Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Blida się zastrzeliła, pomyślcie kim ona byla?

przyszła do niej policja a ona sobie strzeliła w łeb,

to kim ona była?

kto strzela sobie w łeb? znaczy, że była winna,

to dobrze, że strzeliła sobie w łeb - jednej kanalii mniej,

żeby wszyscy przestępcy strzelali sobie w łeb to by bylo piękne

Cytuję:

Dawniej, gdy oficer popełnił czyn niehonorowy, dawano mu nabity pistolet, by godnie rozstał się z tym światem, oszczędzając wszystkim (i sobie, i rodzinie) kłopotów, hańby i kosztów. Co prawda p. Jacek Cz. nie jest oficerem i na taki honor może nie zasługuje – ale rozsądny policjant widząc tę rzeźnię i mordercę szykującego sobie sznur powiedziałby: "Ja to za pięć minut przyjdę….– i rzeczywiście by te pięć minut odczekał. Niech prosty człowiek też ma szansę…

Dziś, zdaje się, policjant nie może tego uczynić, bo zostałby oskarżony o nieudzielenie pomocy, narażenie czyjegoś życia lub coś podobnego. Zresztą żyjemy w świecie kompletnie nieliberalnym, gdzie nawet z życiem z własnej woli rozstać się nie można!

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

POpaprańcy to typowi fani SLD. noster...ja zupełnie nie wiem o czym Ty ględzisz ? Przeciez Rywin to SLD...on ma twarz sojuszu z zeszłej kadencji....a doniek kocha sld, jakby miał sie z kimś układac to tylko z nimi...no bo z kim ? Na PiS sie wypiął, kompletnie nie rozumiejąc kto wygrał wybory :)

Noster, Ty też masz z tym problem...jak Twój wódz ?

A wy znowu o parę groszy na litrze benzyny będziecie się sprzeczać? Może dzisiaj coś innego?

Ja słyszałem, że za rządów PRAWA I SPRAWIEDLIWOśCI przestępczość wzrosła. Prawda to, czy nieprawda?

Less is more

noster jest niereformowalny,

to yntelygent, GW mu obiecała, że będzie yntelygentem jak będzie szydził z wszystkiego co polskie,

ale wreszcie Polacy gospodarzą na własnej niwie, nie mogą się z tym pogodzic zubrawcy,

precz z szubrawcami,

naprawdę mam satysfakcjęjak widzę, gdy żydzi dostają szału, że w Polsce rządza Polacy!@!!!!

brawo PiS

>naprawdę mam satysfakcjęjak widzę, gdy żydzi dostają szału, że w Polsce rządza Polacy!@!!!!

>brawo PiS

Och doprawdy?

Wpisujemy w googla "Pis to Żydzi" i co nam wyskakuje na pierwszych miejscach:

Nieprawdą jest jakoby PO reprezentowała interesy Niemców, a tylko PiS Żydów. I PO i PiS to tylko różne frakcje żydowskie. PiS reprezentuje Żydów z USA i z ...

zaprasza.net/forum/a_y.php?mid=7643&&PHPSESSID=1000bc32dfb03d7921414d39c7cab779 - 12k - Kopia - Podobne strony

Żyjemy w państwie totalitarnym - Prawo.Money.pl - strona 1/1

Dzisiaj ci szabesgoje wysługują się Żydom z PiSu, a później przyjdzie na nich kolej. ... SLD - żydzi, PiS- żydzi, LiS -żydzi, PO-żydzi. Jakie społeczeństwo ...

prawo.money.pl/grupa-pl_soc_prawo/zyjemy;w;panstwie;totalitarnym,watek,526612.html - 27k - Kopia - Podobne strony

Less is more

noster, 28 Sie 2007, 16:28

>Miał rację Piłsudski, że na Polaków trzeba bata. Obecnie tym batem jest nasze członkowstwo w UE

Noster, matołku, a co będzie jak Rydzyk dostane na swoją szkołę 15 mln Ojro z Unii?

