Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Z nasłuchu: ""Beneficjenci PISu za swe przestępstwa dostają nagrody.

Było szukanie agentów wśród przeciwników i masowe niszczenie teczek własnych członków. Przykładem teczka TW Balbiny i zdekompletowanie teczki Lecha Kaczyńskiego. Obłędny wrzask że ktoś mógł być agentem bo widziano go jak wychodził z budynku SB choć wiadomo że odsiedział 8 lat i był tam wzywany dziesiątki razy, Mowa o Kuroniu. A jednocześnie usprawiedliwianie agentów z własnej partii. Przykładem słowa prezydenta Kaczyńskiego o zdemaskowanym kłamcy lustracyjnym TW Piotr, rzeczniku prasowym prezydenta Kaczyńskiego: "No i co takiego się stało że szlachetny człowiek w młodości podpisywał coś nieważnego". Było robienie z agentów bohaterów narodowych. Przykładem Jerzy Robert Nowak z Radia Maryja, zdemaskowany jako TW Tadeusz. Był pracownikiem ambasady w Budapeszcie i donosił na ambasadora i kolegów. Ambasador sie dowiedział i wywalił go z pracy. IPN zrobił z niego "świętego męczennika" bo był szykanowany za PRLu. Inny przykład to Mularczyk i dwaj sędziowie TK. Zażądał ich dymisji bo skoro odmówili współpracy z SB to są zamieszani w konszachty z SB. Zaprawdę podłość PISu nie ma granic. ""

I znowu Bozia zakpiła sobie w prawicowych patryjotów:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

biedactwa nie dosc ze biedne to jeszcze glupie.

ty zapewne jesteś najmądrzejszy...

72 proc. badanych przez TNS Polska źle ocenia działalność rządu, a 67 proc. - premiera Donalda Tuska. W ciągu miesiąca ocena rządu pogorszyła się o 6 pkt. proc., a premiera - o 8 pkt. proc. Zadowoleni z pracy prezydenta Bronisława Komorowskiego stanowią 52 proc., niezadowoleni - 38 proc.

Pozytywnie o działalności rządu wypowiada się 20 proc. badanych, przy czym 1 proc. ocenia ją zdecydowanie dobrze, a 19 proc. - raczej dobrze. Premier Donald Tusk cieszy się dobrą opinią 24 proc. badanych - na pytanie, czy dobrze wypełnia obowiązki szefa rządu, 22 proc. badanych odpowiedziało "raczej tak", a 2 proc. - "zdecydowanie tak". 8 proc. badanych nie miało sprecyzowanego stanowiska dotyczącego działań rządu, a 9 proc. nie oceniło jednoznacznie pracy premiera.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Deficyt w budżecie Polski wyniósł 21 mld 654,9 mln zł po lutym

www.money.pl

To już prawie 61 procent z dopuszczonego na ten rok deficytu.

No dalej III RP do ataku.

Ukryta Zawartość

znowu nic więcej poza pieprzeniem jak zle i sukcesem zapaść gospodarcza ?

jakiś idiotyczny ten patriotyzm i kto tu walczy ..forumowy kolego masz wybory zamiast barykad.... ale jest to ale , większość ma was w dupie i tylko wywołanie zamieszek nadzieją na koryto .

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

co dalej ? patriota idiota na premiera

To może było by i dobre rozwiązanie, Taki premier idiota - patriota, co sam nie nakradnie i o innych pomyśli.

Gorzej, gdyby premierem została inna idiota! Znająca się na wszystkim i mająca samo uprawnienia do recenzowania innych, napastliwa wobec kościoła i pozostałych, atakująca wszystko i wszystkich, opierająca rozwój społeczeństwa na związkach partnerskich LGBT, zalecająca dzieciom w szkole plenie zioła zamiast nauki, etc.

Taki premier idiota - patriota, co sam nie nakradnie i o innych pomyśli.

Był już taki, oddał premierowanie z głupoty - na nasze szczęście. Nie nakradł, bo był na utrzymaniu mamusi i sam nie robił zakupów. Taki gorszy Gomułek, podobna wykrzywiona gąba i poczucie misji.

Nasi prawicowcy gonią w piętkę, nie wiedzą jak pisać że czarne jest białe, a białe -czarne:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie pisałem o żadnym z dotychczasowych patriotów. O papieżu i Gomułce też. O Gomułce to ty wiesz tyle, co ja powiedzmy o obecnym cesarzu Japonii. Nie rozumiem więc po cóż podpinasz się, a nie tworzysz samodzielne dzieło.

>>>Nie pisałem o żadnym z dotychczasowych patriotów<<<

A ja tak, bo co?

