Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

W sumie ta gadanina nie ma znaczenia, napinamy się tutaj jakby o niepodległość chodziło, a w rzeczywistości chodzi o nadreprezentację w tej dyskusji (w stosunku do rzeczywistej reprezentacji w społeczeństwie, wyrażonej np. wyborami samorządowymi lub wcześniejszymi parlamentarnymi) niszowej formacji politycznej, to jest tzw. nacjonalistów (uważających się za spadkobierców Dmowskiego), skupionych wobec klanu Giertychów, Wrzodaka itp. osób. To, że dudivan czy Zygfryd/Horst dają z siebie wszystko, wynika z konieczności uprawomocnienia "patriotyzmu" takich osobników jak Maciej Giertych et consortes. Nie ma w tym nic groźnego, jest to jedynie żałosne, jak każda beznadziejna próba zaklinania rzeczywistości, aby stała się bardziej przyjazna. W tym wypadku dla ich przegranych idoli, którzy w okresie krytycznym dla Polski zamiast działalności opozycyjnej wybrali stawkę na nacjonal-komunistów typu moczarowskiego i się przeliczyli. Real-politik nie zawsze się sprawdza. I oto teraz zmuszeni jesteśmy łykać takie kwiatki, że Giertych popierał stan wojenny i wieczny sojusz z ZSRR jakoby z ramienia Rady Prymasowskiej . Niejedno tu jeszcze usłyszymy: że Wolna Europa była skomunizowana, że ten czy tamten to zdrajcy, że komunizm obalili agenci bezpieki, że komunizmu NIKT w ogóle nie obalił, że więzienie to był kurort, a sejm PRL to wręcz przeciwnie - tortury, a że Piłsudski to agent Niemiec. Wybaczcie im, oni tylko się męczą.

jozwa> ależ oczywiśćie masz racje.Ale ja nawet nie dlatego, że ja uważam inaczej niż dudivan, piszę co piszę.Uważam że się to należy w imieniu nieżyjącego NOwaka Jezioranskiego,Karskiego,Kuronia, żyjącego Michnika,Bujaka itd.Bo nie może być ,żeby tupet Wrzodaków,Rydzyków i podobnych przysłonił to co było.Bo tupet i bezczelność należy zawsze pałą, bo inaczej się nie da.

tak, tak: wyśmiać, opluć za mało... trza go pałą!

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

jozwa>>dobre!!!!! marzę o pogadaniu z wrzodakiem i paru innymi o godności osobistej.Jak natkniesz sie na dielera narkotykowego albo innego mafiosa na żoliborzu to zacznij od godności osobistej.Może być że ze smiechu pękną a ty spokojnie udasz się do domu .Taka jest siła godności osobistej czasami.Ale trzeba dobrze trafić.Nie sądzę zresztą żęby wiele wymienionych tu "sław"wiedziało o co chodzi.Ale to dobrze brzmi.Prawie jak -rada prymasowska.Ileż można pod tym schować.

Vlad, 14 Gru 2006, 17:05

>>jozwa maryn

>

>To ten Michnik prawie tak sie wycierpial, jak - Najwiekszy Polski Patriota i Niepodleglosciowiec -

>Leszek Moczulski !

>Wiele Wigilii spedzonych w pierdlu, 6 lat w wiezieniach, 9 lat - wspolpracy z SB !

1. co do- nadreprezentacji, nie ma co mówić o czymś takim na forum dotyczącym wąskiego segmentu towarów jakby luksusowych- nie ma tu żadnej reprezentacji

wiem józwa że ty byś chciał, że by było jak przed wyborami parlamentarnymi na forum HIFI, jeden e ekse i stadko radośnie powielające medialny rechot nad rydzykiem- potem wybory wykazały że trochę jest inaczej

martwi cię nadreprezentacja? policz sobie tytuły tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

myślę że Kalemu w tobie mocno jednak ulży

jadą powyższe po jednej linii

2. Wrzodak Giertych- chcesz ich tu wcisnąć tak samo jak kiedyś pisałeś, że my bronimy Leppera, co jest nieprawdą, ale takie płaskie prościaste metody typu wkładanie komuś nie jego poglądów to twoje stałe prostackie numery

("Niejedno tu jeszcze usłyszymy: że Wolna Europa była skomunizowana" no no co jeszcze tu usłyszymy wróżko, po co dudivan ma pisać jak ty nam powiesz co "usłyszymy")

wymyśliłeś sobie problem i sobie nań sam odpowiadasz, niech ci się zdaje, że dudivan to wielbiciel moczara, giertycha i wrzodaka- o ile ci to poprawi samopoczucie..

