Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

numerek zartowalem.Zbysiu to nainteligentniejszy prawnik w historii krakowa.Niemozliwie przystojny i madry.,a jaki ludzki jak opowiadaja ludzie z krakowa

AAaaaaaaaaa zapomniałeś dodać,że fajnie walczy z korupcjom i elegancko to udowadnia....kamerkom.

Wlaczylem na chwile w pracy. Coz za cyrk..polowa z nich niepowinna nawet przekroczyc progu najwyzszych instytucji w Panstwie. Wsytd mi za to. Ile jeszcze ta "komuna" 3RP bedzie trwac. Ewidentnie widac teraz ze Polska potrzebuje systemu prezydenckiego..

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Wlaczylem na chwile w pracy. Coz za cyrk..polowa z nich niepowinna nawet przekroczyc progu najwyzszych instytucji w Panstwie. Wsytd mi za to. Ile jeszcze ta "komuna" 3RP bedzie trwac. Ewidentnie widac teraz ze Polska potrzebuje systemu prezydenckiego..

Masz racje ponad połowa nie powinna tam być.......zacząłbym od Kuchcinskiego a potem Prezes i tak dalej aha nie zapomnijmy o tym bohaterze stanu wojennego jak to czasem Posłowie Pis " Precz z komuna":

PO/Nowoczesna/PSL/czesc PIS'u. Nie powinno ich tam byc!

Postkomuna w Polsce jest i ma sie dobrze. (niestety) Co widac ponizej.

CUl6_ASKUs_AAa_U1h.jpg

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Prezydent Duda zapowiadał aktywny rodzaj sprawowania urzędu w kampanii wyborczej, co w tym dziwnego, jeśli działa niezwłocznie.

Maliniak kiedyś trafi przed Trybunał Stanu. Ja bym tam jeszcze wysłał Kuchcińskiego. Cwanemu Prezesowi mogą skoczyć, bo teoretycznie nie ma z tym nic wspólnego.

Jestem Europejczykiem.

A czemu nie mogą? Skoro większość sejmowa, ma zawsze rację, niezależnie od wszystkiego to cóż stać będzie na przeszkodzie posłać prezia pod TS za jego rządy w 2007. Że dawno i pewnie się przedawni, nie szkodzi. Uchwali się, że się nie przedawni.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Żenada z Marcinkiewiczem w roli głównej i nie tylko.

Ukryta Zawartość

Profesor Kazimierz Kik pieknie orze w TVP Info. Madrze mowi.

Maliniak kiedyś trafi przed Trybunał Stanu. Ja bym tam jeszcze wysłał Kuchcińskiego. Cwanemu Prezesowi mogą skoczyć, bo teoretycznie nie ma z tym nic wspólnego.

do czasu panie , do czasu. i na niego przyjdzie kolej

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

"No i ujawnia się prawdziwa morda PiS, a jeszcze rządu nie mają. Pięknie,pięknie..."

Jak to wczoraj napisałem przy innej okazji, to się forumowi PiSowcy burzyli.

Okazuje się, że słowa były prorocze, bo PiS bez skrępowania zrzucił maskę którą założył przed wyborami i założył glany i tratuje wszystko, co stoi mu na drodze.

Ciekawe, co myślą sobie naiwniacy którzy uwierzyli w cywilizowane oblicze naszych narodowych socjalistów?

Pierwsze zdanie napisałem 16.11, moderacja usunęła, komentarza już nie.

To co teraz się dzieje w Sejmie, tu już nie glany, tylko walenie bejsbolem. A to dopiero początek.

Jestem Europejczykiem.

Kolej to jest skandal, jej stan, przepłacone Pendolino dla wybranych etc.

Ośmiorniczki....

Przejadły się, teraz bekają, ci, co jedli..

masz tą kolej...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Polska potrzebuje systemu Prezydenckiego. W przeciwnym razie bunta, hunta i placz wszystkich stron.

Szkoda że PO nie wygrało wyborów i nie ma prezydenta, miałoby też trybunał konstytucyjny, nikt by nawet o tym nie wspominał.

PiS nie może więcej wygrywać, gdyż jest wtedy straszna awantura w narodzie, groźba dyktatury i koniec demokracji oraz potencjalnie wojna.

Nie chcę się powtarzać, dwa lata to wstępny okres traumy, to co się dzieje, to dopiero początek, przecież nie ma jeszcze aktów oskarżenia dla osób firmujących kłamstwo smoleńskie, dla prokuratorów je prowadzących i członków komisji, oraz winnych tragedii.

Nie ma relacji z warunków odbywania kary osób skazanych za niedopełnienie obowiązków.

Są do wyjaśnienia setki afer, aferzyści stoją w kolejce do wymiaru sprawiedliwości.

Prawo musi być przestrzegane.

Winni muszą ponieść karę, ci którzy ich bronią zostaną ukarani przez młodych, których nikt nie broni.

Jarosław Kaczyński ostatnio tryska młodością.....

wszystko bedzie za drogie.. kolej ..smiglowce. patryioty bo zabraknie na mleko dla dzieci.Nienarodzonych jeszcze.

A kto te dzieci będzie rodził? Prezesina z Samolotem i z Pawłowicz?

Reszta młodych ludzi da dyla.

Byle dalej.

niewierze, że sam dochodzisz do takich bądź co bądź mdłych wniosków.

zapewne wygooglowane z niezależnej..a może od braci karnowskich?

A kto te dzieci będzie rodził? Prezesina z Samolotem i z Pawłowicz?

Reszta młodych ludzi da dyla.

Byle dalej.

a dalej tylko bziuuuuuu i pijjjjjjjj ;-p

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.