Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tomuś a kim ty jesteś dla mnie , że zawiodłem ?

i trochę się dziwię , przecież użyłem słowa wypracowanie . Może należało dodać szkolne a dla mnie to jak Tytus Romek i A' Tomek " Księga IV: Tytus żołnierzem "

No. Razem z Kazikiem, Rydzykiem i Michnikiem.

To tylko niektórzy znani, co mają tam nieruchomości.

Wyobrażasz sobie dyskusje w takim gronie? :)

facet jak z bajki spadł na ulice.Codziennie ma wiecej i codziennie ma lepiej.No i europejczyk....Europejczykowi by do glowy nie przyszlo mowic ze jest europejczykiem.Co innego rosjanin po zakupie willi w hiszpanii.

a tu burak miejscowy.

Pracuje teraz w Irlandii w której płaci podatki za które kształci Irlandia jego dzieci i nie ma nic w tym złego, tak jest w całym wolnym świecie - ja rozumiem patriotyzm i przywiązanie do

cós ci sie popierdoliło kochany.Niech sobie siedzi gdzie chce i zarabia u kogo chce.Przedmiotem dyskusji jest jego buractwo i tzw patryjotyzm szczegolny.Nie bede ci tego wyjasnial bo widze zes niekumaty,.

Tomuś a kim ty jesteś dla mnie , że zawiodłem ?

i trochę się dziwię , przecież użyłem słowa wypracowanie . Może należało dodać szkolne a dla mnie to jak Tytus Romek i A' Tomek " Księga IV: Tytus żołnierzem "

a kim ty jesteś ...spójrz w lustro i zapytaj siebie...zapewne dobrze ci się żyje z samym sobą...patrioto nie idioto...

doktorek nawet poklep się po ramieniu , w Irlandii jesteś przybłędą z wschodniej Europy . Owszem wśród plemion amazońskich jesteś europejczykiem

zasadniczo dałeś na to już odpowiedź...

tomuś spojrzałem , super facet z mordy uroda i mądrość a ty jaki ?

też nie najgorzej, daje rade....

tomuś

To nie jest kwestia odwagi ale racjonalnego myślenia.A z tym nie jest u nas najlepiej.

standardowa wymijająca odpowiedź....władz z resztą podobnie...chłopaki mocni w gębie....

tomuś

Problem w tym,że twoja analiza przyczyn naszej odmienności i kondycji RP jest błędna.Tak więc nie ma zgody!

Matko!

Ty to przeczytałeś???

Jestem pełen podziwu, gratulacje!

Jestem Europejczykiem.

tomuś

Rozumiem,że w przeciwieństwie do nas jesteś człowiekiem czynu?No to powiedz nam co ostatnio zdziałałeś w temacie uwolnienia naszej ojczyzny od obcej agentury?

tomuś

Rozumiem,że w przeciwieństwie do nas jesteś człowiekiem czynu?No to powiedz nam co ostatnio zdziałałeś w temacie uwolnienia naszej ojczyzny od obcej agentury?

nadal uniki....

Matko!

Ty to przeczytałeś???

Jestem pełen podziwu, gratulacje!

trzeba tobie Bredzisław skrócić łańcuch bo z budy wyłazisz....

tomuś

Ale ja nie zamierzam z tobą polemizować!To bez sensu jak zwykle gdy ma się do czynienia z fanatykiem!

taa...teraz jestem fanatykiem....nadal uniki....z gęby cholewa....i takie tam pierdoły...

Tomuś Wojciech w przeciwieństwie do mnie stara się z tobą zgodnie z sztuką polemiki porozmawiać o poglądach , racjonalnie , korzystając z wiedzy historycznej przedstawić swoje argumenty i oczekuje podobnej postawy nie uników.

He,he, Banieczka!

Ale może ździebko dalej, inteligencja cechuje też materię, i to na subatomowym poziomie, a po niżej wielkości Plancka to już odjazd!:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tomuś Wojciech w przeciwieństwie do mnie stara się z tobą zgodnie z sztuką polemiki porozmawiać o poglądach , racjonalnie , korzystając z wiedzy historycznej przedstawić swoje argumenty i oczekuje podobnej postawy nie uników.

nadal unik....z twojej strony wladz takze...skoro masz taka wiedze historyczna to prosze mnie oswiec , w czym sie mylle, nie pisz nadal wymijajacych odpowiedzi ...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.