Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

27 stacznia w Bundestagu w Niemczech upamietniano wyzwolenie Oswiecimia

(zobaczcie na zdjeciu....prawa strona ma to gdzies.... nawet nie klaszcza)

Ci po prawo ktorzy siedza z 10 m od Angeli maja skrajnie prawicowe poglady , nowa genaracja faszystow.

image-1244700-860_poster_16x9-dbkf-1244700.jpg

a gdzie data zdjecia?DATA??

Przecież wiadomo że cała sprawa ma drugie dno każdy normalny Polak widzi w co grają żydzi. Jak teraz się zawahamy to spokojnie możemy oddawać te 60 mld + odsetki. Duduś nie pekaj...

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Kto stoi za wściekłą nagonką na Polskę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nacjonalistyczny portalik który zadziwiająco często podaje informacje z - zgadnijcie? - Russia Today. To nas Tommiashi zaskoczył :-)))!

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Oglądałem dzisiejszy program publicystyczny Forum to co wygadywał człowiek z PO to była masakra , na plus występ posła Żelka i posłanki Arciszewskiej mimo że Żelek nie jest z mojej bajki całkiem rozsądnie się wypowiadal odnośnie tej ustawy...

widziecie ile trzeba sie przekopac a wszedzie znajdziesz ruska morde.

Oglądałem dzisiejszy program publicystyczny Forum to co wygadywał człowiek z PO to była masakra , na plus występ posła Żelka i posłanki Arciszewskiej mimo że Żelek nie jest z mojej bajki całkiem rozsądnie się wypowiadal odnośnie tej ustawy...

ciebie natomiast nic nie przebije nawet PO.

27 stycznia 2018 w Bundestagu w Niemczech upamietniano wyzwolenie Oswiecimia

(zobaczcie na zdjeciu....ci po prawej stronie maja to gdzies.... nawet nie klaszcza)

Oni maja skrajnie prawicowe poglady , nowa genaracja faszystow. W nastepnych wyborach bedzie ich o wiele wiecej.

Ukryta Zawartość

Jak widać postawa AFD wzbudziła w Niemczech oburzenie. Ciekawe, że polska prawica pokładała i pokłada w AFD wielkie nadzieje wyrażane również na tym forum. Jak sobie Szanowny Kolega z tym poradzi?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Nacjonalistyczny portalik który zadziwiająco często podaje informacje z - zgadnijcie? - Russia Today. To nas Tommiashi zaskoczył :-)))!

No przecież chyba nie oczekujesz ode mnie że będę cytował papkę z mainstreamu , trzeba się szanować

Zarówno Arciszewska jak i Żelek to wyjątkowi idioci, ciekawe jak komukolwiek mogą przypaść do gustu ich wystąpienia. No chyba że mówią np. na temat pierza albo Kwadrata Apologety.

Jestem Europejczykiem.

No przecież chyba nie oczekujesz ode mnie że będę cytował papkę z mainstreamu , trzeba się szanować

Kremlowska agentura czyta tylko portale które sama założyła.

Jestem Europejczykiem.

ystyczny Forum to co wygadywał człowiek z PO to była masakra , na plus występ posła Żelka i posłanki Arciszewskiej mimo że Żelek nie jest z mojej bajki całkiem rozsądnie się wypowiadal odnośnie tej ustawy...

a moze ty te transmisje tez ogladales z RT w moskwie?Dla wybranych i wybrane.

bo wyraznie nie masz innych zrodeł.Taka przypadłosc czy przypadek

Jeżeli wpiszemy w google AFD Putin to możemy dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy. Zadziwiająca jest ta wzajemna sympatia Kremla i faszyzujących nacjonalistów.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.