A dostanie!

Odszczekasz tu grzecznie czy nadal będziesz bajdurzył?

jozwa maryn, 29 Sie 2007, 15:43

>A jeśli nie dostanie? Odszczekasz grzecznie czy dalej będziesz bił pianę?

Oczywiście że odszczekam!

Ale w przypadku gdy wyjdzie na moje (a niby czemu nie miałoby wyjść?) rozumiem że ty, Józwa, w duecie z Nosterem, unisono, będziecie szczekać ku mojej uciesze?

Rydz byc moze dostanie no i na co to będzie dowód? Na to że pieniądze to żadne mu nie śmierdzą. Nawet jeśli pochodzą z tej zgniłej Unii. Lancaster oszuscie dawaj te uśrednione ceny paliw, bo nie mogę ci odpuscic tego że okłamujesz na tym forum ludzi i prowadzisz PISowi opartą na kłamstwach kampanię. Parę lub paręnaście tygodni tej PISowskiej Gomułkowszczyzny jeszcze z Bozą pomocą wytrzymamy. A potem towarzyszom z PIS już podziękujemy. Teraz to już nawet Marcinkiewicz od tego PISowskiego motłochu się odcina. .

"Ojcze Drogi! Gratuluję wyrwania ponad 15 baniek od Unii Europejskiej!! Tej zgniłej, libertyńskiej i zamąconej na masońskich układach. Hura, hura, hura! - zaczął list otwarty do o. Tadeusza Rydzyka prezes Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Jerzy Owsiak."

Nie, a ja już chciałem głosować na PiS !? Hańba ! Porażająca hańba ! :-)

>prezes Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Jerzy Owsiak."

Owsiakowi widocznie znudziła się ta cała szopka, którą organizuje co roku - teraz chce być przewodnikiem... no własnie? kogo?

Polaków? nieee - "Polacy to katolicy" - a katolicyzm to rydzyk

Ateistów? nieeee... z natury to nie są ludzie podatni na manipulację i populizm.

antyklerykałów? agnostyków? ludzi, którzy wątpią ale nie mają własnego zdania o niczym??? - to ma być przyszłość polityka Owsiaka?

ancymon, 29 Sie 2007, 09:30

>Blida się zastrzeliła, pomyślcie kim ona byla?

>przyszła do niej policja a ona sobie strzeliła w łeb,

To oczywiście był wypadek. Podczas szamotaniny strzeliła sobie desperacko w kanał słuchowy - pieć razy... Śmiertelnie... z pistoletu gazowego.

Less, 29 Sie 2007, 10:07

>>naprawdę mam satysfakcjęjak widzę, gdy żydzi dostają szału, że w Polsce rządza Polacy!@!!!!

>>brawo PiS

>

>Och doprawdy?

>Wpisujemy w googla "Pis to Żydzi" i co nam wyskakuje na pierwszych miejscach:

Ty sie Less tak nie unoś.... Tobie też spod kapelusika mogą nagle pejsy sie rozwinąć... Wszystko jest kwestią czasu.

noster, 29 Sie 2007, 19:40

>Rydz byc moze dostanie no i na co to będzie dowód? Na to że pieniądze to żadne mu nie śmierdzą.

>Nawet jeśli pochodzą z tej zgniłej Unii.

Unia wg. Rydzyka "nie jest niebem, ale nie jest też piekłem. To taki czyściec". Więc powiedzmy że jest - z lekka tylko nadgniła, nie zgniła.

A pieniądze nie tyle będą służyć do śmierdzenia co do osłabienia tej Unii!

Wyżyłować ją ile się da, do cna!

>Parę lub paręnaście tygodni tej PISowskiej Gomułkowszczyzny jeszcze z Bozą pomocą

>wytrzymamy. A potem towarzyszom z PIS już podziękujemy.

... albo i nie, hihihi.

