazujący ponad 30 % poparcia głowy rozpala. Można lecz bez niego ....

Miałem na myśli Glińskiego.

747

O co chodzi z tym zdjęciem Prezesa?

Że się posunął.Służba narodowi to wyczerpujące zajęcie.

faktycznie ,zdjęcie uzupełnieniem.

Sytuacja jest niezwykła . Dla piarowców twardy orzech do zgryzienia . Najpierw prezes cały ich wysiłek zniweczył a teraz zamach . A miał być na wyłączność prezesa

a kim jest dwukrotnie wklejony koleś ? ktoś ważny ?

Możesz go nie znać. To chyba jakiś rolnik bo na emeryturę zbiera w KRUSie.

" Napisano wczoraj, 10:37 !!!!

prezes wmówi , że zamach był na niego ."

nawet żarty stają się faktem.

Rzeczywiście, ale to dowód na geniusz Prezesa który przerasta każdego z osobna i wszystkich razem.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ten działacz powinien być pod stałą obserwacją ABW: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,12899619,_Zydzi_wypier___ac__i_jak_zrobic_bron__Blog_dzialacza.html! Ale czy będzie? Gdyby był z SLD - nie miałbym najmniejszych wątpliwości, że ABW by się nim interesowała.

i wszystko jasne

" Jak przekonywał, zostając posłem, reprezentuje się cały naród, a nie tylko określoną grupę czy środowisko. - Mamy obowiązek strzec interesów całego narodu. Po to jest immunitet. Nie po to, by było nam miło i sympatycznie, nie po to, by załatwiać prywatne interesy. Po to, żeby bronić najsłabszych, by bronić interesu narodowego - mówił Macierewicz."

qwa mać , jaka żmija i nie zadepczesz .

dziadekwłodek

Oskarżasz o coś nie hrabiego PBK?

Wystarczy, że jakiś wściekły pełowiec pod Białogardem zagryzł 40 danieli myląc z elektoratem PiS.

Jak te zaślepienie miłością do Tuska z nie jednego robi głąba.

Biedny Pawlacz nawet języczka-policzka nie dał biednemu spieszonemu przewodniczacemu pslu.

Skandal, a ponoć równość obyczajowa jest trendy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.