Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

szkoda , lewica nadal z gębą SLD

(...)

Wolę jak Lewica w Polsce ma twarz SLD i Millera, niż byłego Kwaśniewskiego, Borowskiego, Cimoszewicza, Kalisza, Siwca, Olejniczaków, Palikota, Biedronia, Nowickiej czy Grodzkiej, etc.

Wladzu dałeś się "obsikać' Palikotowi, teraz jest zapóźno.

zazwyczaj przed napisaniem należy się zastanowić . Masz poważne problemy , polityk nie jest na całe życie. Dla ciebie obrazoburstwo a dla mnie zaleta demokracji .

ponownie po raz setny pytanie .... czym a może kim ty jesteś nie rozumiejąc prostych zasad demokracji

Wolę jak Lewica w Polsce ma twarz SLD i Millera, niż byłego Kwaśniewskiego, Borowskiego, Cimoszewicza, Kalisza, Siwca, Olejniczaków, Palikota, Biedronia, Nowickiej czy Grodzkiej, etc.

ja nie

wladzu nie zasłaniaj swej głupoty politycznej demokracją...i tak nadwyrężoną w tym kraju..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

obstawiam mój głos na partię palikota głupotą ? tak

nie koniecznie , pewne procesy obyczajowe przyspieszył jednak styl nawiązujący do prezesa odrzuca .

i nie mam twojego problemu potrzeby zamordyzmu , jedynej słusznej racji ... mnie KK i edukacja w PRL tak nie ogłupiły

Nie chodzi o zamordyzm, prezesa czy Tuska.

Akurat Palikot uosabia jeszcze gorsze cechy charakteru niż tamci obaj wzięci z Millerem na dokładkę dodając od siebie prostactwo

i słabe wyczucie czasu i miejsca nie mówiąc pojęciu o pilityce, rzczywistości społecznej w Polsce.

Co do zamordyzmu to więcej cech autokratycznych rządów widzę u Tuska.

i co z tego ?

czy już zrozumiałeś , że nie jesteś jako wyborca przyspawany do jednej partii , polityka . Masz wybór .... wiesz o tym ?

twoja reakcja na zwykłą , krytyczną uwagę o polityku z moim głosem dziwną reakcję wywołała .

byłbym głupi broniąc Palikota jak ty swoich skompromitowanych polityków

Wybierać należy mądrze, a nie marnować głos.

Nieprzypominam sobie abym bronił polityków PiS, raczej jestem nietolerancyjny dla poczynań polityków PO i wywądzącego się z niej Palikota.

przecież każdy głos został zmarnowany. Do tej pory i w przyszłości żadna partia obietnic nie spełni .

Jednak nie każdy ma tupet manić tysiącem złotych za każde dziecko do pełnoletności. Zapewne zwróci się w akcyzie za alkohol przepity przez tatusiów tysięcy dzieci z patologicznych rodzin. Chwila przyjemności i tysiąc w kieszeni .....zacny pomysł

Zapewne zwróci się w akcyzie za alkohol przepity przez tatusiów tysięcy dzieci z patologicznych rodzin. Chwila przyjemności i tysiąc w kieszeni

Tępe myślenie.

To jest jedna i ta sama twarz.nic się nie zmieniło.

Wybierać należy mądrze, a nie marnować głos.

Nieprzypominam sobie abym bronił polityków PiS, raczej jestem nietolerancyjny dla poczynań polityków PO i wywądzącego się z niej Palikota.

To masz krótką pamięć.

dziadekwłodek

W czym Miller jest lepszy od Kwaśniewskiego?Co on takiego osiągnął,że SLD do tej pory nie może się podnieść po jego rządach?Kwaśniewski to mydłek i krętacz ale miał dwie niezłe kadencje prezydenckie a Miller co?Czy obecnie SLD pod jego zarządem jest bardziej wyraziste?Czy ma lepsze sondaże?Aby polska lewica mogła wreszcie zaistnieć musi pozbyć się Millerów,Oleksych itp.

A o czym tu jezd dyskusja?O dwóch takich co wolność Polakom kradli a jak ich skasowano,przefarbowali się i udajom demokratów?Paranoja.Brak odwagi i dekomunizacji doprowadził do tego i odpowiedzialni POwinni ponieść kare.POnoszą w nagrode ale władze.

A o czym tu jezd dyskusja?O dwóch takich co wolność Polakom kradli a jak ich skasowano,przefarbowali się i udajom demokratów?Paranoja.Brak odwagi i dekomunizacji doprowadził do tego i odpowiedzialni POwinni ponieść kare.POnoszą w nagrode ale władze.

Dokładnie.Rozczulamy się nad lewicą , która w linii prostej jest potomkiem systemu represji.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

dziadekwłodek

W czym Miller jest lepszy od Kwaśniewskiego?Co on takiego osiągnął,że SLD do tej pory nie może się podnieść po jego rządach?Kwaśniewski to mydłek i krętacz ale miał dwie niezłe kadencje prezydenckie a Miller co?Czy obecnie SLD pod jego zarządem jest bardziej wyraziste?Czy ma lepsze sondaże?Aby polska lewica mogła wreszcie zaistnieć musi pozbyć się Millerów,Oleksych itp.

Jak nowa, prawdziwa i słuszna lewica chce w Polsce zaistnieć, to niech weźmie się do roboty i to ostro. Bo przez ponad 20 lat nic nie zaistniało na scenie politycznej oprócz SLD. Nie zorganizowano żadnych struktur, nie ma nowych przywódców, nie ma programu i idei.