No, może weźmiemy ich do koalicji. Tylko jak to elektoratowi wytłumaczyć... trzeba będzie jakoś...

Może zwalić wszystko na ADHD Niesioła? :)

> Teraz to już nawet Marcinkiewicz od tego PISowskiego motłochu się odcina. .

Noster, masz problem: głos pismaków bierzesz za glos ludu.

To duży błąd, można się niemile rozczarować. A nawet trzeba.

jar1, 29 Sie 2007, 21:18

>"Ojcze Drogi! Gratuluję wyrwania ponad 15 baniek od Unii Europejskiej!! Tej zgniłej, libertyńskiej

>i zamąconej na masońskich układach. Hura, hura, hura! - zaczął list otwarty do o. Tadeusza Rydzyka

>prezes Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Jerzy Owsiak."

To autentyczne słowa Owsika, czy konfabulacje Metki Bez Skórki?

Jeśli autentyczne to cóż... Owsik nigdy zbyt lotny nie był, w przeciwieństwie do Butaprenu, w którym lubują się jego wyznawcy.

Ja na przykład jestem zwolennikiem podatku liniowego - czy z tego powodu że uchwalono podatek progresywny mam zaprzestać płacenia podatków?

Bo są niezgodne z moim "światopoglądem"?

Obywatel (Unii Europejskiej także) ma prawa i obowiązki.

Obowiązkiem jest płacenie podatków. Prawem - odzyskiwanie swoich pieniędzy pomniejszonych o haracz, jaki pobrała sobie aktualnie okupująca nas hałastra. Co ja gadam, to żadne prawo - to wręcz też obowiązek!

A zakonnicy są obowiązkowi. Więc niech Rydzyk bierze ile tylko może!

camle, 29 Sie 2007, 21:30

>Ateistów? nieeee... z natury to nie są ludzie podatni na manipulację i populizm.

Ależ oczywiście że są podatni! Na odpowiednio przystosowaną manipulację i populizm ma się rozumieć.

Ja jestem katolikiem i dlatego bliższy mi jest pomysł dofinansowania z Unii fundacji Owsiaka który chce ratowac ludzi aniżeli pseudouczelnia gorszyciela i antysemity Rydzyka. Tak samo jako katolikowi cenne jest dla mnie każde ludzkie istnienie od poczęcia do naturalnej śmierci, dlatego też sprawa śmierci Blidy musi zostac wyjaśniona. Nie może byc tak że przez fajerwerki Ziobry i PISu giną ludzie którym nic jeszcze nie udowodniono. My katolicy tak już mamy.

noster, 29 Sie 2007, 23:53

>Ja jestem katolikiem i dlatego bliższy mi jest pomysł dofinansowania z Unii fundacji Owsiaka który

>chce ratowac ludzi aniżeli pseudouczelnia gorszyciela i antysemity Rydzyka.

Daj spokój, Noster...

Ostatnio, w sprawie "prezydenta co ulega lobby żydowskiemu" do prokuratury wpłynęło aż 16 pozwów, w tym jeden od samego Marka Edelmana i prokuratura spuściła je przedwstępnie do kosza (ten Edelmana razem z innymi, co za brak szacunku do autorytetu!).

Jak już coś robicie to porządnie, no i przede wszystkim wymyślcie jakiś poważny (czyt. prawdziwy) zarzut a nie jakieś głupoty paranoiczne.

Stada prawników czekają ale z takim gównem jaki im dajecie to nic się nie da zrobić! :(

>dudivan, 29 Sie 2007, 22:37

>Więc niech Rydzyk bierze ile tylko może!

Fajnie się cudze rozdaje co? Tak naprawdę komuchem jesteś i tyle!

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 30 Sie 2007, 00:00

>Fajnie się cudze rozdaje co? Tak naprawdę komuchem jesteś i tyle!

Lepiej być komuchem mającym pieniądze (z Unii) niż komuchem bez pieniędzy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.