Skocz do zawartości
IGNORED

Zbiórka na pokaz senicza w Las Vegas

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Audio Show zdobyte - czas więc wypłynąć na szerokie wody.

Myślę, że analogicznie do forumowej zbiórki na pokaz senicza na Audio Show, moglibyśmy przeprowadzić zbiórkę na pokaz na CES 2008 w Las Vegas. Ostatecznie jest to największa impreza tego typu na świecie.

Pokoje co prawda trochę droższe (najtańszy ok 4000$), ale też senicz jest teraz bez porównania bardziej znany, więc i sponsorów powinno być więcej.

Padła propozycja, aby jak nie wystarczy pieniędzy, kupić bilet tylko w jedną stronę.

Osobiście deklaruję się z pierwszą wpłatą w wysokości 50zł.

1. Elberoth - 50zł

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Proszę tylko o wklejanie skanów z dowodami wpłaty Trolom bez pieniędzy dziekujemy

Włodek skorzystaj taka okazja trafia Ci się tylko raz na całe życie przemień żart w swój sukces

Adam ty jesteś często w delegacjach ile to faktycznie z transportem noclegami wyżywieniem moze kosztować ? Musimy wiedzieć czy aby wpłacone pieniazki nie starczą tylko na przelot z Warszawy do Gdańska

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Na razie brakuje kosztorysu, bo to bilet lotniczy, hotel, wyżywienie, transport sprzętu grającego. Nie wiemy, czy Włodek ma wizę. Myślę, że i tym razem Elberoth nie zawiedzie, i poprowadzi ten temat.

Wydaje mi sie, że idziemy na łatwiznę. Co to za sztuka zrzucić się?

Poza tym, senicz jako "twardy" liberał na pewno nie przyjmie darowanych

pieniędzy jako, że psują rynek i są z gruntu złe!

Ponieważ Mistrz jest wartością samą w sobie proponuję to twórczo (albo może tfurczo) wykorzystać.

Chodzi mi po głowie taki performance (teraz sie jakoś inaczej na to mówi) multimedialny:

"Senicz podbija Amerykę". Poszczególne odcinki finansowały by następne

będąc kolejnymi krokami kariery. Pierwszych kilka odcinków trzeba by niestety zaaranżować,

np. "Senicz podbija KAiM', "Senicz podbija AS". Następny - "Senicz podbija serce Konsula"

mógłby być już np. w czasie rzeczywistym w necie.

A później już z górki, np. "Senicz podbija Neverland" itp.

Oczywiście na początek potrzebni sa sponsorzy, ale można by odpalić im procent za

sprzedaż serialu-performance- akcji artystycznej. Ja tylko chcę swój procent za pomysł ;-).

Jestem Europejczykiem.

Czytaj chłopie ze zrozumieniem: Zbiórka a nie sens zbiórki

Te inżyniery techniczne to jakieś niekumate polonistycznie są, kto ich kurcze uczył jezyka polskiego

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Jaro -> Świetne.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Witajcie

Z samego rana dużo radości - Elberoth, Jaro_747 bardzo dziękuję i oczywiście ode mnie 50,-. Podbój nowego kontynentu przez mistrza wart każdej złotówki.

Obawiam się jednak pewnych problemów, w luku bagażowym jest bardzo chłodno:))

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Ja myślę że trzeba 2 bilety wykupić - nie zapomnijcie o Raffaelu - bez niego mistrz jest goły.

Ale jeszcze trzeba im załatwić kurs języka amerykańskiego (angielskiego) - bo nikt ich nie zrozumie ;-) Tak jak my ....

dymu73, 13 Lis 2007, 08:13

>1. Elberoth

>2. Rochu

>3. byca

>4. titan

>5. gagacek

>6. dymu73

7. arekgrabowski (jeśli w jedną stronę to i moja żona się dorzuci)

Dymu po co 30$? na taxi na wysypisko?

1. Elberoth

2. Rochu

3. byca

4. titan

5. gagacek

6. dymu73

7. kangoo - tylko jeżeli bilet będzie w jedną stronę, może być nawet droższy

Popieram propozycję dymu73 z drobną modyfikacją - kupić kit do złożenia, może będzie ze dwa dolce taniej, bez uszczerbku dla jakości prezentacji :)

pzdr.

P.S. Gdyby Rafaell chciał się przyłączyć - dokładam się też, z takim samym warunkiem jak u Senicza, może tam jakiś sąd zabroni im w końcu zbliżać się do komputera :)

stereophile: wydarzeniem roku był pokaz mr. senicza, uczestnicy pokazu nie mogli ukryć... uśmiechu na ustach. to najlepszy kabaret ostatnich lat. bilety wykupione na przyszłe dwa lata. szczerze polecamy.

nyt: magik z polski podbił serca publiczności na brodwayu. nasza redakcja miała zaszczyt gościć wybitnych mecenasów sztuki, dzięki którym senicz znalazł się w usa...

Elberoth - pamietam podobne zarty sobie robilem w przedszkolu, nie powiem smieszyly mnie z tego co pamietam.

No ale to nie zart - wiec w sumie faktycznie trzeba do wynajecia pokoju dolaczyc przelot, pobyt itp itd.

Chyba ze chodzi o jakis podwarszawski las ktory zwie sie Vegas.

TIMES: Senicz zrzucony na teren Iraku! Czy to koniec walki z terroryzmem?

2 tyg. później

Times: "To koniec wojny debile!!!" tryumf Włodka!

Prezydent ufundował komputer Mr Seniczowi

2 tyg. później

Times: "To koniec internetu...."

terminator 4,

włodek "maranciunio" senicz jako komandos wysłany przeciw armii skynetu. wbije do ich blaszanych łbów że bez największego df oraz małego thd, nie mogą liczyć na opanowanie planety. 9 nominacji do oskara, zapierające wdech w piersiach efekty specjalne i ogromna dawka humoru...

Nie chcę nikogo specjalnie niepokoić, ale twór ożywa ze zdwojoną siłą. Zastanawiam się czy nie lepiej przeznaczyć uzbierane pieniądze na dobrą opiekę psychiatryczną?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.