O Gomułce to ty wiesz tyle, co ja

I tu się mylisz (zresztą wszędzie indziej toże).

To może było by i dobre rozwiązanie, Taki premier idiota - patriota, co sam nie nakradnie i o innych pomyśli.

Gorzej, gdyby premierem została inna idiota! Znająca się na wszystkim i mająca samo uprawnienia do recenzowania innych, napastliwa wobec kościoła i pozostałych, atakująca wszystko i wszystkich, opierająca rozwój społeczeństwa na związkach partnerskich LGBT, zalecająca dzieciom w szkole plenie zioła zamiast nauki, etc.

To jest obowiązujący obecnie program SLD? To czym niby różnią się od PiS?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Rozumiem, że nie wiesz jak na to odpowiedzieć a coś musiałeś napisać ;-).

Zastanawiam się, gdzie Ty dostrzegłeś podobieństwa z programem SLD. Jeżeli już szukasz podobieństw, to prędzej można skojarzyć to z Ruchem Palikota.

Nie czytasz tego co sam piszesz? Skoro tak Cię denerwuje coś takiego: "napastliwa wobec kościoła i pozostałych, atakująca wszystko i wszystkich, opierająca rozwój społeczeństwa na związkach partnerskich LGBT, zalecająca dzieciom w szkole plenie zioła zamiast nauki, etc."

to rozumiem, że jest to sprzeczne z obowiązującym programem SLD.

Już jaśniej chyba nie mogę wyjaśnić :-).

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie czytasz tego co sam piszesz? Skoro tak Cię denerwuje coś takiego: "napastliwa wobec kościoła i pozostałych, atakująca wszystko i wszystkich, opierająca rozwój społeczeństwa na związkach partnerskich LGBT, zalecająca dzieciom w szkole plenie zioła zamiast nauki, etc."

to rozumiem, że jest to sprzeczne z obowiązującym programem SLD.

Już jaśniej chyba nie mogę wyjaśnić :-).

Raczej źle sformułowałeś to pytanie: "To jest obowiązujący obecnie program SLD?". Chodziło mi o pewną postawę wobec rzeczywistości widoczną w niektórych dyskusjach. Takiego idioty - anty patrioty - zauroczonego nowymi trendami, odrzucającego niemal wszystko z własnej tradycji i historii.

Dlaczego ktoś broniący LGBT nie może być patriotą? Ja tam gotów jestem bronić przed wrogiem naszych gejów i lesbijki do ostatniej kropli krwi! Oczywiście powodowany patriotycznym uniesieniem.

Jestem Europejczykiem.

Jaruś nie lepiej napisać,że też gejem jesteś?I tak na to wygląda.Wstydzisz się?

Na twoim miejscu napisałbym, że jestem idiotą. Tak na to wygląda. Wstydzisz się?

Jestem Europejczykiem.

przeoczyłem taki kąsek , boże dopomóż albo flachę postaw . Nie ja dziada do życia powołałem

chyba najlepszy wpis jaki napisał , nadal jestem pod wrażeniem

" opierająca rozwój społeczeństwa na związkach partnerskich LGBT, zalecająca dzieciom w szkole plenie zioła zamiast nauki, etc"

niestety zabrakło weny i skończył etc ...

.

Na twoim miejscu

Chciałbyś być na moim miejscu ale....nie jesteś.Każdy kto taki wniosek wyciągnie idiotom zostanie nazwany.Na zasadzie o wariat idzie-sam jesteś wariat itd.Nie zmienia to jednak faktu,ze jesteś gejem.To widać i czuć a możesz nazywać każdego,kto tak pomyśli czytając twoje posty...idiotom,wariatem czy jeszce czym chcesz.To niczego nie zmieni...damskie sie nie liczy.

.Chciałbyś być na moim miejscu ale....nie jesteś.Każdy kto taki wniosek wyciągnie idiotom zostanie nazwany.Na zasadzie o wariat idzie-sam jesteś wariat itd.Nie zmienia to jednak faktu,ze jesteś gejem.To widać i czuć a możesz nazywać każdego,kto tak pomyśli czytając twoje posty...idiotom,wariatem czy jeszce czym chcesz.To niczego nie zmieni...damskie sie nie liczy.

Od razu cię modrzewik pokochałem. Tak zajebiaszczej psychoanalizy chyba jeszcze tutaj nie czytałem.

Wprawdzie niepotrzebnie sie męczyłeś, bo już dawno temu pisałem, że jestem czarnym gejem wyznania mojżeszowego ale widac jakoś ci to umknęło. Niemniej doceniam błyskotliwość rozumowania i ponawiam apel o przyznanie się jak wyżej :-))).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.