Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>>C3PO, 26 Maj 2010, 11:44

>Taaa... swobody demokratyczne i wolność wypowiedzi a la Komunistyczna Partia Zachodniej Ukrainy.

>Polski obywatel, jednoczesnie Żyd, Ozjasz Szechter (tatalek Michnika. michnik zaś jego synalek),

>agent wpływu Rosji Sowieckiej ale członek Partii Zachodniej Ukrainy (cud że nie Zachodniej

>Australii, choć i tego wykluczyć nie można).

A o co konkretnie chodzi, bo z tego bełkotu nic w temacie nie wynika?

Jestem Europejczykiem.

mlb, 26 Maj 2010, 11:41

>Zaczyna się walka na noże. PiS broni się pazurami przed ujawnieniem ich przekrętów w TVP:

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>

>Zrobią wszystko żeby to sprawozdanie finansowe nie ujrzało światła dziennego przed wyborami.

MLB, ty się może zainteresuj jakie projekty przeciwpowodziowe opracowane i wdrażane przez PiS, twoja Platforma z żydonordyckim WSI Tuskiem na czele - skasowała.

Warto zajrzeć do archiwum dokumentów PDF na stronie Ministerstwa Rozwoju Regionalnego.

Wały, tereny zalewowe, tamy i cala masa innej infrastruktury - wszystko skasowane zaraz po dojściu do władzy w ramach "dożynania watah".

Tusk nakazał szukać tych co "spieprzyli". Więc od roboty!

Ukryta Zawartość

Teraz tylko łazi idiota jeden, z Bronkiem, bez krawatów i niespecjalnie wyprasowanej koszuli (dostarczonej przez dział PR - że niby taki urobiony po łokcie i nie ma kiedy) i zamiast zająć się rządzeniem, DELEGOWANIEM roboty, to rozdeptują tylko wały, łajzy jedne, niczym Miller ślady na miejscy zabójstwa Papały.

>C3PO, 26 Maj 2010, 11:52

>rozdeptują tylko wały, łajzy jedne, niczym Miller ślady na miejscy zabójstwa Papały.

Uważaj CEPik, bo będziesz musiał przepraszać Millera tak jak Ziobro.

Jestem Europejczykiem.

Tusk Komorowski głupi i przed i PO szkodzie.

Jadą tylko pijarem.

A na miejscu chaos, prowizorka i improwizacja.

Dudkiewicz z POwskiej sitwy, nawet nie przewidział, że woda wedrze się tam, gdzie jej w 97 było najwięcej.

Tak że możecie liczyć tylko na PR i na ujadanie pryszczate rodem z piaskownicy jak u kokodżamba, wlaza i tego anal'fabety mułsa.

Zawsze powtarzałem, że PO i PiS to jedno. Przeczytajcie sobie to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"11.09 Zaplanowane na jutro spotkanie Jarosława Kaczyńskiego z mieszkańcami Słubic zostało odwołane. Powodem jest zbliżająca się fala powodziowa i zagrożenie dla miasta."

PiSchłopaki stchórzył przed wodą....a mógł pierwszą damą kilka worków piaskiem napełnić

>skynyrd, 26 Maj 2010, 12:54

>to rozdeptują tylko wały, łajzy jedne, niczym Miller ślady na miejscy zabójstwa Papały.

>

>Fakt - teraz mają jednego wała, nomen-omen Millera

Ty też chcesz odszczekiwać jak komisarz Ziobro?

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 26 Maj 2010, 13:04

>Ty też chcesz odszczekiwać jak komisarz Ziobro?

Prawda leży tam gdzie leży a nie ustalają jej sądy!

Oczywiście "niezawisłe".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No tak, prawdziwa twarz zwolenników Prezesa - prawo i sądy mają w d..., demokracje mają w d..., wolność wypowiedzi tamże. A poza tym sami szczerzy demokraci ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 26 Maj 2010, 13:17

>No tak, prawdziwa twarz zwolenników Prezesa - prawo i sądy mają w d...

Ostatnio oglądałem sławny serial "o7 zgłoś się". W jednym z odcinków milicja tropi straszny gang trudniący się "nielegalnym wyrobem czekolady".

Takie to jest wasze Prawo.

A właściwie - Lewo, mongolskie dzikusy z Wielkiego Stepu!

Szkoda czasu na tych politruków. Ciągle PRL i PRL, widać kochają tamte czasy.

Kiedyś można było zrobić z wrogami porządek a teraz albo prawo przeszkadza albo w gazetach obsmarują, albo sady ukarzą nie tych co trzeba. A wszystko przez Bolka i Żydów.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 26 Maj 2010, 14:49

>Szkoda czasu na tych politruków. Ciągle PRL i PRL, widać kochają tamte czasy.

Jakie "tamte" jak - TE?

Służby, najtwardsze jądro komuny, weszły w III RP w szyku zwartym, z gen. Jaruzelskim i Kiszczakiem na czele i ze wszystkimi mazowiecko-michnikowymi ciurami na końcu.

Jesteśmy pod zaborem, okupacją tych drani. Nie wiem czy jak się ruszę w listopadzie, styczniu czy sierpniu to coś z tego wyjdzie!

Na razie tylko jak Mickiewicz modlę się o Wojnę Narodów.

A przy okazji takiej wojny są także sprzyjające okoliczności do napakowania stodółki.

>C3PO, 26 Maj 2010, 15:17

>Jesteśmy pod zaborem, okupacją tych drani. Nie wiem czy jak się ruszę w listopadzie, styczniu czy

>sierpniu to coś z tego wyjdzie!

Ja bym tam ruszył na wiosnę, dłużej można w lesie przesiedzieć. Chyba, że w stylu Tupamaros - partyzantki miejskiej. Dobry przykład bo teraz, po latach walki są częścią rządzącej koalicji.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.