Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A

Zapytaj US a nie mnie. ja tych umów nie składkuję.

Ty je po prostu bezwarunkowo kochasz, ale ich nie składkujesz.

Kiedy je poskładkujesz, to się bezwarunkowo odkochasz.

kocham je bardzo. Ale zamiast pierdzielic bez sensu możesz przeczytac co napisałem o umowach smieciowych i o tym w jaki sposób powinny być podatkowane i składkowane.

Żadna umowa cywilno przwna o dzieło czy zlecenia nie powinna byc zawierana pomiędzy przedsiebiorcż a osoba prywatną. Tu powinny byc wyłącznie umowy o pracę i koniec zawracania dupy breniami o wzroscie bezrobocia i nnymi pierdołami troskliwych oszustów.

możesz przeczytac co napisałem o umowach smieciowych

Nie jestem zainteresowany, ale pisz do mnie jeszcze. Szwagier się pośmieje.

Żadna umowa cywilno przwna o dzieło czy zlecenia nie powinna byc zawierana pomiędzy przedsiebiorcż a osoba prywatną

Chyba że w krzakach, albo za trzecim filarem.

koniec zawracania dupy breniami o wzroscie bezrobocia i nnymi pierdołami troskliwych oszustów.

Jeśli nie będę mógł zwolnić, kiedy muszę, to nie zatrudnię.w ogóle.

@kub...

Wprowadź nacjonalizację, obowiązek pracy i przymus zatrudniania. Zamknij granice, wprowadź cenzurę i kartki na masło/cukier/papierosy.

Aha - jeszcze talony na Malucha dla przodowników pracy.

jak juz sie zeswini calkowicie w swej glupocie jak ludzie stalina to sie go popchnie w rece ludu.A on go rozszarpie.Kurdupel jest pamietliwy i nie zapomnial...a wyjdzie na ojca narodu.

traktowanie ludzi

Wejdzie ustawa antyterrorystyczna i wszystko się zmieni, wejdziemy na forum i przeczytamy kulturalną wymianę zdań dotyczącą sytuacji politycznej, nikt nie będzie atakował legalnie wybranych władz, to antynarodowe akty, zagrażające suwerenności i integralności narodu, a więc niszczące więź i poczucie bezpieczeństwa, to akt terroru intelektualnego, a więc działanie groźne dla państwa, powinno być ścigane z urzędu.

juz sie zeswini calkowicie

rzniesz glupa.

Taśm na których kelnerzy nagrali urzędników ministrów i posłów PO nie odsłuchiwałeś uważnie.

Tam jest wszystko wyjaśnione.

znowu

Społeczeństwo Was usunęło z urzędów publicznych, teraz ci wybrani usuwają zgodnie z wolą suwerena pozostałości.

splywaj zajonczku

Was już nie ma, pozostał krzyk, on ucichnie, poczekajcie trochę, CBA musi działać z zachowaniem procedur.

numerek zartowalem.Zbysiu to nainteligentniejszy prawnik w historii krakowa.Niemozliwie przystojny i madry.,a jaki ludzki jak opowiadaja ludzie z krakowa.Tak samo jak Pan Kaczynski ktorego niezwykle zdolnosci daly tylu ludziom stanowiska i prace.Oczekujemy z niezachwiana pewnoscią ze nadejda czasy mlekiem i miodem plynace.

a facet od SKOKOW... jak mu tam.Ten zdolny jest nieslychanie.100 mln zł.szacunek i podziw.Zawsze mi sie podobał.Cienzka praca w pocie czola ładował te stosy banknotów do worow.I tak lata..

prace

Pracę dają korporacje, nie wiesz tego, one ją..produkują, dlatego ją mają..w ofercie...w zamian za .no właśnie za co..?

SKOOW

Skoki są potrzebne, rodzima spółdzielczość jest oparciem dla krajowych przedsięwzięć.

te banki to wykoncza kazdego

Nieee ale skoki mi sie podobaja.Maja dobre oprocentowanie i mila obsluge..czasami padaja ale to nie problem.. panstwo zwraca.

teraz jak bedzie nasze panstwo to nie wiem czy zwrocom..jak sadzisz numerek??

zeby nie było tak ze nasze panstwo wezmie nasze pieniadze do waszego banku??Ale nasz Prezydent i nasz Wielki Przywodca chiba dopilnuje.

wlasciwie to po co komu CBA jak juz bedzie fajnie i szczesliwie.

i tak mamy obraz czlowieka ktory juz grozi ze Petru to zlodzieji .bo przewodzi opozycji.Znamienne.....

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Wejdzie ustawa antyterrorystyczna i wszystko się zmieni, wejdziemy na forum i przeczytamy kulturalną wymianę zdań dotyczącą sytuacji politycznej, nikt nie będzie atakował legalnie wybranych władz, to antynarodowe akty, zagrażające suwerenności i integralności narodu, a więc niszczące więź i poczucie bezpieczeństwa, to akt terroru intelektualnego, a więc działanie groźne dla państwa, powinno być ścigane z urzędu.

Nic nowego.

Trzecia Rzesza czy Stalinowski Związek Radziecki się kłania. Tam to było praktykowane.

.Zbysiu to nainteligentniejszy prawnik w historii krakowa.

Zbysiu z dużej a Kraków z małej litery piszesz?!

Wstydź się.

Petru - bankster-milioner.

Będzie bronił praw Polaków, komedia.

Żenada.

Zamiast Petru wstaw np. Bierecki.

Uniwersalna regułka Ci wyszła.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.