Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

cZy nie jest tak ze cale chamstwo skupia sie w dziale prawica......

Masz udziały w tym i owym bez względu na kierunek, w który.przysrywasz.

Jesteś w tym bezideowy robiąc to dla sportu. Wladz tylko zbiera po tobie i obrzuca używanym.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Sobie krzywdę na umyśle własnym.

Święty Hajdarowicz by się obśmiał.

ja też z wrażenia nawet plusik dałem . Za Hajdarowicza

" Wydawca Gremi Media (dawniej Presspublica) postanowił, że wystawia na sprzedaż znaki towarowe należące m.in. do "W sieci" i "W sieci opinii". Hajdarowicz nie ukrywa, że mógłby odsprzedać je… Karnowskim, którzy kilka dni temu decyzją sądu stracili prawo do używania tytułu "W Sieci".

tak się z idiotami postępuje

Do tej pory mówiono, że Ojcem Chrzestnym Prawicy był JP II. Skoro jednak znawcy tematu twierdzą, że Leszek Miller...

dodałem kolejną laurkę do zwycięskiego wieńca Leszka Millera , kokietuje gejów czy wyborców ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

dodałem kolejną laurkę do zwycięskiego wieńca Leszka Millera , kokietuje gejów czy wyborców ?

Miller ma to do siebie, że każdy jego krok czy gest jest wyśmiewany i dezawuowany. SLD ma w sondażach od 9 do 14 procent jest źle - powinno przecież już mieć 29-44. Jakby miało tyle też było by źle, bo... Miler zrobił sobie zdjęcie z kwiatkiem z okazji Dnia Kobiet, a już złośliwie się z tego wyśmiewasz. Tu podobnie zachowuje się tusk.

z13525218K.jpg

I jakoś nie pytasz, kogo kokietuje.

Ja od początku zadeklarowałem się jako wyborca głosujący na SLD. Jakoś nie odebrałem tego, jako kokietowanie mojej osoby, jako wyborcy. Czyżbyś odczuwał to kokietowanie jako gej, bo zdaje się, że nigdy nie deklarowałeś się jako zwolennik tej partii.

Gwoli ścisłości tusk - składał wizytę w radiu, które sprzyja obecnym trendom wolnościowym.

Wygląda tak jaby kokietował właśnie....gejów.Ach ta poza i ten dryg...gdyby nie żona?

Nie mam doświadczeń w kokietowaniu gejów - więc daruję sobie opinię na ten temat.

<br />Tu podobnie zachowuje się tusk.<br />
No to podobnie to mocno naciągane jezd!Gołym okiem widać różnice.Na jednym zdjęciu widać normalnego faceta z kwiatami a na drugim wygiętego niczym nimfomanka,przyfudce ciemnego ugrupowania.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No to podobnie to mocno naciągane jezd!Gołym okiem widać różnice.Na jednym zdjęciu widać normalnego faceta z kwiatami a na drugim wygiętego niczym nimfomanka,przyfudce ciemnego ugrupowania.

Uśmiech fircyka, na twarzy polityka z aspiracjami do miana męża stanu. To chyba nie jest naciągane.

Obaj mogliby darować sobie takie puste gesty.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Cytat:

"Gdybym był okupantem i chciał zniszczyć naród to wyganiałbym młodych ,mądrych ludzi zagranicę "za chlebem" na emigrację, podnosiłbym podatki i wprowadzałbym nowe, dawał podwyżki i kolejne przywileje resortom siłowym, stawiałbym 500 nowych radarów, wzmacniałbym inwigilację obywateli, likwidowałbym państwowe szkolnictwo i służbę zdrowia oraz ograniczałbym do nich dostęp, oddałbym banki, media i handel obcym i wrogom Polski, wyśmiewałbym ich wartości i religię, skłócałbym młodych ze starszymi ,aby przez "odwróconą hipotekę" przejąć za bezcen ich mieszkania i domy, zachęcałbym ich kobiety do feminizmu ,prostytucji i aborcji ,aby nie nadawały się na dobre matki i żony, zadłużałbym ich bezpośrednio oraz pośrednio przez państwo i gminy, aby nie mogli się temu sprzeciwiać, likwidowałbym ich przemysł ,a w zamian budowałbym ogromne stadiony na kredyt, aby przynosiły straty, dopuszczałbym do sejmu złodziei i degeneratów,itd"

