Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

przypierdalać?

Nie ładnie.

Napisz jeszcze w takim razie, czy Tuleya wydał opinię swoją prywatną służbowo słusznie w sentencji wyroku, czy nie?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Można odnieść wrażenie że Tuleya był obrońcą posiłkowym doktora G.bidoka który tak biednie żył że musiał brać w łapę.

Nastepny niedorozwinięty krętacz.

Nie ładnie.

Napisz jeszcze w takim razie, czy Tuleya wydał opinię swoją prywatną służbowo słusznie w sentencji wyroku, czy nie?

Co nie ładnie???

Sędzia Tuleya nie wygłaszał żadnej prywatnej opinii.

Jestem Europejczykiem.

Poruszał tylko wargami prywatnie, a resztę puszczali z taśmy...no prawie jak w stalinowskich czasach. .

Już któryś raz o tym piszę a Szanowny Kolega udaje, że nie wie o co chodzi:

Dlaczego iksik jak nie masz nic do powiedzenia udajesz idiotę zamiast po prostu nic nie mówić?

Brakuje ci 747 i usiłujesz go zastąpić?

Odnośnie wypowiedzi sędziego:

"Niezrozumiałe jest dla mnie robienie jakichkolwiek uwag, że sędzia Tuleya wypowiada się we własnej sprawie. Sądy nie działają same dla siebie, tylko w imieniu Rzeczypospolitej i ich celem, zwłaszcza sądów karnych, jest informacja do społeczeństwa - mówi prof. Płatek. Dodaje, że bardzo ważna jest treść art. 53 paragraf 1 ustawy. "Sąd wymierza karę w celu kształtowania świadomości karnej społeczeństwa".

- Ludzie muszą rozumieć, co i dlaczego robią sądy. Jakiekolwiek dyscyplinowanie sędziego Tulei jest działaniem antypaństwowym, działaniem przeciwko tworzeniu kultury prawnej w społeczeństwie. Nie znam tego sędziego, nigdy w życiu go nie spotkałam, ale jestem pod dużym wrażeniem, bo wreszcie ktoś w Polsce uzasadnia wyrok w sposób, który jest zrozumiały. Sąd jest od oceniania działań służb, które prowadzą postępowanie, jeżeli te działania są niezgodne z prawem"

Jestem Europejczykiem.

Można odnieść wrażenie że Tuleya był obrońcą posiłkowym doktora G.bidoka który tak biednie żył że musiał brać w łapę.

nie mam wrażenie , jestem pewien nie musicie już stalinowskiej mordy ukrywać . Ataki na Wałęsę i okrągły stół wszystko zrozumiałe .

chłopaki rzadka sraczka i tyleż po was pozostanie , nawet wirtualnie skundleniem emanujecie

jeden z drugim przeczytaj zanim cokolwiek napiszesz . Tam sędziego , Tuska nie było tylko elitarni żołnierze prezesa i wiceprezesa PiS

" Zeznania Joanny G. (66 lat, technik ekonomista), której zeznania cytowała „

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ”, opowiadała w sądzie jak 10 lutego 2007 roku została zabrana z domu na przesłuchanie (dwa dni przed zatrzymaniem dr. G.). „Powiedzieli, żebym się przyznała, że daliśmy łapówkę. » Inni się przyznali, musi się pani przyznać, bo jak nie, to zostanie pani zatrzymana «” - cytowała agentów w sądzie Joanna G. Kobietę zatrzymano o godz. 17, przesłuchanie CBA zaczęło o godz. 22.54. Potem było jeszcze jedno - zakończone o 2 w nocy w prokuraturze. „Zrobiono ze mnie przestępcę, czułam się osaczona”.

W dniu konferencji szefa CBA Mariusza Kamińskiego 14 lutego 2007 r. na oddziale kardiochirurgii zmarł mąż Joanny G. Trzech agentów CBA przyjechało po nią kilka dni wcześniej, gdy Wiesław G. jeszcze żył i leżał na OIOM-ie."

może jakiś bohater odpowie co z tymi metodami ma wspólnego sędzia Igor Tuleya ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>>>>>>>a ja mam wrazenie ze wiekszego odiotyzmu nawet hoffman nie zdola wy..rac a wydawalo sie ze ten to scisla szpica idiotow.

może jakiś bohater odpowie co z tymi metodami ma wspólnego sędzia Igor Tuleya ?>>>>a ktorego idiote pyta i po co??

przeciez to jest pemamentne grupowe zatrucie naftalina wynikle z dlugiego przebywania w szafie.

Nastepny niedorozwinięty krętacz.

Co nie ładnie???

Sędzia Tuleya nie wygłaszał żadnej prywatnej opinii.