("takich osobników jak Maciej Giertych et consortes. Nie ma w tym nic groźnego, jest to jedynie żałosne, jak każda beznadziejna próba zaklinania rzeczywistości, aby stała się bardziej przyjazna. W tym wypadku dla ich przegranych idoli")

wymyśl sobie jeszcze, że dudivan i horst gwałcą tu po pijaku mulsa i jara1, będziesz miał taki ubaw jak teraz masz z Lepperem

3. tak, jesteś fanem Jaruzela i używasz tego samego argumentu co on- wprowadziłem stan wojenny bo była ekstrema którą wymyślili kolesie Waltera (i dlatego teraz mamy coś jak małżeństwo po 10letnim narzeczeństwie- wszystko rozmyte i zapóźnione, bez lustracji i bez jaj)

"Wybaczcie im, oni tylko się męczą." przegrani to są przyjaciele z Wybiórczej, głupi naród ich nie wybrał do sejmu

(mimo wysiłków nadreprezentacji:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ),

bardzo się męczą wymyślając te swoje tabloidalne sexfantasy- nawet na cenzurowanych forach onetu, wszyscy mają w d.. twojego idola Michnika i jego szmatławiec.

Kochaj sobie Michnika i Jaruzela, może nawet całuj ich foty tak jak towarzystwo to się obślinia wzorem Honeckera i Breżniewa (Michnik Kwach- buzi buzi).

Mamy tu unię i nie wypada się obrażać, że kochasz inaczej :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Miałeś na myśli .. to co ja- wydaje ci się że czytasz w myślach?

a gdzież twoja rzeczowość (Wrzodak Maciuś G Moczar)?

Czy może nurtujący cię cytat z Herrberta?

"chłopaki" to mój nowy nick?

nieadekwatny jestem stary, rok więcej niż ty

Jozwa, maly, obslizgly prowokator i manipulant, opublikowal wlasnie kolejna,

(po wczesniejszej Swej diagnozie - schizofrenii paranoidalnej) - diagnoze tyczaca mojej osoby :

>"Atopos taki już jest. Widziałem go niedawno na spotkaniu po Audio Show, usiłował mi przyjaźnie pomachać rączką, biedny dureń. W cywilu podlizuje się wszystkim, mówi cichym głosikiem, uśmiecha się mile. A w internecie wychodzi z niego lew ryczący. Przyznam, ryczący bardzo głośno, na tyle głośno, że z powodu tych jego odgłosów i zapachów wiele osób (zwłaszcza wieloletnich członków, którzy budowali forum) znacznie ograniczyło swoją obecność na audiostereo. W pewnym momencie, co mogliście sami zaobserwować, Atopos przeniósł się z działalnością na to forum, kablując jak źle i okropnie jest na audiostereo i zmyślając na potęgę o prześladowaniach, jakich tam doznawał. Początkowo wszedł miękko, jednak gdy minęło pierwsze zaskoczenie, jego demagogia napotkała opór. W związku z tym przeniósł zabawki z powrotem na audiostereo, oczywiście kablując, jak źle i okropnie jest na forum hi-fi. Niestety, tym razem został wyśmiany. I tak teraz pęta się między tym a tamtym forum, generując kłótnie, rżnąc męczennika i demolując, co jeszcze się da. Obrzucanie go (lub siebie nawzajem) błotem to dla niego sam cymes. Proponuję po prostu nie ulegać prowokacjom."

Maly, konformistyczny, wazeliniarsko-populistyczny kretacz !

Ps. A pomachalem Mu najzupelniej przyjaznie !

Ale widac naturalne gesty przyjazni do tej dwulicowej, sklamanej kreatury, ukrywajacej sie za maska nobliwego usmiechu - nie dochodza ! :)

Ja natomiast jestem nawet nie tyle ciekawy, ale interesujacym byloby zeby forumowi "eksperci" w politologii i ci dzisiaj zagorazli krytycy wszystkich i wszystkiego napisali kilka slow czy poza kreceniem bimbru i oczekiwaniem na dolary od rodziny i znajomych w ogole cokolwiek robili politycznie w tamtym okresie. Dudi, jezeli nie mial to byc Walesa, lub Jaruzel, dlaczego nie byles to np ty sam? Reszta tez niech poszuka swoich Nobli i innych fajnych slaw i karier w kredensie.

