Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

747 jezeli ty wierzysz w to co piszesz, to ty jestes bardzo bardzo chory, przykro to czytac, prosze nie pisz juz takich klamstw i pomowien wiecej, bo to strasznie zalosne. dziekuje

Gość rydz

(Konto usunięte)

Przecież się nad 747 litują! Nawet moderacja...

Fox nie wzywaj moderacji , nie irytuj się , żebyś nie wiem jak katował umysł , starcie z 747 nie wyjdzie Tobie ( nie tylko ) na zdrowie .

Nie irytuję się, skąd ten pomysł?

I co masz na mysli pisząc, zeby nie zadzierać z trollem 747, to jakiś notabl jest?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tu nie ma zadnego starcia jedynie wypisywanie szeregu klamst i pomowien przez niejakiego 747 juz nikt nawet sie do tego nie odnosi co raczej dla wszystkich jest zrozumiale. mamy do czynienia z czlowiekiem chorym, zmanipulowanym i przepelnionym agresja i zloscia. nie wiem czy wart jest litosci czy wspolczucia, raczej wart jest solidnego leczenia, pozniej mozna dyskutowac ewentualnie.

nie wyjdzie Tobie ( nie tylko ) na zdrowie .

Choć raz mogę się w pełni zgodzić. Mój kumpel, psychiatra praktykujący i w zakładzie zamkniętym twierdzi, że zadawanie się z wariatami wyczerpujące, stresujące i nie zdrowe.

Tmamy do czynienia z czlowiekiem...przepelnionym agresja i zloscia.

Osobiście nie zauważyłem u niego agresji oraz zła. To wy ciągle staracie się go obrazić. Tylko że on się nie daje.

Nawet tam się nie potrafiłeś dostać, strategu od boleści. Dokończ w końcu badania, może zdrowie choć podreperujesz...

Dalej

Owszem, dawno stracił dawny dryg, ale latka mijają a rozumku ubywa:)

Dalej

Z tą sprawnością to bym nie przesadzał. Sprawny to on może jest w otoczeniu ciemnogrodzian.

Dalej

Mam z tego wnosić Drogi Tomku, że Ty wariatów doskonale rozumiesz?

Po części, zaczynam rozumieć skąd się bierze większość, o ile nie wszystkie, chorób psychicznych.

Sam jesteś kłamcą, nie tylko smoleńskim, do tego masz kiepski styl, mało wyrazisty, przejęty, zapożyczony, tu jest takich więcej, niczym się nie wyróżniasz, nawet nie próbujesz, zero ambicji, zero zdolności honorowych, zero wrażliwości, zero wiary w Boga, wielkie ego, pycha, bezczelność, buta, cynizm.

O, jak widać, zabolało. To dobrze, cierpienie ponoć uszlachetnia ;-)

Sprawny to on może jest w otoczeniu ciemnogrodzian.

Niech pokaże tę sprawność na normalnie moderowanym forum. Zanim skończy pisać drugi post już będzie miał bana forever.

Bardziej z ezoteryki.

Może jednak nie zapuszczajmy się w te rewiry... Widzisz jak Dominiczka boli nazywanie bąbowca wariatem, choć tu żadnych wątpliwości przecież nikt nie ma...

Na szczescie po tej lotniczej katastrofie, z prezydencikiem z 10% poparcia, nastapily silne i solide rzady PO, dzieki ktorym Polska dzis wyglada tak jak wyglada. Niestety wlasnie jest psuta, rozkradana i niszczona przez bezmyslne rzady zawistnych i malostkowych pisiakow.

Na razie tylko samochody rozbijają, ciekawe kiedy przyjdzie pora na samoloty...

A mi wpisy 747 podobają się. Pokazują, na ile można poddać się manipulacji i jak bardzo można przekroczyć granice. Jak na razie temat okazuje się otwarty.

Rozbroił mnie m.in. wpisem o toczącej się nieustannie II wojnie światowej. Szkoda tylko, że prosił mnie o dokształcanie się z zakresu historii. Skoro ta wojna się toczy, to powinny pisać o niej wszystkie dzienniki. Taka drobna nieścisłość. Ale reszta pierwszego sortu.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Może jednak nie zapuszczajmy się w te rewiry... Widzisz jak Dominiczka boli nazywanie bąbowca wariatem, choć tu żadnych wątpliwości przecież nikt nie ma...

Oj tam od razu wariat, tak łatwo kogoś etykietować.

Oj tam od razu wariat, tak łatwo kogoś etykietować.

Na Twoim miejscu nie martwiłbym się o etykietkę bąbowca, a powstrzymał się przed ta ezoteryką by nie dostać własnej...

Czy ktoś jej już powiedział: "Zmieścisz się, śmiało!" ?.

że zmieści się na drabinkę?:-) Sądzę, że tak.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

A mi wpisy 747 podobają się. Pokazują, na ile można poddać się manipulacji i jak bardzo można przekroczyć granice. Jak na razie temat okazuje się otwarty.

Przecież Einstein to już dawno temu ustalił...

że zmieści się na drabinkę?:-) Sądzę, że tak.

Że się roz...... jak tupolew w Smoleńsku, co wydaje się być bezsprzecznie pewne, tylko nie wiadomo kogo i w jakiej liczbie zdoła wciągnąć na pokład. Apetyty ma w tej kwestii nieograniczone a chętnych niestety nie brakuje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.