A ciebie tłuku Bolek już wyprowadził na spacer.Czy w swoim szczekaniu piany z gęby ci nie zbraknie?

A ciebie tłuku Bolek już wyprowadził na spacer.Czy w swoim szczekaniu piany z gęby ci nie zbraknie?

zuchowatość wraz z upływem czasu wzrasta , temu w sakli 10 już 7,5 wskazuje .Go Go neostalinki

" Ale pycha moralna, wasze przekonanie o etycznej słuszności waszego postępowania, w którym cel – zdobycie i utrzymanie władzy – usprawiedliwia wszelkie środki, to tylko korekta do rysu dominującego – głupoty "

Sąd jest od oceniania działań służb, które prowadzą postępowanie, jeżeli te działania są niezgodne z prawem"

To ty nie rozumiesz skoro piszesz to co powyżej.

Jęsli tak to może wytłumacz Tuleyowi na jakiej podstawie G został skazany?

Zgodnie z wyrokiem działania CBA były prawidłowe w świetle prawa, lecz niezgodne z nim wg prywatnego osądu Sędziego Tuleya.

W związku z powyższym sędzia Tuleya wydaje wyroki wbrew własnemu sumieniu i komentuje w sentencji, że stoi na straży złego prawa.

W związku z czym powinien zrezygnowac i starać sie zostać posłem przyszłej kandencji i lobbować za zmianą prawa.

Wysżło jak wyszło i zamiast rozumu wygrało ego sędziego Tuleya bo nie wierzę w naciski poltiyczne na "apolityczneo" sędziego.

„Zrobiono ze mnie przestępcę, czułam się osaczona”.

Jeśli dała łapówkę to sama zrobiła z siebie przestępcę.

Inną sprawą jest jest nadgorliwe (ślepe jak temida) działania CBA w imię prawa, które obowiązuje.

Rozbrajająca jest histeryczna manipulacja na temat wypowiedzi sędziego. Obnaża ona wiarę pizdractwa w to, że wszyscy ludzie bezmyślnie łykną ordynarne brednie kaczystów i ziobrystów na ten temat. A tyle razy była okazja zastosować powiedzenie - nie przykładaj swojej miarki do innych, nie osądzaj według siebie.

No i czymże to, chamski przydupasie Ziobry udało ci się w ten sposób zabłysnąć?

Jestem Europejczykiem.

Jęsli tak to może wytłumacz Tuleyowi na jakiej podstawie G został skazany?

Zgodnie z wyrokiem działania CBA były prawidłowe w świetle prawa, lecz niezgodne z nim wg prywatnego osądu Sędziego Tuleya.

W związku z powyższym sędzia Tuleya wydaje wyroki wbrew własnemu sumieniu i komentuje w sentencji, że stoi na straży złego prawa.

W związku z czym powinien zrezygnowac i starać sie zostać posłem przyszłej kandencji i lobbować za zmianą prawa.

Wysżło jak wyszło i zamiast rozumu wygrało ego sędziego Tuleya bo nie wierzę w naciski poltiyczne na "apolityczneo" sędziego.

Jeśli dała łapówkę to sama zrobiła z siebie przestępcę.

Inną sprawą jest jest nadgorliwe (ślepe jak temida) działania CBA w imię prawa, które obowiązuje.

co tam jeszcze , za Stalina też wyroki zgodnie z obowiązującym prawem zapadały . .. żałosny dupek

Napisz coś konkretnego to odpowiem bo na taki bełot szkoda mi czasu.

Na marginesie - na jeden punkt cytowanych przez ciebie wypocin odpowiedź masz i z tym jak widze nie dyskutujesz.

Reszta jak wyprowadzę psa który z kolei pilnuje przygłupich PiSSmanów.

Jestem Europejczykiem.

P.S.

tu już nie ma miejsca na kalkulacjie tylko jednoznaczne określenie swojej postawy . Demokratycznie wybrany rząd skorzystał z metod represji stosowanych w latach stalinowskich i koledzy wspierają zamiast napiętnować. Tylko jakim moralnym prawem mogą oskarżać jakikolwiek rząd o niszczenie demokracji czy totalitaryzm .... faceci to już nie piaskownica i mama po was nie posprząta

za Stalina też wyroki zgodnie z obowiązującym prawem zapadały

Tu się właśnie mylisz panie kiolego.

yprowadzę psa który z kolei pilnuje przygłupich PiSSmanów.

Mądry pies skoro ciebie tak pilnuje.

Mądry pies skoro ciebie tak pilnuje.

Już cie iksik pytalem kilka razy - dlaczego robisz z siebie głupka w sytuacji gdy po prostu możesz siedzieć cicho?

