Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jarosław

Wiem jak dotkliwie poobijał wielokrotnie opozycję, cóż, to tylko pech, że nie wsiadł do Tupolewa...pech albo...opatrzność..

PO była i tak do odstrzału po taśmach u Sowy, nie ma się czym podniecać, musiał rządzić ktoś inny, był PiS, to rządzi PiS, gdyż .N nie dała rady.

Jarosław Kaczyński próbuje jakoś prowadzić polskie sprawy, zagrożenia i naciski z wszystkich stron, nie jest więc łatwo, czasami trzeba podejmować karkołomne łamańce polityczne dla osiągnięcia celu, czytelne dopiero w dalszej perspektywie.

czytelne w dalszej perspektywie to tylko takim jak ty.My wiemy juz bombowiec.

Był rzad swietny jak pisales teraz jest przeswietny.Zobaczymy czy mozliwy jest prze prze prze

jesli plaszczak na MON to znaczy ze jest perspektywa likwidacji wojska długookresowa bez perspektyw

zobaczymy

Skoro tu na forum panuje konsternacja po odwołaniu Antoniego Macierewicza, to sondaże wzrosną, mus być dany wyraz euforii po wymarzonej zmianie na stanowisku ministerialnym wg tzw opozycji.

na sondaze nie patrz sondaze sa dla idiotw

To czytelna kontynuacja i działanie pod opieką bezpośrednią Jarosława Kaczyńskiego.

rozumiem plaszczak ...miedzy nogi.Bezposrednio.

jakie plany ma waszczyk..sanbeskobar czy tylko kolobrzeg.

czy placowka w wolominie?

a nie my Unie.

Pisałem w właściwym czasie że Misiewicz jest skończony, teatr z wewnętrzną komisją PiS był niepotrzebny.

to tak mniej wiecej jak z toba tez jestes skonczony a latasz.

Pisałem w właściwym czasie że Misiewicz jest skończony

Wy wszyscy jesteście skończeni mumerek, łącznie z mitsubiszi zero sen i hujniom.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

komisja wenecka nie była bledem milordzie .To była celowa rola waszczykowskiego zeby wpuscc tu unie i zeby docelowo UNIA nas wy..ła.

A potem przeniosłoby się Watykan do Torunia.

Gdzie Wy jesteście w takim razie, w zaświatach..?

Obejrzyj Wiadomości, nigdzie Was nie ma ani jednego słowa wzmianki, tylko ten niezawodny TVN.

Dziś fakty po faktach to będzie uczta, kropka nad i to cymes, wisienka na torcie..

Oglądam MV Hyuny, w oczekiwaniu na ten spektakl..będzie niezapomniany, odszedł Antonii Macierewicz z rządu Prawa i Sprawiedliwości, jeszcze mi dudni w uchu że mówiono tam że jednak nie odejdzie bo jest zbyt ważny dla Jarosława Kaczyńskiego, a tu taki pech...

Co za pech..

jeszcze mi dudni w uchu że mówiono tam że jednak nie odejdzie bo jest zbyt ważny dla Jarosława Kaczyńskiego

Jak łatwo dał się podejść i podpuścić ten twój przebłysk geniuszu, prezes. :)

To pierwsze, tak dobitne zwycięstwo opozycji.

Skoro tu na forum panuje konsternacja po odwołaniu Antoniego Macierewicza, to sondaże wzrosną, mus być dany wyraz euforii po wymarzonej zmianie na stanowisku ministerialnym wg tzw opozycji.

Pisowski beton rzeczywiście mocno skonsternowany. Widać po tobie.

Jestem Europejczykiem.

Pisowski beton rzeczywiście mocno skonsternowany. Widać po tobie.

zament jest ale licza ze sie uda.Z plaszczakiem.

teraz czekamy na takie aaaauuuuuu od rydzyka i bandy.Bo nasze slonko kochane maciarek i durna baba ze wsi brzescze wylecieli.Tyle ze teraz beda juz mieli czas leczyc sie w NFOzie.W polrocznej kolejce do psychiatry.

donosisz...

Nie donoszę, nie ściemniaj, potrafię przyjąć krytykę, co innego jest prymitywne chamstwo, przekraczające granice przyzwoitości, zwykłe chamstwo jet dopuszczalne.

a tu niespodzianka

Zdaniem Krystyny Pawłowicz, rekonstrukcja rządu nie jest wcale decyzją nowego premiera, Mateusza Morawieckiego. Posłanka PiS twierdzi, że za odwołaniem ministrów stoją "służby i lewactwo".

Krystyna Pawłowicz na Facebooku pożegnała ustępujących ministrów: Witolda Waszczykowskiego, Jana Szyszko i Antoniego Macierewicza. Byłego szefa resortu obrony nazwała „niezłomnym”.

nie ze fajne bombowiec.Poslanka nie mysli perpektywicznie i bezposrednio pod kaczynskim

jakby kto nie wierzył wlasne slowa z ust poslanki

Panom Ministrom Janowi SZYSZKO,Witoldowi WASZCZYKOWSKIEMU i niezłomnemu Antoniemu MACIEREWICZOWI ,których -niestety- służby i lewactwo znowu pokonały,za ich służbę Polsce,moi Wyborcy i ja -DZIĘKUJEMY !

Czekamy na Wasz powrót do służby Naszej Ojczyźnie....

służby i lewactwo

To jest tak oczywiste, że nie wymaga opisu ani komentarza, gdyby nie słuzby i lewactwo zmiany w Polsce przebiegałyby jak po maśle, a tak Jarosław Kaczyński musi z tymi siłami prowadzić grę i walkę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.