Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>Ależ skąd ten pomysł , przecież liczą się intencje nie słowa , a te chyba potrafimy odczytać w

>prawidłowy sposób ;)

Niestety również odczyt intencji jest zaburzony przez własne ego.

>jacch

Kto potrafi, ten potrafi !

Niektorzy zaczynaja to dostrzegac i zachowuja rozwage i powsciagliwosc,

inni widzac, ze UCZCIWIE (zgodnie z niepisanymi regolami gry, zobowiazujacymi

jednak gentleman'ow) - niczego juz nie wywalcza, wskutek wlasnych brakow,

"prom" na chama do czolowego zderzenia, bo procz grozb mordobicia, nic im juz

w intelektualnym arsenale nie pozostalo !

Jak nie uda sie wygrac w szachy, to przynajmniej mozna przywalic w morde ceglowka zza wegla !

Exclusive duo - jozwa & jazz !

>jar1

Moim zdaniem - absolutnie nie !

To taka gra !

Kto kogo wysmiga ! :)

Jozwa posluguje sie malymi, perfidnymi, populistycznymi metodami !

On nie uzywa Swojej inteligencji dla uczciwego pojedynku ze mna !

On przez czaly czas, od samego poczatku, usiluje - zlekcewazyc mnie,

zrobic ze mnie idiote, imbecyla, psychicznie chorego etc. (podobnie zreszta jak - Jazz!)

Juz nawet zupelnie postronni obserwatorzy na tamtym Forum zauwazaja to

i zwracaja Mu nawet na to uwage !

Ja warunki przyjmuje !

OK. Jesli TAK sie bawimy, w porzadku, bawmy sie wlasnie TAK !

Ja nie jestem - wybredny !

A wtedy ta glizda, plujaca zza wegla, znowu udaje napadnietego,

pokrzywdzonego przez paranoicznego schizofrenika - imbecyla !

Ja nie bede sie z menda - mendzil ! Ja mende - rozdeptuje !

Jozwa posiada wystarczajaco duzo inteligencji, zeby rozumiec sytuacje !

Ale nie o zadna prawde, sprawiedliwosc ani przyzwoitosc Mu chodzi !

On pragnie tylko politycznie wygrac, wobec innych kogos osmieszyc,

zlekcewazyc, pomowic i TO jest dla mnie WSTRETNE, i dlatego tylko

odpowiadam tak, aby te jego male, wredne plany - daly dupy !

Nie wierze aby byly tu jakies absolutnie objektywne kryteria oceny !

Opinie ze ktorys przesadzil, moga byc wylacznie - subiektywne !

Chodzi tu o manipulacje ? Alez tak, teraz - niemal wylacznie !

Od samego poczatku zarowno w "dyskusji" z Lukarem jak i Jozwa,

zadawalem konkretne pytania ! Odpowiadal zawsze - CYNIZM !

Cynizm i milczenie nie sa latwymi przeciwnikami, zwlaszcza, jesli

jedna strona zrobic moze (technicznie) prawie - Wszystko, a druga - prawie NIC !

Jesli Moderator (!!!) dopuszcza sie tego wszystkiego do czego jozwa sie dopuscil,

banujac cie, osmieszajac, znieslawiajac, dopuszczajac do pomowien, wyzwisk, grozb

karalnych, umawiania sie w celach - zdobycia danych adresowych, pobicia,

ba - sam zapowiada pobicie, uzywa ordynarnych wyzwisk, to jest zwykla menda,

ktora na zaden, najmniejszy nawet szacunek nie zasluguje i zwracanie komus tak

potraktowanemu uwagi, ze w obronie - "przesadzil", jest moim zdaniem - nieuprawnione !

Jasna i klarowna ta sytuacja z pewnoscia - nie jest !

Jak Ci sie Jarku wydaje ? Jozwa w ostatnich Swych wypowiedzach mowi powaznie, czy - zartuje !

W moim stosunku do tego wszystkiego, NIC sie absolutnie nie zmienilo !

Tak jak to traktowalem, tak i traktuje ! Dla mnie sa to czysto psychologiczne operacje !

To, ze Jazz z Jozwa sie "sypli", pochmajtaly im sie Swiaty, Gry, Role i wyszly z nich "nagie malpy",

to juz nie moja wina, a - Ich kulturowych defektow i deficytow !

A zainteresowany tym tak do konca nie tyle ja nawet jestem,

co moj znajomy - socjolog, z ktorym wspolpracuje ! :))

Pozdrawiam

>jacch

Nawet bardziej, niz - na pewno !

