Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To Huynia juz niepotrzebna?

Widzisz wojtus , nie wiem co bylo przyczyna , gdyz sposob prowadzenia sledztwa nie wykluczyl niczego. Ale tobie tyle wystarczy.

Pieprzysz tomuś jak otruty.

I co właściwie oznacza zdanie "sposob prowadzenia śledztwa nie wykluczył niczego".

Jestem Europejczykiem.

Obawiam się, że to, co napiszę będzie dla ciebie zbyt trudne, ale spróbuj sie skupić.

Prowadzone śledźtwo nie wyjaśniło wszystkich kwestii, część wniosków można uznać za dyskusyjne ale w zakresie zarówno przebiegu lotu jak i przyczyn katastrofy nie ma podstaw, żeby stwierdzić, że odbiega od rzeczywistego przebiegu zdarzeń.

Jestem Europejczykiem.

Zgodzilbym sie jaro z Toba gdyby wykluczono inne mozliwe przyczyny tej katastrofy. Kontrowersje wystepuja nawet w interpretacji zapisu z czarnych skrzynek. Wynik sledztwa nie jest jednoznaczny. Jestes wyksztalcony w kierunku technicznym i zdajesz sobie sprawe jak powinno przebiegac takie sledztwo. Wiesz doskonale , ze nie spelnia ono tych kryteriow . A mimo to przyjmujesz bezkrytycznie jego przebieg i wynik. Sprobuj sie skupic i wyciagnac wnioski.

Zgodzilbym sie jaro z Toba gdyby wykluczono inne mozliwe przyczyny tej katastrofy. Kontrowersje wystepuja nawet w interpretacji zapisu z czarnych skrzynek. Wynik sledztwa nie jest jednoznaczny. Jestes wyksztalcony w kierunku technicznym i zdajesz sobie sprawe jak powinno przebiegac takie sledztwo. Wiesz doskonale , ze nie spelnia ono tych kryteriow . A mimo to przyjmujesz bezkrytycznie jego przebieg i wynik. Sprobuj sie skupic i wyciagnac wnioski.

Jedyne niejasności odnośnie odczytu czarnych skrzynek dotyczą odczytania zapisu wypowiedzi poszczególnych osób.

I mam jusz dość pierdolenia nieuków o tym, że przyjmuje bezkrytycznie to, czy tamto. Skąd wiesz, siedzisz mi w głowie???

Skupiłem sie już dawno temu i wyciągnąłem wnioski.

Jestem Europejczykiem.

Dlaczego zaraz sie w.urwiasz? Zastanow sie. Grupa specjalistow , ekspertow w zakresie katastrof lotniczych systematyzuje badania , tworzy procedury , zeby wykryc badz odrzucic ich przyczyny. Procedury te sa ogolnie przyjete i obowiazujace na calym swiecie. Pozwalaja zredukowac do minimum bledy w badaniach. A Ty jaro chcesz mi teraz powiedziec, ze oni sa idiotami? To ja nie mam wiecej pytan.

Zdajesz sobie sprawe , ze raport Millera ni cholery by nie przeszedl w krajach starej demokracji.

ponieważ ciągłe powtarzanie bzdur , nie reagowanie na racjonalne poparte badaniami wnioski jest tomuś tomuś wk.rwiające

korzystając z biznesu smoleńskiego wdepnąłeś w gówno i zamiast zmyć jak najszybciej rozsmarowujesz po gębie .

niestety tylko takie prostackie , klozetowe skojarzenia wywołujesz . Na inne traktowanie nie zasługujesz , były próby normalnej polemika w oparciu o fakty , którym poza mantrą nie przyjmuję do wiadomości nie potrafiłeś zaprzeczyć .

Nawet teraz mając świadomość jakiego IDIOTĘ z Ciebie Macierewicz zrobił ( nie ja czy inni ) brniesz w zaparte . Chłopak tobą jak piłeczką w ping-ponga można grać . Zero refleksji .... nawet biorąc poprawkę na wiek ŻENADA

Dlaczego zaraz sie w.urwiasz? Zastanow sie. Grupa specjalistow , ekspertow w zakresie katastrof lotniczych systematyzuje badania , tworzy procedury , zeby wykryc badz odrzucic ich przyczyny. Procedury te sa ogolnie przyjete i obowiazujace na calym swiecie. Pozwalaja zredukowac do minimum bledy w badaniach. A Ty jaro chcesz mi teraz powiedziec, ze oni sa idiotami?

Widać to jak na dłoni. Poza tym mówienie, że ci od Macierewicza sa ekspertami w zakresie katastrof lotniczych to zwykłe kłamstwo które bezmyślnie łykaja takie lemingi jak ty.

