Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, muls napisał:

tak na marginesie .Poczekamy jak ty podyskutujesz zaraz z xynwaxem.Jesli jest od kogo sie uczyc to pokaz co potrafisz.

to moze tu.Mnie nie przeszkadzał tylko zabierał czas i miejsce.A swoja droga jest roznica miedzy pieprzeniem a wlasnym zdaniem.Chorego sie leczy a nie puszcza w eter.

2 minuty temu, jezz napisał:

Wolę dyskusje z tobą.:)

to musisz jeszcze troche pocwiczyc z xynawaxem

Ja nie uczestniczę w dogadywaniu się Schetyny z resztką opozycji, więc wybacz. Mąci tam ktoś inny.:)

1 minutę temu, muls napisał:

to musisz jeszcz etroch epocwiczyc z xynawaxem

Przeceniasz się. Z tobą można dyskutować a vista.:)

ty generalnie w niczym nie uczestniczysz tylko czekasz kiedy fajki beda za darmo.I kto je da.

3 minuty temu, jezz napisał:

rzeceniasz się. Z tobą można dyskutować a vista.:)

to zostaw mojej ocenie a na razie cwicz.

5 minut temu, jezz napisał:

Kłamiesz jak muls.:)

Albo bredzisz, możesz wybrać co wolisz.

Już znam ten styl forumowy. Nie piszesz po waszej myśli od razu stajesz się propagandzistą pisu.:)

Nawet nie wiesz jak jesteście śmieszni w tej swojej pisaninie.

Ale piszcie, piszcie, ktoś tu mi doradzał więcej luzu, choć nie wiem czy może być go jeszcze więcej.:)

Jesteś trzeci, albo może i czwarty, który wie lepiej ode mnie kogo to ja  popieram.

Czyli mogę jednak pisać o was wy.

Na razie towarzyszu (was ,wy )to Twoje pisanie żadnej nie wnoszą pomocy dla tych co niby popierasz a jedynie to krecie podkopywanie strony opozycyjnej -Twój ukryty idol (z Nowogrodzkiej )którego oczywiście nie popierasz przesyła słowa "Tak trzymaj"

Panie kolego widzę twoja słowna przepychankę tutaj juz od parunastu dni

starałem sie nie wchodzić za bardzo w dyskuty z Tobą ...powoli przychodzi mi stwierdzić ze mam przed sobą trolla pisowskiego który pod płaszczykiem walki z pisowskim nierządem wchodzi w ....tutaj wiemy co

koledzy ixy i slawki jawnie popierają Twe wypowiedzi ...tak trzymaj

9 minut temu, asterix1 napisał:

oledzy ixy i slawki jawnie popierają Twe wypowiedzi ...tak trzymaj

czyli nieswiadomy albo swiadomy.Co gorsze?

pozostaje jeszcze .trzecie ...ale obiecalem Arkadowskiemu...

9 godzin temu, slawek.xm napisał:

ale ma wpływ na prezentację jak i odbiór

pomaga tez znaleźć własny punkt odniesienia

a tego Ci brakuje

Im gorzej będzie mnie odbierać środowisko z którym się identyfikujesz tym większy zaszczyt i przyjemność dla mnie.

Jaki jest Twój punkt odniesienia? Ty sam?

Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, Bobcat napisał:

środowisko z którym się identyfikujesz

Od lat nie możesz zrozumieć ,że pisze we własnym imieniu a nie jakiegokolwiek środowiska

to Ty przyklejasz "łatki" a nie ja:)

i zawsze szukasz poparcia wśród podobnie piszących przyjmując postawę środowiska jesli Twoja choć odrobinę odbiega od jedynie słusznego wyznaczonego kierunku

nie wiem czemu nie szanujesz samego siebie, ale to Twój wybór

3 godziny temu, jezz napisał:

Ale piszcie, piszcie, ktoś tu mi doradzał więcej luzu, choć nie wiem czy może być go jeszcze więcej

Więcej luzu? Jak w przypadku PiS-owskich zarządców np. w takiej stadninie koni w Janowie?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 godziny temu, slawek.xm napisał:

Od lat nie możesz zrozumieć ,że pisze we własnym imieniu a nie jakiegokolwiek środowiska

Ale poglądy masz środowiska. Kiedyś wpadł między wrony musisz krakać jak i one. Członkowie KPZR również wygłaszali "wyłącznie własne opinie". A że były one identyczne z oficjalną, jedynie słuszną linią partii... Przypadek. 

W sprawie szacunku samego siebie: Twoja ocena jest mi doskonale obojętna.

W dniu 27.01.2019 o 09:54, asterix1 napisał:

Twój ukryty idol (z Nowogrodzkiej

Udowodnij:)

Bo te wasze zagrywki są już żałosne.

..powoli przychodzi mi stwierdzić ze mam przed sobą trolla pisowskiego który pod płaszczykiem walki z pisowskim nierządem wchodzi w ....tutaj wiemy co

Udowodnij albo się nie ośmieszaj.