Przeciez OD POCZATKU mowie, ze to pewnego rodzaju - prowokacja !

I to wcale nie znaczy, ze na watku socjologicznym sie sprawa - konczy !

Zamysl jest o - WIELE glebszy !

Pzdr

>To, ze Jazz z Jozwa sie "sypli", pochmajtaly im sie Swiaty, Gry, Role i wyszly z nich "nagie

>malpy",

>to juz nie moja wina, a - Ich kulturowych defektow i deficytow !

Przede wszystkim, jazz i józwa to inne osoby i inne osobowości. W każdym człowieku jest równiez i naga małpa - nic nowego nie odkrywasz - dziwne jedynie to, że te małpy zauwazysz w ludziach, którzy akurat o Tobie nie mają najlepszej opinii. Jak to się mówi, "jesteś tendencyjny' ;-) A przecież jaką małpę ma Qubric, dudivan, horst ; no i ja ! !:-)

Powątpiewam osobiście w Twoją teorię spiskową, jaką przypisujesz józwie w stosunku do własnej osoby. Ma jedynie o Tobie swoje własne zdanie i ma do tego prawo, jak każdy. Nie musi Cię lubić i może Cię uważać za czubka ! :-)

Jednak ja nie zauważyłem w jego wypowiedziach agresji i prześladowania - czym Ty mu odpłacasz, już niezgodnie z przyjęta w stosunku do innych konwencją. Reagujesz irytacją, i zaczynasz "tworzyć' sam fakty, których nie było.

Tak, nie było ! Przynajmniej ja takich nie zauważyłem.

Wszystko, po to, jak twierdzisz, by obnażyć "małpę'. Takie eksperymenty, może i ciekawe z psychologicznego punktu wiedzenia, grożą jednak, że można z siebie samego również wydobyc tę 'małpę'. Lepiej, by tak nie było.

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

...Przede wszystkim, jazz i józwa to inne osoby i inne osobowości....

Ale łączy ich znajomośc po za wirtualna , co determinuje ich nastawienie do zaistniałych sytuacji .

Przy całym tym syfie , zauważyłeś może jakis negatywny sygnał ...jozwa - kierunek - jazz ?

Ja mam wrażenie ,że nawet wręcz odwrotnie.

Vlad - matole

czy myśli że ktokolwiek uwierzy w te brednie o socjologu? :))) - jesteś z postu na post coraz bardziej żałosnym śmierdzielem - obawiam się czy nawet w tych bredniach nie przeskoczyłeś matoła Qubrica - prawdziwy sukces!!!

jedyny "socjolog" z jakim współpracujesz to matoł Qubric - wernen itd.

Idą święta i tak sobie myślę - dlaczego Bóg zrobił wam z Qubricem "takie coś" - naprawdę trudno znaleźć kogoś komu można bardziej współczuć.

Szkoda mi tego forum, szkoda mi forumowiczów, szkoda mi czasu na to by czytać wasze smutne brednie.

Przychodzi mi do głowy taka refleksja - rok temu w grudniu byłeś lubianym forumowiczem, przez ten rok mogłeś poznać poprzez forum wielu fajnych ludzi, spędzić z nimi miłe chwile na forum i poza, coś dać innym i o wiele więcej otrzymać i wnieść coś pozytywnego w życie forum.

A Ty wolałeś stanąć na podium i zająć równorzędne miejsce obok Qubrica - czy naprawdę myśleliście o tym waszego pierwszego dnia na forum że z czasem zostaniecie forumowymi matołami? (w wersji historycznej wiejskimi głupkami - ułomnymi biednymi istotami) mamroczącymi sami do siebie w samotności? - bez szans w realu na podanie ręki i przedstawienie się.

Vlad i Qubric - życzę Wam aby wasz los choć trochę się polepszył - a jeśli to co robicie na forum przynosi Wam ulgę w cierpieniu to ok - niech tak będzie - pilnujecie tylko by nie wykończyć tego forum i by nie odcięli wam prądu.

>jar1

Po prostu moje "metody" latwo jest zauwazyc, leza po prostu na wierzchu, nie ukrywam ich !

Nie jest natomiast latwo dostrzec cudza - perfidie !

Oczywiscie, zawsze mozesz powiedziec ze to tylko teoria spiskowa ktora ja sam sobie wymyslilem !

Powiedz, uwazasz jozwe za durnia, czy czlowieka w miare inteligentnego ?