Ostatnie kompromitacje nie otworzyły ci oczu? Dowodem ma być wyretuszowana fotka ściągnięta bezmyślnie z internetu. Kosmiczne jaja a ty każesz mi to poważnie traktować???

Jestem Europejczykiem.

Warszawiacy

Strzeżcie się oszustów referendalnych, wszelkie badania wskazują na wystarczającą frekwencję do ważności referendum, jeśli jednym głosem referendum będzie nieważne, będzie to dowód na manipulację.

Lecz taka sytuacja spowoduje dla władzy i tak więcej kompromitacji niż satysfakcji.

Spieszmy się kochać władzę, tyle dla nas robi dobrego, tyle obiecuje, mosty, ringi ....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

747 szukaj nowych kanałów , stare PO ma pod kontrolą

" PO ujawniła właśnie drugą część badań z końca września zamówionych w TNS: gdyby odbyły się wybory na prezydenta stolicy, to 54 proc. oddałoby głos na Hannę Gronkiewicz-Waltz. Na drugim miejscu jest Ryszard Kalisz z poparciem 18 proc. Kandydat

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) prof. Piotr Gliński mimo intensywnej promocji - 9 proc., kandydat SLD Marek Balicki - 7 proc. A inicjator referendalnej akcji burmistrz dzielnicy Ursynów Piotr Guział - tylko 3 proc."

Ukryta Zawartość

0_0_productGfx_8ee114807884f7c27e8dd4e13ac4242c.jpg

4772273eca3c78988d26cfc724a60e84.jpg

Wygląda na to, że wysiłki obozu związanego z Hanną Gronkiewicz-Waltz, który zniechęca jak może mieszkańców Warszawy do tego, by w niedzielę nie wzięli udziału w głosowaniu, idą na marne. Kolejny sondaż - tym razem przeprowadzony przez ośrodek Millward Brown - wskazuje na to, że referendum osiągnie wymaganą frekwencję.

O badaniu informuje stacja tvn24. Wynika z niego, że w referendum weźmie udział 41% warszawiaków, z czego aż 32% deklaruje "na pewno" swój udział - to wzrost o trzy punkty procentowe od poprzedniego sondażu. Jeśli doliczyć do tego pięć procent wahających się pytanych, to Gronkiewicz-Waltz może mieć spore kłopoty w niedzielny wieczór.

powiedz ,co będzie można sądzić o warszawiakach gdy w referendum odwołają HGW a następnie ponownie ją wybiorą .... dla mnie jaja jakie świat rzadko ogląda . Wręcz dowcip o głupich polaczkach

Ukryta Zawartość

Warszawiacy

NIE LĘKAJCIE SIĘ !!!

powiedz ,co będzie można sądzić o warszawiakach gdy w referendum odwołają HGW a następnie ponownie ją wybiorą .... dla mnie jaja jakie świat rzadko ogląda . Wręcz dowcip o głupich polaczkach

HGW nie wybiorą Warszawiacy, tylko słoiki.

Ukryta Zawartość

51b95b067cc9c_o.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak, zgadzam się, poważnie nie może wyglądać zastraszanie urzędników przed pójściem do lokalu wyborczego, braki informacji o rozmieszczeniu ich oraz cała kampania antyreferendalna.

o czym bredzisz , nawet mieszkańcy Koziej Wólki wszystko o referendum wiedzą . To warszawiacy mając adres punktu do głosowania zabłądzą w własny mieście ?

Który z urzędników będzie za utratą pracy głosował ? nikt ich nie musi straszyć czy zabraniać

Mamy inne informacje.

Lokale są nieoznakowane, dochodzą sygnały, prasa pisze.

Pracę ma stracić Pani Prezydent oraz jej dwór, nie setki tysięcy urzędników niższego szczebla.

Wladz

Czy Ciebie stać na przejazd przez most w Warszawie?

Jutro powinna odbyć się nadzwyczajna sesja Rady Miasta, dotycząca likwidacji planów opłat za przejazdy przez mosty i tunele.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ta niezależna od rozumu wszystko pisze ale zależni od rozumu nie mają problemu z zlokalizowaniem punktów do głosowania

kup GPS i wprwadz adres punkt , taka rada

Nie ma obwieszczeń dotyczących referendum, sam pisałeś przed chwilą, że urzędnicy nie zamierzają działać w kierunku odwołania samych siebie, trochę konsekwencji urzędniku wladz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jedno was wszystkich charakteryzuje ..bezczelne rżnięcie głupa . Może miasto ma jeszcze dzwonić i przypominać o referendum . Chłopie bierz telefoniczną książkę i dzwoń zamiast po kanałach biegać

cała Polska wie o referendum a sami zainteresowani nie wiedzą jak mają głosować.... żenada

Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że lekceważysz sprawy związane z referendum, z takiego powodu, że nie zamierzasz się na nie udać.