Panie kolego widzę twoja słowna przepychankę tutaj juz od parunastu dni

Serio. To sprawdź mój pierwszy wpis, chyba z soboty i odpowiedź twojego kumpla muls. Wtedy pogadsmy o przepychankach słownych.

21 godzin temu, Lech36 napisał:

Więcej luzu? Jak w przypadku PiS-owskich zarządców np. w takiej stadninie koni w Janowie?

A to doprowadzenie do ruiny było oznaką luzu?

Ciekawa teoria.

Mógłbyś wyjaśnić jak to technicznie wyglądało?  

19 godzin temu, Bobcat napisał:

Członkowie KPZR

Ciągle wracasz do tych porównań

To z dośwoadczenia wszystko?

11 minut temu, muls napisał:

udawadniam.

Nie ma takiego słowa:). Lepiej ćwicz

5 minut temu, muls napisał:

nie teoria ale praktyka.Ja rzadza swoi to jest luzik dzezik.

Jacy swoi?

Praktyka luzu w stadninie?

Moim zdaniem tam było coś innego.

Nie ma takiego słowa:). Lepiej ćwicz

wlasnie powstało.

Moim zdaniem tam było coś innego.

twoje zdanie juz dawno nie jest twoim.Tylko ze uszło ci to uwadze.

Teraz, muls napisał:

wlasnie powstało.

To zaproponuj wpisanie go do słownika.

2 minuty temu, muls napisał:

teoje zdanie juz dawno nie jest twoim.Tylko ze uszło ci to uwadze.

Udowodnij.:)

11 minut temu, jezz napisał:

A to doprowadzenie do ruiny było oznaką luzu?

Myślisz że to coś innego zadecydowało o doprowadzeniu tamtej firmy do ruiny? Cały PiS to luzaczki nastawione tylko na grabienie kasiorki. Mogą wykonywać każdy zawód gdzie się bierze, nie kradnie tylko bierze. W komunie też byli tacy uniwersalni "fachowcy" od brania. Potrafili robić wszystko.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ze ci sie chce jezz, przecie to strata czasu, Bobik ewidentnie musial miec kogos w partii:), za czesto jedzie ta retoryka, zeby bylo inzczej, typowa projekcja

Zaraz wyjedzie z jakims elaboratem komunopodobnym, tzn ja bede komuchem:)

A na dowod rzuc "udowadniam" ala mulsik:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

bubusia udawadniam jest pienkniejsze od udowadniam tak jak cós jest pienkniejsze od cus.To tak marginesie.Troche luziku PICownicy.Natomiast tak tak ze tez jeezik jeszcze ci sie chce  zeby poczuc drut w du..ie jak bubusia.Ale jak tam chcesz.

bubusia udawadniam jest pienkniejsze od udowadniam tak jak cós jest pienkniejsze od cus.To tak marginesie.Troche luziku PICownicy.Natomiast tak tak ze tez jeezik jeszcze ci sie chce  zeby poczuc drut w du..ie jak bubusia.Ale jak tam chcesz.

A pisz se co chesz, udawadniam, czy jak ci tam wyjdzie, mnie to akurat lotto, marginesy tez. Tylko ta sloma z buciorow jak cie cos podgrzeje - nie zaladna:)

Druty, dupy, takie lekkie prostactwo wylazi, ala jaki moher:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dziś rano funkcjonariusze CBA zatrzymali sześć osób podejrzanych m.in. o powoływanie się na wpływy i czerpanie z tego korzyści materialnych. Wśród zatrzymanych jest były rzecznik prasowy MON Bartłomiej M. oraz b. poseł PiS Mariusz Antoni K., który w poprzedniej kadencji Sejmu zasiadał w komisji obrony – poinformowało TVP Info. CBA potwierdziło zatrzymanie sześciu osób, w tym byłego rzecznika

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

To co, pokazowka dla ciemnego ludu, czy takie uczciwe mulsik, jak to widzisz?

Zaskocz mnie:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

52 minuty temu, jezz napisał:

Udowodnij:)

Bo te wasze zagrywki są już żałosne.

Udowodnij albo się nie ośmieszaj.

Jednym z podstawowych zadań funkcjonariuszy frontu propagandowego jest pójście w zapartego w każdej sytuacji gdy zostaną zdemaskowani. Dowody? "Po owocach ich poznacie". Więc poznaliśmy.

bubusia sam ocen.Mnie to malo interesuje .To twoi idole.Musisz ich znac bo inaczej to po co na nich glosujesz.

No coz, Ty na PO glosujesz, tez nie lepiej z tymi idolami:)

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Jednym z podstawowych zadań funkcjonariuszy frontu propagandowego jest pójście w zapartego w każdej sytuacji gdy zostaną zdemaskowani. Dowody? "Po owocach ich poznacie". Więc poznaliśmy.

A ten znowu pzperem jedzie,  o ja cie pier.....:)

Ilu tam u ciebie siedzialo, przyznaj sie bez bicia?:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.