Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kolejny raz Moderacja wycina moją wypowiedź, bo uaktywnia się jeden pier**lony troll, który w podobny sposób aktywny jest w innych wątkach. Kolejny raz Moderacja ogranicz moje prawo do wypowiedzi i popiera trolli na Bocznicy.

Ku przypomnieniu Moderacji zastanawiałem się tylko, czy aktualna nazwa wątku "Polityka" jest adekwatna do stylu prowadzonej tu dyskusji. Wymieniłem nazwy zastępcze "Grajdołek" i "Pisuar" (i nie maiłem na myśli PiS-u. Absolutnie!).

Nie wiem, w czym to uwłaczało pięknu i poprawności języka polskiego polskiego. Jeżeli uwłacza to poglądom politycznym moderacji to zamiast tej ostatniej nazwy może być: "Szalecik".

ale jaki ma tupet , on chyba był mocnym kacykiem w PRL , jemu się nie podoba moderacja ma zmienić .

załóż grajdołek i czekaj na wpisy a nie w uświęconym , nie raz z łap moderacji odbitym wątku herezje opowiadać

22 maja poseł PO Cezary Tomczyk poinformował, że skierował do prokuratury zawiadomienie o możliwości popełnienia przez prezesa PiS przestępstwa nieujawnienia w oświadczeniu majątkowym ponad 400 tys. zł darowizny od klubu parlamentarnego PiS.

Poseł powołał się na doniesienia medialne, według których Kaczyński miał otrzymać od klubu PiS 300 tys. zł, które zapłacił adwokatowi Rafałowi Rogalskiemu za reprezentowanie go w sprawach związanych z katastrofą smoleńską. Kolejne 100 tys. zł PiS miało przekazać kancelarii prawnej z Pomorza, która reprezentowała Kaczyńskiego w prywatnych procesach o naruszenie dóbr osobistych z Januszem Kaczmarkiem, Romanem Giertychem i Januszem Palikotem. Według posła oba przysporzenia majątkowe Kaczyński winien był wpisać w oświadczenie majątkowe lub rejestr korzyści, które składał jako poseł na Sejm RP."

Mamy też odpowiedź PiS:

"razie nic mu (prokuratorowi) nie wiadomo o zawiadomieniu, które PiS miało złożyć do prokuratury o możliwości popełnienia przez Tomczyka przestępstwa fałszywego oskarżenia wobec Kaczyńskiego. - Może jest gdzieś w drodze (...)"

Jestem Europejczykiem.

Klasycznie , ich wyborcom na potwierdzenia wiarygodności wystarczy inni ich nie interesują a już najmniej przestrzeganie prawa . I tu jest kot pogrzebany , ta partia nie funkcjonuje zgodnie z obowiązującym prawem o partiach politycznych i nic ... mniej medialnej zadymy gdy państwo przestrzega prawa wobec rowerzystów .

<br />Mamy też odpowiedź PiS:<br />"razie nic mu (prokuratorowi) nie wiadomo o zawiadomieniu, które PiS miało złożyć do prokuratury o możliwości popełnienia przez Tomczyka przestępstwa fałszywego oskarżenia wobec Kaczyńskiego<br />

Piękne.

Koże ktoś jednak w porę puknął się w głowę i niczego nie wysłali. Z drugiej strony wyścig o to, gto głębiej wejdzie Prezesowi do d... jest tak zacięty, że spodziewać się można wszystkiego. Zobaczymy, co będzie dalej.

Jestem Europejczykiem.

w czym problem ?

nikt nie wytłumaczył , że Polska Rosjan nie za bardzo obchodzi . Gdy potrzebują uruchamiają podobnych tobie patriotów idiotów

rozumiesz palancie kim jesteś ?

czerwony lyberał i różowy patriota w jednym...takich nam więcej potrzeba.....
<br /> Z drugiej strony wyścig o to, gto głębiej wejdzie Prezesowi do d... jest tak zacięty, że spodziewać się można wszystkiego.<br />

Czy Prezes ma z tego jakąś przyjemność?

Koże ktoś jednak w porę puknął się w głowę i niczego nie wysłali. Z drugiej strony wyścig o to, gto głębiej wejdzie Prezesowi do d... jest tak zacięty, że spodziewać się można wszystkiego. Zobaczymy, co będzie dalej.

wazeliny zabraknie

czerwony lyberał i różowy patriota w jednym...takich nam więcej potrzeba.....

świetnie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.