Myslisz, ze on RZECZYWISCIE nie rozumie wszystkich tych pytan, ktore Mu zadaje ?

>jozwa maryn

>O, atopos. Pyta czy jestem moderatorem. Cóż, jak nauczy się czytać, to sam się dowie.

>Zygfryd

>Józwa a atopos nie pyta czy jest na górze stronki napisane żeś moder, ale czy spełniasz te, ten tego, obowiązki admina.

>Ni rób z Atoposa idyjoty (to taka sama tania dokopna erystyka co u H jak Hardiego), bo nim nie jest.

Mowisz Jarku, ze ma jedynie o mnie swoje własne zdanie i ma do tego prawo, jak każdy ?

O jakim zdaniu mowiisz :

O tym, ze potwierdzono u mnie schizofrenie paranoidalna ?

Imbecylizm ?

Idiotyzm ?

To zdanie biologa, inteligenta, kretyna czy wrednej przebieglej - kanalii ?!

Myslisz ze on SERIO - WIERZY w to co mowi, czy robi to pod publiczke, wylacznie w celu sugestii znacznie glupszym od Siebie ?!

Wydaje mi sie Jarku, ze nie ma tu zadnych "oczywistych faktow" ! To jest - GRA ! A kazda gra ma WLASNE zasady ! :)

Pozdrawiam

jar1 - dziś wigilia - jar1 nie zamierzam się wdawać w bezpłodne;) stare s.pory z Tobą

Tobie jar1 - spełnienia najskrytszych marzeń a wiesz co sobie zażyczysz w wigilię to sie spełni nieodwołalnie;))) tak więc bądź ostrożny.

dudivan, 23 Gru 2006, 11:24

Akurat tych dwóch wymienionych przez Ciebie indywidułów nie chciałbym już oglądać, ani zamiast Teleranka, ani podczas ewentualnie następnej kampanii wyborczej. Zresztą nie moja opcja.

Zagrożeniem, że ktoś coś głupiego zarządzi na terenie tego kraju jest obecna ekipa, czyli ten stabilny triumwirat koalicyjny plus ojciec redemptorysta, który zna wszystkie grzechy wyspowiadane przez swoje owieczki, baranki i bałwanki. Przecież jeżdzą tam nie tylko po wytyczne i nie tylko, aby móc wystąpić w TV czy Radio.

A tak poza tym, życzę Tobie i pozostałym nieugiętym forumowiczom, którzy się nie boją i mimo różnych trudności wpisują się w takie gorące i omijane przez większość wątki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>Dead_Dog, 24 Gru 2006, 00:41

>Szkoda mi tego forum, szkoda mi forumowiczów, szkoda mi czasu na to by czytać wasze smutne brednie.

Łączę się w bólu. Moja metoda jest taka: Zaglądam do pyskówkowo-topowych wątków na bocznicy

co jakiś czas żeby sprawdzić co się dzieje. Nie zaglądam do stron wcześniejszych (doświadczenie

mówi, że ne ma po co). Czesem coś napiszę, ale procedura dalej obowiązuje. Jak sobie nadpobudliwi

koledzy poplują to brak odpowiedzi pewnie ich bardziej rozjusza a ja jestem spokojny. Metodę polecam

i odstępuję za darmo :-).

Jeżeli piszesz, że Vlad rok temu był lubianym forumowiczem to Ci wierzę - ja jakoś go nie zapamiętałem,

a szczerze mówiąc w ogóle go nie zauważyłem.

W takim razie jest gorzej, niż myślałem. Na podstawie bieżących wpisów wydawało mi się, że Vlad to

osoba o cechach psychopatycznych (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ). W tej chwili wygląda

mi to na jakąś psychozę. Może to być psychoza reaktywna ale może to być coś poważniejszego.

Tak czy tak wizyta u psychologa byłaby wskazana.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Powoli Forum Audiofilow przeksztalca sie jak widze w Forum Imbecylow - Psychiatrow !

To juz zdaje sie 17-sty internetowy psychiatra na tym Forum !

Czy Wy gnojki, nie macie za grosz - samokrytycyzmu ?

Mowicie cos o pewnosci siebie u poniektorych ?

Przeciez trzeba byc rasowym kretynem, zeby takie diagnozy stawiac !

Do dobrze, psychiatrzy domowej roboty, już sobie popieprzyliście, dostaliście swoją dawkę emocji, a teraz wyjazd w podskokach. Psiaki do budy! A zdechły do piachu! To wątek o polityce. Obszczywać płoty możecie na spacerze (LOL)

Wracając do polityki. Jak myślicie (kanisy, nie odpowiadać, pytanie tylko do homo sapiens):

Czy na Litwie mają Balcerowicza???

