Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Co tu dużo gadać.Koń jaki jest każdy widzi. Muls i 20 chociażby , nie widzą nic złego w tym , że rządzi nami nadal stara nomenklatura, która doprowadza do degradacji, a właściwie likwidacji Polski.Im żyje się dobrze, oglądają TVN , czytają GWnianą.Sądząc po waszej postawie czerwoni wygrali.

Zapytaj może o to Solorza, Kulczyka,Waltera i paru innych kto im pomógł.

to była jakos nomenklatura ?//koles masz lekko . narypane.Rozumiem jednak ze szlag was trafie.Cos.. byli ..lepsi.
<br />rządzi nami nadal stara nomenklatura, która doprowadza do degradacji, a właściwie likwidacji Polsk<br />

Rence opadajom. Szkoda słów. Weź benzynę, zapałki i obudź sumienia.

Muls , jak zwykle wyłazi z ciebie komuch.Taki rasowy , czerwony komuch.Taki strunobeton a'la Miller.

koles nie masz o tym pojecia co wychodzi wiec pozostaje ci nazywac to tym czym znasz i jestesz tym na biezaco.

Rence opadajom. Szkoda słów.

ciekawee ze nie jest idiota w stanie okreslic paru punktow programowych ktore go rajcuja ale belkocze jak redaktor naczelny GP na urodzinach kwaczynskiego.

myslac ze mnie to bierze.

Krotko mowiac golodupcy bez przyszlosci bo z takim rozumem nie zaloza nawet firmy jednoosobowej z udzialem ..wlasnym.

Pozostaje szukac winnych.

Widzisz muls , wychodzi z ciebie ta komusza tępota.Ciebie bierze czerwony sztandar z sierpem i młotem.Lubisz te czerwone klimaty,lizanie dupy zgredkowi .Masz ten ugięty, służalczy kark.

<br />a jak ci sie nie podoba to sie ..spal.Afery sa wszedzie a u nas były z komuchami akurat bo taki to był czas transformacji.Zawsze na takim etapie plus wojna mozna dobrzre zarobic..Genralnie mozesz sie powiesic zeby zaprotestowac ale ..chiba jus za pozno.po prostu cie wysmieja.<br />
Jak ty sobie wyobrażasz ten stan transformacji?Gdzie wtedy byłeś?Nie dali zarobić,nie dopuścili do byznesu byznesmenena?Czytaj ze zrozumieniem i pisz rencami w porozumieniu...z musgiem.Generalnie to mi wiszą,Francyniki,Gawroniki,Sekluły i im POdobni.
<br />nie muszem to miller do mnie dzwoni i ja go rozweselam .za pol miliona dolars za rok.golodupco<br />
Jak ty widziałeś pół milion dolars to ja jezdem Genaral Franco.

ale tomusiowi...nie

Tomuś pewnie sam sobie....wisi.

na jajach chyba, hehehe

a ty moze na wacku w zwodzie.sprobuj sie pokrecic.. hehehe.

!Wystarczy się POdnieść letko i zapłacić tymi dollars za nowy...musg.

zbedny wydatek..na cie starczy.

mlus co sie dzieje?Jeszce światła ci nie zgasili?

<br />zbedny wydatek..na cie starczy.<br />

Może na mnie starczy(jezdem wyrozumiały)ale nie starcza ci na Tomusia!Wymień jak masz tyle dollars.Łap okazje

Rudy cudotwórca przemawia, chwaląc się osiągnięciami swego rządu.

Mija godzina, dwie, trzy... Premier śmiało przechodzi od osiągnięcia do osiągnięcia.

- A tuż pod Mszczonowem Platforma Obywatelska doprowadziła do uruchomienia nowej,

ekologicznej elektrowni, gdzie, zamiast węgla, pali się torfem - chwali się Tusk.

Głos z sali

- Ale ja tam byłem, tam nie ma żadnej elektrowni!

Premier niezrażony peroruje dalej:

- A dzięki staraniom Platformy Obywatelskiej, niedaleko Jasła,

wybudowaliśmy eksperymentalny odcinek autostrady siedmiopasmowej!

Tenże głos z sali:

- Ale tam k...a nie ma żadnej autostrady!

Nie wytrzymał w końcu Schetyna i wkur...y krzyczy:

- A ty, gościu, zamiast wozić się po Polsce, lepiej byś TVN24 pooglądał!

Tusk obiecuje w połowie roku likwidację wszystkie dotychczasowych ministerstw, a w ich miejsce powołanie 3 nowych

1. Zdrowia

2. Szczęścia

3. Pomyślności[/size]

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zaraz, zaraz.To nie ja narzuciłem siłą komunizm Polakom.I to nie my robiliśmy rewolucję.Rewolucję nam narzucono 50 lat temu.Krwawą , jak nie raczyłeś zauważyć.Teraz chcemy to po prostu odkręcić.Przywrócić normalność.A ty zarzucasz robienie kolejnej nam.Trochę więc odjechałeś.Być może tobie odpowiada taka Polska jak teraz.W takim razie współczuję.

No i jak ja mam tomuś z tobą dyskutować jak ty jesteś inteligentny inaczej?

Każde zdanie mósialbym tłumaczyć w kilku innych zdaniach a każde z nich w nastepnych kilku a tak po prostu się nie da. A i tak nie ma pewności czy zrozumialbys cokolwiek.

Może zapisalbys sie do jakiejś szkoły? Albo chociaż na jakiś dokształt wieczorowy?

Jestem Europejczykiem.

Tymczasem Agnieszka Holland

- W dzisiejszej Polsce homoseksualistów traktuje się jak żydów w przedwojennej Polsce.

Będzie arcydzieło na pewno oskarowe w związku z tym.

Michał Piróg ogłosił, że jest...i dodał, że jest homoseksualnym Żydem.

Dziwi się, że nikt go na ulicy nie wyzywa i nie goni pałą za "Żyda" ale za homoseksualizm już tak.

Twierdzi, że prawa homoseksualistów do związków partnerskich to na razie początek.

Początek czego?

Z Wałęsą wpadającym w to bagno pod prąd z szybkością rzuconego młota ;)

Początek końca białego człowieka ;-).

Tak, zalewa nas póki co żółć.

Wielbicielom Camerona:

"The United Kingdom lost its triple A credit rating after being downgraded by Moody's Investors' Service late on Friday, in the latest blow to the government's fiscal consolidation programme as it tries to address the nation's rising debt burden.

Moody's lowered the UK rating by one notch to Aa1 citing the the deterioration in the government's balance sheet and continued weakness in its growth outlook, the agency said in a statement."

Jestem Europejczykiem.

hm

W każdym razie TW Bolek ma u mnie flaszkę , hehe..

Wiedziałem, że na to się złapiesz :-)))!!!

Wystarczy palcem pomachać i juz jest, a jak widzi argumenty to do Prezesa pod pierzynę.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.