Gdybym był okupantem, trzymałbym paszporty młodych i madrych w ochotniczych komendach MO, zlikwidowałbym całkowicie podatki, zmniejszyłbym do zera resorty siłowe, zlikwidowałbym radary i wszelkie podsłuchy na dworcach itp, upaństwowiłbym służbę zdrowia - razem ze stomatologia i weterynarią - każdy by miał do nich bezpłatny dostęp 24/7, banki i media dawałbym tylko prawdziwym Polakom patriotom, a ich wartości wpisałbym do Konstytucji na wieczność i uczył ich od żłobka do studiów podyplomowych , łaczył bym młodych i starych we wspólnych mieszkaniach i darmowych willach z ogródkiem, karałbym kobiety chłosta za feminizm, a za prostytucję i aborcję odbierałbym kobieto życie na placach i ulicach, aby dawały przykład, jak nie należy postepować, wszelkie długi darowałbym raz na zawsze i zachęcał do zaciagania nowych pod przymusem, stawiałbym dymiące fabryki, kopalnie i huty w każdym powiecie międyz Odrą i Nysą Łużycką a Bugiem, zburzyłbym wielkie stadiony a na ich miejscu postawiłbym place marszowe i apelowe otwierane za biletami, aby nie przynosiły strat, dopuszczałbym do sejmu samych świętych, błogosławionych, kanonizowanych, nachrzszczonych, z czerwonymi paskami i średnią sześć z kropką.

Aaaaaaaaaaaaa dla Jarusia musi być autor podany,inaczej nie zrozumie.Cycacik i autorek,to podstawa.

Tych wykrzykników za mało,nie dotrą.

Po prostu nadawyczaj ciekaw jestem kto napisał te pierdoły. Poza tym chyba należy podawać autora cytowanego urywka - inaczej jest to zwykla kradzież. No chyba, że w mieście Gowina i Ziobry widzi się to jakoś inaczej ;-).

Jestem Europejczykiem.

A może to słowa są Disco?Skąd wiesz,jak nie ujął w cudzysłów?I nie są to takie pierdoły.

Bo napisał: "Cytat:". Zanim zaczniesz sie mądrzyc najpierw przeczytaj to, o czym chcesz napisać ;-).

Jestem Europejczykiem.

Po prostu nadawyczaj ciekaw jestem kto napisał te pierdoły. Poza tym chyba należy podawać autora cytowanego urywka - inaczej jest to zwykla kradzież. No chyba, że w mieście Gowina i Ziobry widzi się to jakoś inaczej ;-).

to wszystko wina Nowej Huty z powodu zanieczyszczenia poziom IQ drastycznie spadł

Za Hajdarowicza

Zapomniał ty, jak to wcześniej z głową w dupie Grasia ów wzór cymbałdemokracji wolności mediów bronił.

Karnowskie to tylko małe cymbałki przy wielkich cymbałdemokratach z POdwórka.

dobrze jarku, masz imię po Jarku?

Ukryta Zawartość

dobry tekst

,,Nieoczekiwanie tuż po zakończonej niedawno wizycie w Rosji szefa Biura Bezpieczeństwa Narodowego gen. Stanisława Kozieja, który uspokajał swoich rozmówców w kwestiach związanych z tarczą antyrakietową, z „uspokojonej” Moskwy przyszły pogróżki.

Jak czytamy na portalu Defence24.pl - Aleksandr Gruszko, wiceminister spraw zagranicznych Rosji powiedział dla radia Głos Rosji, że „Rosję niepokoi rozwój infrastruktury NATO w Polsce i wymaga to reakcji za pomocą politycznych i militarnych środków”.

Jednocześnie ten sam polityk powiedział, że nie ma szans na to, aby w Polsce powstała baza typu Ramstein (największa baza lotnicza USA w Europie - siedziba Dowództwa Amerykańskich Sił Powietrznych w Europie – przyp. red.), czym – jak sugeruje defence24.pl – dał do zrozumienia, że Rosja na to nie pozwoli i żeby Polacy nie mieli żadnych złudzeń.''

939f1a229fbdf088ca8e2932c3510f8e.jpg

Ukryta Zawartość

Presstytucja

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

,,Stefan Niesiołowski na stwierdzenie, że w Polsce kilkaset tysięcy dzieci głoduje, stwierdził, że on w młodości, gdy był głodny wyjadał szczaw z nasypu i śliwki. Z czasem jednak poseł najwyraźniej zmienił swoje nawyki żywieniowe, bo teraz stołuje się w restauracjach Magdy Gessler.''

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.