Ukryta Zawartość

referendum-w-warszawie-jak-dopisac_340697.jpg

Ukryta Zawartość

587b6248767fc4fd1578e5c723400824.jpg

Antoni Macierewicz kategorycznie dementuje oskarżenia Macieja Laska, jakoby jedno ze zdjęć wykorzystywane w pracach jego zespołu zostało poddane komputerowej obróbce tak, aby pasowało do stawianych przez zespół tez i składa doniesienie do prokuratury.

wladz

Kto tam u Was wymyśla te prymitywne zagrywki obliczone na prymitywność odbiorcy..

wPolityce.pl: Czy zdjęcie, na które wskazuje przewodniczący rządowego zespołu Maciej Lasek - rzeczywiście zostało sfałszowane?

Antoni Macierewicz: To zdjęcie nie jest w żaden sposób sfałszowane. Ale istota rzeczy leży gdzie indzie. Istotą tej sprawy jest to, że architekci propagandy Donalda Tuska chcieliby, żebyśmy cały ten okres - do referendum dyskutowali na temat skrzydła i ewentualnie istniejących znaków zapytania. Czynią to po raz 58., broniąc w istocie swoich kłamstw. Bo to są ludzie, którzy do tej pory posługują się sfałszowanymi czarnymi skrzynkami, twierdzą że generał Błasik był w kokpicie i że podawał wysokości. Do dzisiaj twierdzą, że nagrane jest uderzenie w drzewo. I żeby tę nieprawdę ukryć tworzą zamieszanie wokół jakoby sfałszowanego zdjęcia.

Czyli nie było poddane żadnej obróbce komputerowej?

Żadnej. Poza obróbką TVN. Ale TVN dzielnie w tej sprawie walczy - tak jak i wszystkie media, które się dały nabrać na te kłamstwa. Bo w istocie doradcy Tuska wystrychnęli je na dudka. Ta cała sprawa jest fikcją dlatego złożyłem doniesienie z artykułu 235 przeciwko urzędnikom Donalda Tuska, którzy tę historię rozkręcili. Bo to jest tworzenie fałszywych dowodów, które maja zająć uwagę organów ścigania i skierować je na fałszywy tor. Za to grozi do trzech lat więzienia.

jedno was wszystkich charakteryzuje ..bezczelne rżnięcie głupa . Może miasto ma jeszcze dzwonić i przypominać o referendum . Chłopie bierz telefoniczną książkę i dzwoń zamiast po kanałach biegać

cała Polska wie o referendum a sami zainteresowani nie wiedzą jak mają głosować.... żenada

Dla mnie jesteś po prostu intelektualistą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Widać to jak na dłoni. Poza tym mówienie, że ci od Macierewicza sa ekspertami w zakresie katastrof lotniczych to zwykłe kłamstwo które bezmyślnie łykaja takie lemingi jak ty.

Ostatnie kompromitacje nie otworzyły ci oczu? Dowodem ma być wyretuszowana fotka ściągnięta bezmyślnie z internetu. Kosmiczne jaja a ty każesz mi to poważnie traktować???

jaro ,czy gdzieś powyżej napisałem , że ci od Macierewicza są ekspertami? Nie! Napisałem , co świadomie pomijasz , że są wypracowane procedury , metodologia na wypadek katastrof lotniczych , których nie przestrzegano w Smoleńsku. W związku z tym raport Millera możesz spuścić w kiblu. Doskonale zdajesz sobie z tego sprawę. A jednak Tobie to wystarcza do wyrokowania przyczyny tej katastrofy.

szkoda słów władek...żenada

ta , tomuś tomuś podobne typy twoją rzeczywistość urabiają ( oby czas przeszły )

" Publikacja pana Laska jest niesłychanie interesująca, ponieważ zdjęcie pochodzi z raportu Anodiny. Ono nie jest żadnym fotomontażem - powiedział Antoni Macierewicz, odnosząc się do zarzutów, że fotografia wykorzystana przez eksperta z jego zespołu, została sfałszowana. "Poseł Antoni Macierewicz po raz kolejny celowo wprowadza opinię publiczną w błąd - w raporcie MAK nie ma takiego zdjęcia" - napisali w odpowiedzi członkowie zespołu Macieja Laska."

Historia czasami kołem się toczy.Przypuśćmy,że HGW w referendum zostaje odwołana po czym ponownie startuje za parę miesięcy w wyborach i jak wskazują sondaże wygrywa.Referendum okazuje się bzdurą a PiS ośmieszony.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.