Paru krzykaczy nawołujących do wspierania LGBT i wypierani KK, próbujących przejąć SLD-owski dobytek i głosy nie jest lewicą.

Będących na łasce byłego Kwaśniewskiego, który od kilkunastu lat prowadzi osobistą wojenkę z Millerem i większością SLD.

To Miller odwalał cała robotę dającą SLD sukcesy w wyborach parlamentarnych i prezydenckich. Kwaśniewski dawał twarz. Kwaśniewski bez SLD dano już byłby b. Kwaśniewskim. Co teraz doskonale widać.

Miller spokojnie odbudowuje pozycję SLD. Na razie jest to 13-15 % poparcia i jaka taka zdolność koalicyjna. W nadchodzących wyborach może to być 18-20 %.

Przepraszam , że nie w temacie ale chcę skreślić parę słów do Moderacji tegoż forum , czy moglibyście mnie naprowadzić , pokierować , jak to zrobić ? Z góry dziękuję i serdecznie Was pozdrawiam , Piotrek .

Piotr

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dokładnie.Rozczulamy się nad lewicą , która w linii prostej jest potomkiem systemu represji.

A ty natomiast jesteś ich ofiarą. Duchową. Co zostało już wcześniej dowiedzione. Zajmij się tym co wyprawiała nacjonalistyczna prawica w II RP, w czasie Okupacji i po roku 1944.

Przepraszam , że nie w temacie ale chcę skreślić parę słów do Moderacji tegoż forum , czy moglibyście mnie naprowadzić , pokierować , jak to zrobić ? Z góry dziękuję i serdecznie Was pozdrawiam , Piotrek .

Chyba se jaja robisz, nie wiesz jak napisać do moderacji?? Wal na priw a jeśli to ma być list otwarty to są odpowiednie wątki, choćby "propozycje i uwagi dotyczące forum" są jeszcze inne, które znajdziesz za pomocą wyszukiwarki.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A ty natomiast jesteś ich ofiarą. Duchową. Co zostało już wcześniej dowiedzione. Zajmij się tym co wyprawiała nacjonalistyczna prawica w II RP, w czasie Okupacji i po roku 1944.

Zajmij się tym co robili komuniści przez blisko 50 lat w Polsce.Twój wpis dowodzi o tym , że komunizm wygrał.Zmienił twoje postrzeganie dobra i zła.

Chyba se jaja robisz, nie wiesz jak napisać do moderacji?? Wal na priw a jeśli to ma być list otwarty to są odpowiednie wątki, choćby "propozycje i uwagi dotyczące forum" są jeszcze inne, które znajdziesz za pomocą wyszukiwarki.

Chcę napisać na priv ale nie wiem , kto zasiada w Moderacji , kogo mam wpisać (nick) ?

Piotr

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zajmij się tym co robili komuniści przez blisko 50 lat w Polsce.Twój wpis dowodzi o tym , że komunizm wygrał.Zmienił twoje postrzeganie dobra i zła.

Tym zajmuje się IPN, a ja nie mam zamiaru go w tym wyręczać. Sam udowadniasz, że jesteś historycznym i politycznym dyletantem. Gdybyś nie był, to wiedziałbyś, że Polsce nigdy nie było komunizmu. Dziwię się też, że nie dostrzegłeś tego przez dwadzieścia parę lat swojego życia w PRL-u.

kto zasiada w Moderacji , kogo mam wpisać (nick) ?

Nie no, dajesz popalić:) Moderatorzy to takie zielone ludziki, jak z wątku Artona:))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Fox dzięki , już znalazłem Moderację , pozdrawiam !

Piotr

Tym zajmuje się IPN, a ja nie mam zamiaru go w tym wyręczać. Sam udowadniasz, że jesteś historycznym i politycznym dyletantem. Gdybyś nie był, to wiedziałbyś, że Polsce nigdy nie było komunizmu. Dziwię się też, że nie dostrzegłeś tego przez dwadzieścia parę lat swojego życia w PRL-u.

To co było w takim razie w Polsce? Kto wybił ocalałych przywódców AK?Kto zabił chociażby Inkę?Kto ich ścigał jeszcze przynajmniej w latach pięćdziesiątych?Z kim AKowcy próbowali walczyć po wojnie?
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Fox dzięki , już znalazłem Moderację , pozdrawiam !

Gdybyś nie był taki grzeczny, to poradziłbym Ci posłanie komuś alfabetem Morse'a. Wtedy Moderacja sama by Cię znalazła i do Ciebie na pisała. Na ban.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Chyba na bank...

Powinno być "Na ban." jak napisłem i "napisała" jak nie napisałem.

To co było w takim razie w Polsce? Kto wybił ocalałych przywódców AK?Kto zabił chociażby Inkę?Kto ich ścigał jeszcze przynajmniej w latach pięćdziesiątych?Z kim AKowcy próbowali walczyć po wojnie?

To jako zakończenie i podsumowanie: "Polska prawica wciąż mówi o jedynie słusznej wersji moralności, stara się zachować monopol na interpretację historii i przedstawia się jako obrońca świętej prawdy". Pasuje, jak ulał do tego co piszesz.

Powinno być "Na ban." jak napisłem i "napisała" jak nie napisałem.

A wie co to sarkazm? Bo ona tak:))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.