Jestem Europejczykiem.

iksik niczym bohater spod Lenino ... tak , z tobą stalinizm przyczłapał i dzięki tobie na dłużej zagościł

P.S.

podobne tobie typy też wtedy usprawiedliwiały stalinowskie metody ( bowiem znowu dosłownie przeczytasz )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

typy też wtedy

Tępe były jak Ty na ich podobieństwo.

niczym bohater spod Lenino

Tam raczej ofiary podobnych tobie idiotentruków były.

Brudziński nie podołał.

W radiowej Trójce padło proste pytanie skierowane do polityków. Czy wrzuci datek do puszki WOŚP?

Inni politycy bez trudu umieli odpowiedzieć na pytanie, Brudziński nie umiał.

Dopiero kiedy minęła jego kolej na odpowiedź i wypowiadali się inni, starał się przekrzyczeć obecnych, że on "nie będzie finansować eutanazji".

Widać pierwszoplanowy polityk PiS czuje przymus aby udowadniać przy każdej okazji swoje dziadostwo.

ciekawe ze nikt nie pamieta ze TOCZY sie nadal sprawa przeciwko kaminskiemu za naduzycia wladzy I CBA dotyczace sprawy leppera wytoczona przez prokurature 6lat temu.Juz wtedy panowie robili co chcieli tylko jakos ta informacja nie przebila sie do swiadomosci xynwaxow a i prokuratura czeka az sie przedawni.....

Brudziński nie podołał.

W radiowej Trójce padło proste pytanie skierowane do polityków. Czy wrzuci datek do puszki WOŚP?

Inni politycy bez trudu umieli odpowiedzieć na pytanie, Brudziński nie umiał.

Dopiero kiedy minęła jego kolej na odpowiedź i wypowiadali się inni, starał się przekrzyczeć obecnych, że on "nie będzie finansować eutanazji".

Widać pierwszoplanowy polityk PiS czuje przymus aby udowadniać przy każdej okazji swoje dziadostwo.

dodal jednak ze da na caritas.widac JAK biegnie linia i front.....

i KTO chce wiecej.Z prostego rachunku wynika.Owsiak jest bez konkurencji i caritas o tym wie.

iksik błysnął , niezły typek zamordysta ... w tym Jarocinie w służbowym mundurze z pałą czy pod przykryciem zdrajców systemu szukałeś ?

ale jacy oni śmieszni . Gdy zabierali na przesłuchanie autora strony komor .( tej obrazliwej ) iksik krzyczał o łamaniu praw człowieka , reżimie Tuska itd. Nie zwracał uwagi , że koleś prawo złamał .

jak ciebie koleś traktować , jak śmiecia bez zasad

ciekawe ze nikt nie pamieta ze TOCZY sie nadal sprawa przeciwko kaminskiemu za naduzycia wladzy I CBA dotyczace sprawy leppera wytoczona przez prokurature 6lat temu.Juz wtedy panowie robili co chcieli tylko jakos ta informacja nie przebila sie do swiadomosci xynwaxow a i prokuratura czeka az sie przedawni.....

ciekawe jak tą aferę wyciszą a może Ziobrę poświęcą . Głównego inspiratora nie ruszą , niestety taki układ stworzyliśmy

sie nadal

Się nadal , czy już potoczyła z wyrokiem w finale?

Może Tuleya pomocnie wyda wyrok bez rozprawy?

Jarocinie w służbowym mundurze z pałą

U nas na namiocie wisiał napis (krótko) "zomowcom wstęp wzbroniony" na innym "zomowiec bez pały mile widziany", "obywatele w kubraczkach ręce precz od gitary"....

...ale każda nawrócona menda wladzu wśród porządnych ludzi mile była i jest widziana, dlatego apeluje do ciebie weż i sie nawróć.

Znowu masz zwidy wladzu, a pełowszczyzna wypłukała ci do reszty rozum, pozostała ci tylko swobodna głupota wyrażana mechanicznie, odruchowo. Ot po prostu jedna z ofiar pełowskiej lobotomii.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Się nadal , czy już potoczyła z wyrokiem w finale?

Może Tuleya pomocnie wyda wyrok bez rozprawy?

U nas na namiocie wisiał napis (krótko) "zomowcom wstęp wzbroniony" na innym "zomowiec bez pały mile widziany", "obywatele w kubraczkach ręce precz od gitary"....

...ale każda nawrócona menda wladzu wśród porządnych ludzi mile była i jest widziana, dlatego apeluje do ciebie weż i sie nawróć.

Xniwax dla ciebie ta eutanazja dla ciebie. Jakby cie ktos uporczywie reanimowal a potem 12 lat lezalbys po wylewie w bolu sam bys prosil. Wiem cos o tym . widzialem takie cierpienie we wlasnym domu i prosby o smierc. To sadyzm nie wysluchac takiej prosby.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.