• Redaktorzy

He he, atopos-zdrowy korzeń narodu, nowe wcielenie. A wszystko dlatego, że na sąsiednim forum się nie poznali na atoposie-anarchiście i zwolenniku wolności dla niego i nikogo innego. Teraz więc wraca lotem koszącym, zwalczać spisek Jaruzela. W sumie słusznie, endecja to pewnie ostatnie miejsce, skąd go jeszcze nie zdążyli spławić. To tajna broń liberokomuny - zanudzi na śmierć.

• Redaktorzy

Vlad/Atopos napisał:

"To ten Michnik prawie tak sie wycierpial, jak - Najwiekszy Polski Patriota i Niepodleglosciowiec - Leszek Moczulski !

Wiele Wigilii spedzonych w pierdlu, 6 lat w wiezieniach, 9 lat - wspolpracy z SB !"

Nie wie lewica, co pisze prawica.

Horst

" Czy może nurtujący cię cytat z Herrberta? "

Można zrozumieć ( aczkolwiek trudno ) uwielbienie do prawicy ( tej z korzeniami za Odry i Nysy ),ale dorabianie takiego pochodzenia Herbertowi to już nadużycie.

Tradycyjne:

W Twarz!!!

:-))))))))))

• Redaktorzy

Frank, on chciał tylko uwznioślić swojego ulubionego poetę. Zrobił to po swojemu. I jak teraz przy ulubionym poecie Horsta wygląda Miłosz, jakiś tam mydłek litewski? Po prostu niepoważnie...

Atopos - nie masz gdzie pisać? włazisz nawet w wątki polityczne z jakimiś bzdurami - jak cię to nie interesuje to przestań śmiecić i tu nie właź. Przez ciebie była całkowita prohibicja na bocznicy i znów chcesz doprowadzić do zamknięcia bocznicy? wywołując kolejne wojny?

Atopos - oddaje ci twój wpis;) bo ci wypadł na hi-fi :

"atopos

wymiatacz

Użytkownik zbanowany

Ostrzeżeń: 4

Skąd: Syriusz Wysłany: Pią Gru 15, 2006 19:40 Temat postu:

Zbanowany ?

A za co ?

Za Wasz brak poczucia humoru ?

Nic nie jest prawda, wszystko jest mozliwe !"

właśnie zostałeś politycznym męczennikiem o wolność słowa;)

Banda pospolitych gowniarzy i tchorzy, ukrywajacych sie pod nickiem : admin,

zbanowala mnie wlasnie na HFM - Rodzinnym Forum - Jozwy Maryna, gdzie jest - Moderatorem !

Nie mogac wytlumaczyc sie z kompromitujacego administrowania forum (gdzie kilku kretynkow,

umawialo sie publicznie w sprawie zdobycia mego prywatnego adresu, fizycznej napasci i pobicia mnie),

zamiast w oczywisty sposob zareagowac, dali mi - BANA !

Przy okazji wykasowali moje wpisy ktore do nich, protestujac przeciw takiemu traktowaniu - skierowalem !

Cos mi sie widzi, ze nawet Lukar, przy tamtym Stadzie Baranow, to calkiem sympatyczny chlopak ! :)

Jozwa, w stopniu perfidii, manipulacji i wredoty, Michnik to przy Tobie - zwyczajny cienias !

• Redaktorzy

Tam też się nie poznali na naszych głębiach... Ale muszę przyznać, że admin hi-fi był cierpliwy jak Gandhi. Z drugiej strony, atopos nie obrzucał go aż takimi wyrażansami, jak lukara...

Hahaaa. Musze sie jakos usmiechnac do Lukara, zeby zrobil to samo. Oczywiscie oszolom wroci, ale stanie sie to dla niego (zreszta sprawiedliwie) bardziej syzyfowa praca. Przypomina to nacieranie uszu. Szypia go na bance, ale co wazniejsze jezor sie zatrzymuje na jakas chwile.

>jozwa maryn

A co, to juz nagle "nie Twoje" forum ?!

Nie masz zupelnie pojecia, co tam "ta administracja"- wyprawia ?! :)

I Ty tak mozesz dlugo zyc, jako - gnida ?

Sumienie pierzesz w ALBIE ? Na sucho czy na mokro ?

Hahahaa. Wyrzucony ze szkoly, ponownie wyrzucony ze szkoly, wyrzucony z domu, wyrzucony za drzwi przez kazda kobiete, wyrzucAny notorycznie z domow znajomych, wyrzucany z domow znajomych znajomych, wyrzucany z miejsc publicznych, nigdy nie pracowal, wiec niewyrzucony z pracy, teraz wyrzucony z forum internetowego. LOL

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.