Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

nie ta grupa.

to ja likwiduje.

na cale szczescie idioci znikaja pierwsi.dn .02 03 2013

nie sadzisz ze to to sAMO

jesli kurtyka wiedzial ze panstwo sie sypie, w benzynie jest woda i beda listy do znikania to nie powinien wsiadac do zadnego samolotu a nawet wychodzic z domu.On jak idiota zapragnal poleciec.Z drugiej strony Tusk zaplanowal to tak ze obsadzil samolot dosc pobieznie nie tych co trzeba i faktycznie to był partanina.

i nie ci co trzeba.

Te twoje "pierwszeństwo" jakoś nie działa w twoim przypadku, tym samym twoja teoria jest do bani.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

pierwszenstwo jest wymyslone, wymysł kurtyki nie.On oczywiscie miał podstawy i tego sie trzymam.Zginal w scenariuszu ktory sam wymyslil.Geniusz i idiota.Czasami tak bywa.Ja bym juz sie nie poruszal po kraju.Ani nigdzie.

powiedzmy, liczac ilosc idiotow na pokladzie był trzeci.Tusk spieprzył sprawe.

Muls , władz i jaro747 , dla was lewacy nie ma już nadziei.Dla 20 (chociaż to jełop) i foksika jeszcze jest.Oni są tylko waszymi klakierami.Oni są do odkręcenia.Reszta czerwonego towarzystwa niech od razu prosi o azyl w ukochanym Kraju Rad.

"Lech Wałęsa zhańbił Nagrodę Nobla słowami o gettcie ławkowym dla gejów. Jest mi potwornie przykro" - napisała na Facebooku Monika Olejnik. Dziennikarka odniosła się do słów byłego prezydenta, który w TVN24 zabrał głos w sprawie związków partnerskich.

Biedne lewackie elyty.Nawet ich TW Bolek nie lubi pedalstwa.

Muls , władz i jaro747 , dla was lewacy nie ma już nadziei.Dla 20 (chociaż to jełop) i foksika jeszcze jest.Oni są tylko waszymi klakierami.Oni są do odkręcenia.Reszta czerwonego towarzystwa niech od razu prosi o azyl w ukochanym Kraju Rad.

- Jestem królem zwierząt, jestem królem zwierząt! - wołał zajączek o świcie na skraju lasu. Nagle zobaczył lwa: - Coś mi się popitoliło, coś mi się popitoliło - dodał szybko i prysnął w knieje.

Pryskaj zajączku, bo się cały las z ciebie śmieje.

20 jak chcesz sobie jaja robić z to zmień portal na pudelek.pl

Muls , jak zwykle skrzywienie ideologicznie czerwone.Z pewną dozą służalczości.Dobrze , że jeszcze nie ujadasz....

<br />jak chcesz sobie jaja robić z to zmień portal na pudelek.pl<br />

Jaja robisz sobie Ty, bo inaczej takiego tekstu bym nie zamieścił. Zrozumiałeś coś z niego, czy dalej będzie udawał króla zwierząt?

Nieodmiennie zastanawia mnie spontaniczna radość z jaką niektórzy demonstruja całemu światu swoją głupotę i chamstwo. Może uważają to za coś pozytywnego? Nie mam pojęcia.

Jestem Europejczykiem.

<br />.On oczywiscie miał podstawy i tego sie trzymam<br />
On podstawy może i miał ale ty nie masz czego się trzymać...już.Rence opadły,musg w kolanie i do tego jeszce brak ci porozumienia....miendzy.

Od czasu wpada mi do ucha jakis tekst Millera i muszę stwierdzić, że kolejny polityk stracił kontakt z rzeczywistością. W dodatki pierdzieli nadęte farmazony jakby brał lekcje erystyki w szkółce parafialnej.

Otoczony przez klakierów-karierowiczów nadyma się i tupie nóżką, prowadzi wewnątrzpartyjne wojenki a życie płynie gdzieś obok. Najwyrażniej poszedł w ślady Kaczyńskiego. Jego przykładem pozbył się partyjnej konkurencji i wyhodował sobie posłuszne miernoty takie jak Joński (kto to w ogóle jest???) a innych jak Napieralski nauczył jeść sobie z ręki.

Jestem Europejczykiem.

Miller jakby celował w prawicowy elektorat o lewicowych poglądach na sferę gospodarczą i społeczną. Absurd? Nie, to po prostu Polska.

Dowód na to, że w Polsce nie istnieje prawica, lewica a tym bardziej liberalny środek.

Dlatego PO jest górą zagarniając niezdecydowanie Polaków co do tego kim są.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Od czasu wpada mi do ucha jakis tekst Millera i muszę stwierdzić, że kolejny polityk stracił kontakt z rzeczywistością. W dodatki pierdzieli nadęte farmazony jakby brał lekcje erystyki w szkółce parafialnej.

(...)

Wskaż mi polityka, który nigdy nie pierdzieli farmazonów i który i który nie przymila się do hierarchów KK. Nie jest oderwany od rzeczywistości, nie manipuluje, wie co to jest erystyka lub kto to jest Schopenchauer. Przecież to byłby polityk idealny.

(...)

Otoczony przez klakierów-karierowiczów nadyma się i tupie nóżką, prowadzi wewnątrzpartyjne wojenki a życie płynie gdzieś obok. Najwyrażniej poszedł w ślady Kaczyńskiego. Jego przykładem pozbył się partyjnej konkurencji i wyhodował sobie posłuszne miernoty takie jak Joński (kto to w ogóle jest???) a innych jak Napieralski nauczył jeść sobie z ręki.

Masz rację tylko Miller jest przez nich otoczony i prowadzi wewnątrz partyjne wojenki. Jeżeli popatrzy się ta takie PO i Tuska - to nic takiego nie występuję. Nie ma innej możliwości - Miller musi być zapatrzony w Kaczyńskiego. Coś takiego, że jest to prawidłowość polskiej polityki partyjnej obecnych czasów - jest jak rozumiem błędna tezą.

Miller też oczywiście odpowiada, za odejście wartościowych polityków z SLD - np. Borowskiego, Cimoszewicza, czy Arłukowicza, że o Grodzkiej już nie wspomnę. Ich wartość intelektualna jest przeogromna i szczególnie doceniana, kiedy przy najmniejszej okazji dowartościowują się atakują SLD. Wszyscy wartościowi i sprawdzeni politycy: Borowski nie wygrał wyborów prezydenckich w Warszawie, Cimoszewicz porzucił lewicowy elektorat i to mając duże szanse na bycie prezydentem RP - bo ugiął się szantażowi PO. Arłukowicz to wybitny, odpowiedzialny minister o lewicowej wrażliwości. Czy zasłynął Siwiec od czasu małpowania JP II? Albo Kalisz co on robi ostatnio efektywnie w komisjach sejmowych na przykład? A Oleksy - wredny plociuch i amator wyszynku na krzywy ryj? O jego osiagnięciach też cicho. Ci ludzie bez SLD nic nie znaczą i całują każdą pańska rękę, która ich przygarnie.

tym sie roznia wszyscy wymienieni od plejady pozostalych ze gadaja do rzeczy i .to wlasciwie wysraczy.....W tych czasach wystarczy jesli poseł jest zdrowy na umysle i to jest wystarczajacy argument.

ten sie ugiał,ten sie oddalił,ten sobie jaja robił...I co z tego.

I tak czytajac ich wypowiedzi bija cie na leb bo ty ani sie nie oddalisz, ani jaj nie potrafisz,etc.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.