Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Dziadziu Wlodziu, a do Stowarzyszenia Grunwald to dziadzio czasem w zamierzchłych czasach nie należał? Bo ten komunistyczny, państwotwórczy patriotyzm z elementami antysemityzmu, to mi do dziadzia bardzo pasuje...

Tym chamskim atakiem personalnym udowadniasz, że masz ujemny iloraz inteligencji. Ani jednym słowem nie udowodniłeś, że ów wpis jest antysemicki i komunistyczny. Kto ty i gdzie jesteś, że atakujesz propaństwowy patriotyzm? Co jest w nim szkodliwego?

Podsumowując wychodzisz na idiotę europejskiej poprawności. W dodatku pyszczysz na wpis, którego wymowy w ogóle nie zrozumiałeś. Przed dalszym pisaniem poczytaj przynajmniej wiki albo porozwiązuj krzyżówki. Jedno i drugie o ile nie pomoże w tym o czym napisałem, to przynajmniej czas ci wypełni.

Hmmm...

Zadałem proste wydawałoby się pytanie:

"Prezydent Duda wystąpił w Kielcach z okazji rocznicy pogromu. Co mówiła na ten temat ReżimowaTV i prawackie media? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?"

NIE pytałem o Wołyń, ani o osobiste fobie wobec Wyborczej.

Więc pytam jeszcze raz - co PiSSmani i prawacy na temat wystąpieni Dudy w Kielcach. Co ReżimowaTV mówiła na ten temat?

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Hmmm...

Zadałem proste wydawałoby się pytanie:

"Prezydent Duda wystąpił w Kielcach z okazji rocznicy pogromu. Co mówiła na ten temat ReżimowaTV i prawackie media? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?"

NIE pytałem o Wołyń, ani o osobiste fobie wobec Wyborczej.

Więc pytam jeszcze raz - co PiSSmani i prawacy na temat wystąpieni Dudy w Kielcach. Co ReżimowaTV mówiła na ten temat?

Jakiś ty tu zasadniczy - w innych watkach należysz do czołówki Bocznicowych podbijaczy tematu.

Mój wpis jest zgodny tematem. Nie moja wina, że Wołyń parzy cię w światopogląd. Nawet, jak wiąże się ze znienawidzonym przez ciebie PiS-em.

Jakiś ty tu zasadniczy - w innych watkach należysz do czołówki Bocznicowych podbijaczy tematu.

Mój wpis jest zgodny tematem. Nie moja wina, że Wołyń parzy cię w światopogląd. Nawet, jak wiąże się ze znienawidzonym przez ciebie PiS-em.

Ty jednak Włodzimierzu stary upierdliwy zgred jesteś. Definitywnie. W przypadkach kiedy nie masz niczego do powiedzenia nie możesz się po prostu zamknąć?

Jestem Europejczykiem.

Tym chamskim atakiem personalnym udowadniasz, że masz ujemny iloraz inteligencji. Ani jednym słowem nie udowodniłeś, że ów wpis jest antysemicki i komunistyczny. Kto ty i gdzie jesteś, że atakujesz propaństwowy patriotyzm? Co jest w nim szkodliwego?

Podsumowując wychodzisz na idiotę europejskiej poprawności. W dodatku pyszczysz na wpis, którego wymowy w ogóle nie zrozumiałeś. Przed dalszym pisaniem poczytaj przynajmniej wiki albo porozwiązuj krzyżówki. Jedno i drugie o ile nie pomoże w tym o czym napisałem, to przynajmniej czas ci wypełni.

Państwotwórczy powinno być w cudzysłowie, reszta się zgadza.
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wyrwane z kontekstu, oto on:

Widziałeś mądralo komunistyczny patriotyzm?

Państwotwórczy powinno być w cudzysłowie, reszta się zgadza.

Czyli jesteś idiotą, który nie zrozumiał sensu...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Ty jednak Włodzimierzu stary upierdliwy zgred jesteś. Definitywnie. W przypadkach kiedy nie masz niczego do powiedzenia nie możesz się po prostu zamknąć?

Nie. Ja zawsze piszę na temat, nawet jak czasami robię osobiste aluzję. Twoich (powiedzmy) tendencyjnych idiotyzmów nie można ciągle pomijać milczeniem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Dziadek, Grunwald pamiętasz? Porębę, wieczorki patriotyczne?

Nie pamiętam. W tym czasie patriotyzm już nie rajcował mnie tak, jak starsze ode mnie, co najmniej o pięć lat, laski. Poza tym nadal widać, że myślowo ujemny jesteś. Prawdziwej rozkoszy nigdy nie doświadczysz.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

To dziwne bo mentalność i te pierdamony które wypisujesz pasują jak ulał.

Jak się nie rozumie, to się nie odpisuje. Nawet pośrednio. Uwolnij ręce od klawiatury, a może znajdziesz ukojenie.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Uwielbiam, kiedy się tak na oczach wszystkich kompromitujesz.

.

Na prawdę? Nie ma na Bocznicy większej kompromitacji od ciebie.

Nota bene - widziałeś arcymistrzu antypaństwowy patriotyzm?

Nie widziałem, podobne jak patriotyzmu komunistycznego.

Wątpisz też w yntelygencjem jello'wa, że go tak mocno wspierasz swoim (jej) brakiem?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Zupełnie jak w piaskownicy: "A ty... gupi jesteś" Buuuuu.

Szanowna Moderacjo, to był cytat. Proszę nie karać.

Jak toptwenty nie obrazi się - to nie doniesie. On jednak ma poczucie własnej wartości...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"Top" z "Dziadkiem" - proszę różnić sie pięknie i z zachowaniem zasad kultury i wzajemnego szacunku!

Moderatorze szanowny...

Jedną z naczelnych zasad szacunku jet posługiwanie się nickiem. Właściwym. Od tego wiele złego się zaczyna.

Jedną z naczelnych zasad szacunku jet posługiwanie się nickiem. Właściwym. Od tego wiele złego się zaczyna.

Tylko jeśli trafi się na histeryka. Dużo więcej szkody przyniesie niestosowanie sie do przyjacielskiej rady moderatora.

Dziennikarz Słowa Powszechnego Z.H. jako wzór cnót wszelakich.

Czy zaliczasz się przemysłowo do zaplecza? Udowodnij, że nie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.