Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Na każdego młodego można odnaleźć teczki, dziadek robił to a pra pra pra babcia gotowała krzyżakom w Malborku zupki.

No tak. Skoro w Polsce odnaleziono ostatnio biżuterię sprzed ok. 3000 lat. A Państwo Polskie poczęto chrztem w roku 966, to jasno widać pole do dalszych poszukiwań.

Mój dziadek miał Trzy Hydry i opowiadał mi o Lwowi i Radzyminie. A ja Tu uchodzę za wywrotowca po kilku wpisach.

A tak jeżdżą kozaki, na łysych, sparciałych gumach:-)

Należy się cieszyć, że nikogo nie zabili bo jakby ta opona im strzeliła jak akurat wpychali się na trzeciego, na zakręcie....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To dla tych co po kolejnej katastrofie będą pytać co to się stało i kto za tym stoi.

Najlepsze z tego jest to, że ta beemka nie służy do takich wojaży. Nic dziwnego, że opona pękła; gamonie mają więcej szczęścia niż rozumu. I to wszystko przez Tuska.

Ukryta Zawartość

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Jak zwykle trafnie:

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Nie chodziło o składnię tylko o Twoje zaślepienie polityczne.

A takiemu... okuliście, jak ty o co chodzi?

O kłótnię? Bo twoje wpisy są wyjątkowo napastliwe.

Platforma Obywatelska też nie rozumie zupełnie nieistotnej rzeczy, że jest sprawiła Polsce największy kryzys polityczny po 1989 roku.

Twoje wpisy są wyjątkowo, hmm, hmm - niemądre.

Kryzys polityczny za czasów premiera Olszewskiego oraz kryzys dzisiejszy niemądrym umykają. Rozproszona "lewica" i wówczas, i teraz, jest oczywiście w ich oczach niewinna.

"Przedstawiciele Komisji pytani o najważniejszą rekomendację dla Polski, jaka znalazła się w 25-stroniowej opinii, powiedzieli, że punktem wyjścia dla rozwiązania kryzysu będzie niezwłoczne opublikowanie oraz wykonanie wyroku TK z 9 marca. Trybunał uznał w nim za niezgodną z konstytucją grudniową nowelę ustawy o TK autorstwa PiS." (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )"

Ciekawe, co na to Ziobro, Kępa i inni. Kolejny raz zobaczymy przedstawienie pod tytułem "nikt nam nie wmówi, że białe jest białe a czarne jest czarne"?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Mogą sobie rekomendować! A my pokażemy jacy jesteśmy niezależni, niezawiśli, samodzielni i poparcie jeszcze bardziej nam wzrośnie.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

A ja zapamiętałem,że mają dążyć do kompromisu i poprawienia prawa.A tu na trupy idzie i każdy będzie bronił swojego stanowiska a nawet groził rewolucją i krwią(Schetyna i Pietru)to mi już zakrawa na głupote w skali makro,by POlacy ginęli za chore ambicje paru kretynów i mam na myśli jednych i drugich z Preziem i Schetyną na czele.

"Przedstawiciele Komisji pytani o najważniejszą rekomendację dla Polski, jaka znalazła się w 25-stroniowej opinii, powiedzieli, że punktem wyjścia dla rozwiązania kryzysu będzie niezwłoczne opublikowanie oraz wykonanie wyroku TK z 9 marca

Myslalem ze TK mamy wyjasnione:

TK to organ powołany za rządów Jaruzelskiego, dla potwierdzenia legalności stanu wojennego. Jest używany przez kręgi pookrągłostołowe do neutralizowania woli narodu, którą Polacy wyrażają za pomocą wybranego przez siebie parlamentu. Jednym słowem: Polacy możecie sobie wybierać Sejm i Senat do woli, ale jeśli on uchwali coś, co będzie zagrażać naszej dominacji, to poprzez TK zablokujemy taką ustawę pod pretekstem niekonstytucyjności. Na poniższym filmie uwieczniony został moment, w którym TK uznało, że przeprowadzenie lustracji i podanie do publicznej wiadomości informacji o tym, którzy politycy byli tajnymi współpracownikami SB jest niezgodne z konstytucją!!! Czy jest jeszcze ktoś naiwny, kto myśli, że TK stoi na straży konstytucji a nie na straży interesów byłych SB-eków i byłych komunistów oraz układu, który stworzyli przy okrągłym stole? Oto odpowiedź na pytanie, czemu w Polsce pomimo kolejnych demokratycznych wyborów nic się nie zmienia i wciąż rządzą te same kliki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

jak widac facet ktory caly czas glosowal na kogo innego i nie istotne na kogo, nie boi sie niczego nawet jak puItin przystawi mu rure do skroni.

jak przezyl komune to nawet 10% emerytury wiecej mu sie nalezy.

Wszyskto wina Tuska

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.