Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Napisano dziś, 10:17

O czy mówił dzisiaj premier tusk POrannym TokFm? Nie wiem, bo on mówił po niemiecku, a ja rozumiem po polsku."

Mówił po niemiecku czy nie mówił?

Tutaj posłuchałem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i sądzę, że mówił po polsku. Jeszcze :)

Ukryta Zawartość

Zagadka z 3 pkt, gdzie znajduje się to miasto?

Ukryta Zawartość

post-8303-0-16948500-1362776994_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

1014252.jpg

.Polacy!! Głupole!!

Uwierzcie mi, Polska to piękny kraj,

Szczawiem zarastający raj,

Hulaj dusza piekła nie ma,

duma mnie rozpiera

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

zastraszyli patriotę idiotę a może ten koleś zastrasza... tępe i posłuszne , lepszego nie znajdą

" - Jeśli mam do wyboru porównanie między gangiem a sektą, to było temu bliżej do sekty - mówi w rozmowie z naTemat Eliza Michalik. Dziś dziennikarka Superstacji, która karierę zaczynała na prawicy. Gdy jej poglądy zaczęły się zmieniać i zechciała odejść, dawni przyjaciele zamienili się w najgorszych wrogów. Chcieli ją zaszczuć i skompromitować. Podobnie było, kiedy z tego środowiska odchodził Cezary Michalski. Patologia prawicy czy norma w każdej korporacji wobec niepokornych?"

Ukryta Zawartość

" Dochodził też taki dość częsty w tym środowisku idealizm. Do dziś można tam spotkać bardzo wielu młodych idealistów. Mam wrażenie, że teraz też starsi ich umiejętnie wykorzystują do różnych akcji, podrzucając tematy. Oni myślą, że ratują świat, a tamci po prostu zbijają na tym kasę - ocenia."

tylko jak tym młodym patriotom idiotom wytłumaczyć , bez pomocy księdza raczej niemożliwe

" - To czysto biznesowy mechanizm. Bierze się człowieka spod Kielc, czy spod Katowic, tam gdzie jest duże bezrobocie. On często pewnie rozkręcał tam klub "Gazety Polskiej". I zaprasza się go do Warszawy, załatwia jakieś mieszkanie, niezłą pensję. Młody człowiek dostaje wtedy amoku. Jest świetny, jest kimś. Może spotykać się z ludźmi, których dotąd widział tylko w telewizji - tłumaczy dziennikarka."

Ukryta Zawartość

obecna esencja patriotyzmu " niezależnych "

" Kiedy jednak taka osoba zmienia poglądy, chce coś w swoim życiu zmienić, jej dotychczasowi opiekunowie dobitnie przypominają, że powrót jest możliwy tylko w to miejsce, z którego się przyszło. Z wielkiego świata z powrotem do małego miasteczka z wielkim bezrobociem. - Tak i mnie mówiono. Straszono, że wyjadę z Warszawy, a jak wrócę do swojego małego miasteczka, to i tam nie znajdę pracy - wspomina Michalik. I nie były to słowa rzucane na wiatr. Gdy odeszła z "Gazety Polskiej" nawet do jej przyjaciół spoza świata mediów dzwoniono, by ostrzec przed Elizą Michalik. - Mówili im, że jestem szemraną osobą, że nie można pożyczyć mi pieniędzy, bo jestem złodziejką. To pętla, która zaciska się na kimś, kto odszedł. Zupełnie nie wiem, dlaczego. Czemu nie pozwolili mi odejść w spokoju i dalej robić swoje. To wszystko dlatego, że zmieniły mi się poglądy? - pyta "

generalnie to nic nowego.Skoro za prlu wladze mowily ze oponent to dziecko reakcjonisty i dziadka handlarza wodka a na forum slyszymy ze argumenty nie moga byc przyjete do reprezentuja je niewlasciwi ludzie, to co ma powiedziec sakiewicz i spolka skoro to popluczyny prlu.A tak z tym prlem..walczyli gdy teraz adaptuja wszystko jak leci...Chiba to nie było takie złe gdyby to oni rzadzili...tak sadzą/..

tak się zastanawiałem czy od razu zaczniesz pluć , nic dodać nic ująć

" Chcieli ją zaszczuć i skompromitować. Podobnie było, kiedy z tego środowiska odchodził Cezary Michalski. Patologia prawicy czy norma w każdej korporacji wobec niepokornych?"

generalnie to nic nowego.Skoro za prlu wladze mowily ze oponent to dziecko reakcjonisty i dziadka handlarza wodka a na forum slyszymy ze argumenty nie moga byc przyjete do reprezentuja je niewlasciwi ludzie, to co ma powiedziec sakiewicz i spolka skoro to popluczyny prlu.A tak z tym prlem..walczyli gdy teraz adaptuja wszystko jak leci...Chiba to nie było takie złe gdyby to oni rzadzili...tak sadzą/..

niestety dla niewielu to nic nowego . Młodzi nadal nie mają pojęcia na czym polegał PRL

Niby dlaczego? Wy jesteście od opluwania autorytetów.

Poza tym niunia Eliza robi dokładnie to samo co i oni, taki to dla was autorytet dziennikarski.

a im o tym opowiada Sakiewicz , typowy medialny kundelek z PRL

Niby dlaczego? Wy jesteście od opluwania autorytetów.

Poza tym niunia Eliza robi dokładnie to samo co i oni, taki to dla was autorytet dziennikarski.

idz do lekarza albo ortopedy . Może któryś pomoże .

jesteś zerem , mam nadzieję ,że nareszcie coraz więcej podobnych relacji o metodach zastraszania . Taki kraj chamie szykujesz

wladz jak zwykle wyzerowujesz umysł kiedy nie ogarniasz czegoś.

Nie bronię Sakiewicza lecz poddaję w wątpliwość etykę dziennikarską Elizy.

W jej przypadku jest to typowe - przyganiał kocioł garnkowi.

Jeśli już wyszukujesz dla siebie autorytety w jakiejś sprawie to bardzie się staraj.

wladz staraj się nie być ćwokiem, chamskim ćwokiem.

Nawet nie wiesz jak POsrańcze watahy zastraszają i nie tylko w mediach.

mniej niż zero

więc o czym opowiada artykuł na tobie prześledzimy

" by ostrzec przed Elizą Michalik. - Mówili im, że jestem szemraną osobą, że nie można pożyczyć mi pieniędzy, bo jestem złodziejką."

a co robi koleś

" Nie ma co jak autorytet Elizy Michalik, szukajcie autorytetów towarzysze pieniacze, szukajcie. "

" Poza tym niunia Eliza robi dokładnie to samo co i oni, taki to dla was autorytet dziennikarski. '

zwykły śmieć od opluwania

czy moze ja gdzies widzialem demonstracje na ktorych demonstranci niesli by hasla...kwaczynski do gazu,polska obozem koncentracyjnym..za rzadow picu.a były ku temu wszelkie powody.Czy moze slyszalem o jakies akcji dyskredytowania dziennikarzy ktorzy przeszli do gazety polskiej..Swoja droga nie slyszalem zeby tam ktos przeszedł.Ruch jest zwykle jednostronny...

a stropy sie leja.

znaczy co robię ?

Sobie krzywdę na umyśle własnym.

Święty Hajdarowicz by się obśmiał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.