Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Sameś imigrant, skoro siedzisz w Niemczech. Sio do Polski.Palestyńczycy i Irańczycy, Irakijczycy i Khmerowie, Syryjczycy i Tamilowie - narobili i robia dalej problemy. Czytaj prasę.

Wsio Azjaci.

Pisałem wcześniej nawet podkreśliłem, nie chodzi mi o Imigrantów którzy imigrują zgodnie z prawem, tylko o tych co są nielegalnie, lamia dalej prawo za zezwoleniem naszych narodów

nic nie otrzymałem za darmo, pracuje ciężko, place podatki i stosuje się do prawa

Bo Cię wpuścili, a nie musieli. A tamci uciekają przed terrorystami.

Ciekawe, ile terrorystów udających chrześcijańską młodzież KEP i Blaszczak wpuszczą do Polski i Krakowa w lipcu tego roku?

2,50 miliona ogólnie ma przyjechać. Z tego jeden promil = 2,5 tysiąca.

Smacznego.

Bo Cię wpuścili, a nie musieli. A tamci uciekają przed terrorystami.

Ciekawe, ile terrorystów udających chrześcijańską młodzież KEP i Blaszczak wpuszczą do Polski i Krakowa w lipcu tego roku?

2,50 miliona ogólnie ma przyjechać. Z tego jeden promil = 2,5 tysiąca.

Smacznego.

Nie czytałeś mojego postu #3580 gdzie pisałem ?

oczywiście żeby zapewnić ochronę z terenów wojennych ludziom tego naprawdę potrzebującym

Niemcy sami się przyznają ze nie maja ewidencji ani wiedzy kogo przyjęli, uchodźcę czy imigranta cwaniaka.

zerard nie popisuj sie.500mln moze przyjac 5 milionow z palcem w dupie.Tak jak 300mln amerykanow przyjelo tylko 10 mln meksykanczykow nie liczac reszty. Najgorszy jest ten palec w dupie.

i tez polowa tam pracuje na lewo.

jakby polacy nie dostali zasilkow za frajer w tym ty tez to by robili na czarno.jak polacy w czikago.

Ze dostałem dodatkowe opłaty to mogę przeżyć ale ze ich nie obejmuje prawo to mnie wkur....

znam przypadki, na dłuższą rozmowę i nie na forum, gdzie prawo chroni przestępców, ja tego nie zaakceptuje i nie wmówię sobie ze to wyjątek humanitarny.

"Matka szóstki dzieci z Pucka straciła środki z programu Rodzina 500 Plus. Dlaczego? Jak informuje "Dziennik Bałtycki", stało się tak za sprawą działania komornika. Środki te mają posłużyć do spłaty jej wcześniejszego zadłużenia. Decyzja ta budzi jednak olbrzymie kontrowersje. Rząd PiS zapowiadał bowiem wcześniej, że komornicy nie będą mogli zajmować środków wpływających na konta z programu 500 plus."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Weż punktak i sobie wybij dziurkę. W głowie. A potem w nią wkręć kalamitkę żebyś mógł trochę oleju dolać.

Alimenty, świadczenia z funduszu alimentacyjnego, świadczenia rodzinne, dodatki pielęgnacyjne, dodatki dla sierot zupełnych, zasiłki dla opiekunów, świadczenia z pomocy społecznej nie podlegają egzekucji. W nich także zasiłki z programu 500+ .

Środki wpływajace na zajęte konto bankowe z takim tytułem są dostatecznie jasno zidentyfikowane żeby nawet najwiekszy POwski debil komorniczy wiedział jakie jest żródło ich pochodzenia.

Jesli złodziejski POwiec nadal stoi na stanowisku tak zwanego legalizmu czyli tego że może zagarnąć wszystko z konta bo "Polska jest państwem teoretycznym" oraz "ch.. d... i kamieni kupa", należy złożyć skargę na czynnosci komornicze oraz wniosek o wyłączenie tych wpływów spod egzekucji.

Ci nie wyciągają łap po socjal. Jeśli nie bankrutują, to znaczy, że są pożyteczni i potrzebni.

Biznesmeni (prywaciarze) są ogólnie mniej awanturujący.

To znaczy że finansujesz ISIS żrąc u nich kebab.

<br />To znaczy że finansujesz ISIS żrąc u nich kebab.<br />
tak jak imperlializm niemiecki kupujac auto.

esli złodziejski POwiec nadal stoi na stanowisku tak zwanego legaliz

zdaje sie ze to juz było.Moze wrocmy do SLD.

Wiem, ale nie powiem.

Nie obraz się, ale o temacie to wiesz tyle ze jak w brzuchu ssie to zjeść, a jak w dupie kluje to się zesrać,

na bezludnej wyspie mieszkasz ? żeby nie wiedzieć co się na świecie dzieje, naprawdę nie potrzeba tu moich opowieści

Proszę każdego kto nie ma styczności bezpośredniej z tematem niech zachowa dystans albo zamilknie.bo wtedy mądrość zamienia się w głupotę

Długopis

"Prezydent jest liderem rankingu zaufania do polityków. Jak wynika z najnowszego sondażu CBOS, Dudzie ufa 58 proc. Polaków. Na dalszych pozycjach są premier Beata Szydło (52 proc.) oraz Paweł Kukiz (51 proc.). Z innego kwietniowego sondażu CBOS wynika, że 49 proc. Polaków pozytywnie ocenia prezydenta. Negatywną opinię wystawiło głowie państwo 37 proc. respondentów, natomiast 14 proc. ankietowanych nie miało w tej sprawie zdania.

Chociaż prezydent wypada dobrze we wspomnianych sondażach, to warto odnotować, że prezentuje się gorzej od swojego poprzednika. Bronisław Komorowski po roku od wyborczego zwycięstwa cieszył się zaufaniem 65 proc. Polaków. Więcej respondentów niż w przypadku Dudy, pozytywnie oceniało jego prezydenturę ( 53 proc.), a mniej ankietowany wystawiło mu negatywne noty (27 proc.)."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z Dobrej Zmiany Wielka Dupa.

Z racji, że w radzie CBOŚ zasiadają przedstawiciele triumfującej same sukcesy partii, to jeszcze gorzej wypada ;-))

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Nasi bracia muzułmanie pdobno nie stanowią żadnego zagrożenia dla Europejczyków. Ci Szwedzi to jakiś głupi naród jest. Mehmet Kaplan poważny polityk szwedzkiej Partii Zielonych, minister budownictwa w szwedzkim rządzie i działacz szwedzkich środowisk muzułmańskich poszedł sobie na kolacje z członkami "Szarych Wilków". A z kim miał zjeść z Żydami albo innymi Katolami. Poszedł ze swoimi. I od razu musiał podać się do dymisji. W dodatku stanowisko praktycznie straciła wicepremier Szwecji Asy Romson.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/dymisja-wicepremier-szwecji-asy-romson/fwsssf

Wprawdzie ów muzułmański minister zaprzecza, aby miał coś wspólnego z muzułmańskim ekstremizmem, ale jego działalność i wypowiedzi w latach poprzednich wydają się temu zaprzeczać. Pokazuje to, że nawet zadomowiony i prześwietlony muzułmanin nigdy nie będzie lojalny do końca wobec nowej ojczyzny. Pokazuje to też, jak łatwo obcym wniknąć iw struktury demokratycznego państwa i zajść w nich wysoko. Ciekaw jestem czy Szwedzi zdołają wszystko wyjaśnić do samego końca. Obawiam się, że jednak nie. Europa jest w amoku poprawności. I mimo oczywistych zwiastunów własnej śmierci nie potrafi z niego wyjść.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.