Ukryta Zawartość

Może by tam go wyeksportować będzie miał co zniszczyć. Można by z nim posłać tam nasze dziennikarzyny i specjalistów POlitycznych na kaczych łapkach, co by im trochę handel z Rosją i Ukrainą zepsuli. Nie żebym zaraz życzył źle Litwinom, ale ponieważ w przyrodzie nic nie ginie, to może w Polsce poprawiłoby się z braku krajowych fahofców (tak jak na forum poprawiłoby się z braku domowej roboty psychiatrów)?

Ukryta Zawartość

Vlad, 23 Gru 2006, 23:16

>To taka gra !<

>Kto kogo wysmiga ! :)<

>Jozwa posluguje sie malymi, perfidnymi, populistycznymi metodami !<

>On nie uzywa Swojej inteligencji dla uczciwego pojedynku<

No ale bądź wyrozumiały. Każdy uzywa tego co ma. Jozwa Marynia stał się dziennikarzem, biegał też po bosniackim polu minowym... Skąd wiesz co mu przez to do łba strzeliło i ile się mu w środku pozostało???

Wróćmy jednak do polityki...

Qubric>>> jak jeszcze raz bedzie o Balcerku to cie wytargam ,wydziergam i zamaluje.

Jar1>> a dlaczego ja nie mam małpy?? jak wszyscy mają.

Panowie a tak w ogóle to wam odpie.......... a.Nie wiem czy zauważacie-Jest jeszcze forum które się nazywa stereo.Prawe drzwi od sracza.Zajrzyjcie tam ,tam jest dużo o basach, średnicach i takie tam duperele.Tam dopiero pieprzą, że nie idzie strzymać ,ale też nie idzie zwrócic uwagi A bocznice zmarzcie sobie flamastrem na ekranie.I dajcie prowadzić podstawowe badania psych.........Myśl jest głębsza niż dogdogi są w stanie ugryżć.

Chciałby, on i jego 60 kumpli z wydziału propagandy ops! Tj. komunikacji społecznej NBP którzy tam trzęsą dupami na myśl że przyjdzie nowa miotła. A tu taka kaska po kilkanaście patoli dla każdego darmozjada dyrektora od spraw kuli ziemskiej. Na razie wpadli na pomysły ewakuowania się na stanowiska dyrektorskie w oddziałach regionalnych NBP, dlatego właśnie od pewnego czasu Balcerek przestał już nadawać o konieczności likwidacji tych oddziałów. Teraz gdzie mogą robią przewałki z konkursami na te stanowiska.

qobric>>> to oni też z pisu?.a jak nie, to maleństwa im na to pozwalaja?Co to się porobiło.A nie będzie mógł Kaczyńcki też tam sie obsadzić.Albo obsadzić Krukami .Przeca tam każdy może.Nawet ja.Przeca tam jeszcze mniej roboty niż w takim wielgachnym banku jak PKO.A jak Kazik może, to nawet dudivan by sie nadał.Ale on chyba by się nie zgodził.On ma wieksze horyzonty.Wes............

>Qubric, 24 Gru 2006, 09:24

>Do dobrze, psychiatrzy domowej roboty, już sobie popieprzyliście, dostaliście swoją dawkę emocji, a

>teraz wyjazd w podskokach. Psiaki do budy! A zdechły do piachu! To wątek o polityce. Obszczywać

>płoty możecie na spacerze (LOL)

A z Kolegą czy aby wszystko w porządku? Skąd tyle agresji? Może to wynik nieprawidłowego

odżywiania? Moje emocje są jak widać żadne w porównaniu z emocjami naszych bocznicowych

gwiazdorów. Kolega nieuważnie czyta cudze wpisy - ja sugerowałem wizytę u psychologa.

Psychiatrzy czasem widzą chorobę tam, gdzie jej nie ma a tu możemy mieć do czynienia

(jak już pisałem) z psychozą reaktywną która może być naturalną i prawidłową reakcją organizmu.

Jestem Europejczykiem.

Jaro>>> bez urazy, ale chyba ńie zauważyłeś, że też już wziąłeś udział w eksperymencie .Mimo licznych utyskiwań, niestety, jest tak, że NIE DA RADY wejść przez przypadek do burdelu.Z pozdrowieniami.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.