Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Zacytowali mu słowa wielkiego mistrza pilotażu: "spokojnie, zmieścisz się" :-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

ale zarwał wdówkę ;-)

Głupie...

pierwszy ogier RP,

...jeszcze głupsze...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ciekaw jestem, jak odebrała to generalicja?

Nie widać po minach? Pewnie sobie myślą: "O k..., ale barany. Oby udało się ich przetrzymać."

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Zainspirowany działalnością Dejwida zamiast wklejać jakieś bełkoty wkleiłem fajne dziewczyny. Jakiś problem?

Tak.Ponieważ świadomie zaśmiecasz ten wątek. DawidM wkleił link zgodny z tematem wątku. Afera Hanny Gronkiewicz-Wlatz jest z pewnością POlityczna. a jej przebieg typowo PO-wski. Natomiast wyjaśnienia tej pani jako prezydent Warszawy i wiceprzewodniczącej Platformy Obywatelskiej są kompromitujące dla wysokiego urzędnika i znaczącego polityka. W dodatku bije to w PO i dalej pogrąża tę partię. Smród idzie na cała POlskę.

Dlatego obrońcy HGW i PO zwierają szyki. Nie pasuje ci coś?

Czyżby ciąg dalszy nastąpił? "Kontrowersje wokół mieszkania córki Bronisława Komorowskiego. Radny Piotr Guział domaga się wyjaśnień" http://wiadomosci.wp.pl/kat,1038663,title,Kontrowersje-wokol-mieszkania-corki-Bronislawa-Komorowskiego-Radny-Piotr-Guzial-domaga-sie-wyjasnien,wid,18483175,wiadomosc.html

Bardzo ciekawa wypowiedź Dudy na pogrzebie "Inki"

"Do 1989 r. rządził ustrój zdrajców. Potem TEORETYCZNIE nie"

Czyli teoretycznie Kaczyńskie z Maciarenką to nie zdrajcy. Teoretycznie...

Lata mi to koło dupy Towarzyszu.

Tak jak Pani Gronkiewicz-Walc. Chyba przestała prawidłowo odczytywać porady Ducha Świętego , albo ten przestał ich udzielać.

Ciekawe, że żaden dziennikarz nie zapytał jej o to.

Jestem Europejczykiem.

Cóż, widać że premier Olszewski i premier Kaczyński wraz z prezydentem Kaczyńskim teoretycznie nie byli zdrajcami.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Bardzo ciekawa wypowiedź Dudy na pogrzebie "Inki"

"Do 1989 r. rządził ustrój zdrajców. Potem TEORETYCZNIE nie"

Czyli teoretycznie Kaczyńskie z Maciarenką to nie zdrajcy. Teoretycznie...

Zauważ, że Pan Prezydent Andrzej D. powiedział to samo, co wielu zajadłych przeciwników PiS-u napisało do tej pory na Bocznicy o PRL-u. Nicków przytaczał nie będę.

A prezydent to partyjny mitoman sr***cy na złożoną historię Polski.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Lata mi to koło dupy Towarzyszu.

Tak jak Pani Gronkiewicz-Walc. Chyba przestała prawidłowo odczytywać porady Ducha Świętego , albo ten przestał ich udzielać.

Ciekawe, że żaden dziennikarz nie zapytał jej o to.

Jak ci "to lata koło dupy" - to w jakim celu podejmujesz dyskusję? W dodatku ze swoim zgranymi epitetami - tym razem jest to "Towarzyszu".

Z tego co mi wiadomo HGW Duch Św. natchnął jedyny raz dawno temu , bo 1995 roku, przed wyborami prezydenckimi. O innych kontaktach z tą Osobą Boską nigdy więcej nie wspominała. I nie jest to wcale ciekawe, tylko raczej normalne - przynajmniej obecnie - skoro Schetyna deklaruje, że PO ma być teraz partią chadecką: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Do-Rzeczy-Po-co-Schetynie-chadecja,wid,18479682,wiadomosc.html

Przy okazji afery Hanny Gronkiewicz-Waltz i PO w Warszawie wraca jak bumerang temat prywatyzacji. Temat, który nieodpowiedzialnie wywołał rząd AWS/UW chcąc całkowicie zdelegalizować PRL: http://www.tygodnikprzeglad.pl/zlodziejska-reprywatyzacja/

Artykuł nie jest cały, ale rozważania o istocie polskiej prywatyzacji są bardzo ciekawe i wymowne.

Wracając do prywatyzacji warszawskiej.Oto wyjaśnienia Elżbiety Komorowskiej: ""W lutym 2016 r. faktycznie zakupiłam od p. Marzeny Kruk mieszkanie o powierzchni 36 m2 w kamienicy przy ul. Odolańskiej na warszawskim Mokotowie. Mieszkanie zakupiłam po cenie rynkowej" - czytamy w piśmie. "W całym procesie, łącznie z podpisaniem aktu notarialnego, nie miałam do czynienia z p. Marzeną Kruk".

Jak dalej pisze Elżbieta Komorowska: "Z p. Marzeną Kruk jestem od kilku miesięcy w sporze prawnym, będącym konsekwencją odkrytych w trakcie remontu (w kwietniu 2016 r.) wad ukrytych mieszkania".

"Mieszkanie kupiłam, remontuję i wyposażam za gotówkę, stanowiącą głównie darowiznę od rodziców i siostry (darowizna została zgłoszona przeze mnie zgodnie z prawem do Urzędu Skarbowego w roku 2014) oraz w własnych środków. Umowa sprzedaży zakładała wyodrębnienie lokalu i założenie dla niego księgi wieczystej" - pisze Komorowska." http://wiadomosci.wp.pl/kat,1038663,title,Kontrowersje-wokol-mieszkania-corki-Bronislawa-Komorowskiego-Radny-Piotr-Guzial-domaga-sie-wyjasnien,wid,18483175,wiadomosc.html

Prawdopodobnie chodzi o tę Marzenę Kruk: http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/rzadowa-urzedniczka-pod-lupa-cba/fgcne0k

Następne żenujące tłumaczenie. Tym razem córki tatusia.

Typowo bolszewickie przypieprzanie się do rodziny wroga. Gratulacje Towarzyszu!

Teraz rąsia w rąsię z PiSSmanami?

Aha - dyskusji z tobą nie podejmuję - szkoda mi na to czasu. Może jak będę na emeryturze?

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...)

a co się działo podczas mszy na zewnątrz .....brak mi słów..........przekażmy sobie znak pokoju...........

A co tam robił KOD, zbierał punkty wyborcze na tacę?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Typowo bolszewickie przypieprzanie się do rodziny wroga. Gratulacje Towarzyszu!

Teraz rąsia w rąsię z PiSSmanami?

Aha - dyskusji z tobą nie podejmuję - szkoda mi na to czasu. Może jak będę na emeryturze?

Wiedziałem z góry o tym?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Był sobie, nie wolno?

Oczywiście, że wolno. Tak samo jak wolno o cel takiej bytności pytać i wyrażać swoja opinie na ten temat.

Innego celu, jak zbieranie na tacę nie widzę.

Polen, Polen uber alles? ;-) kiedy prezdent zacznie zamawiać 5 piw?

14117730_1827748507459169_1674287568072070328_n.png?oh=ad2c9e8ed6d871c6d690e3a08950a5f1&oe=588397B7

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.