Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z gg i tlen na windows vista

Yogi

Rekomendowane odpowiedzi

...co nie zmienia faktu, że w domu także używam Visty jako wygodnego i przyjacielskiego (nie przeszkadzającego mi w tym co robię) systemu... a te parę stówek alternatywy wobec linuxa to fraszka ;)

-> camle

Łał, jesteś pierwszym zadowolonym użytkownikiem Visty. A znam ich kilku (sam się przez 5 tygodni do nich zaliczałem).

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Ani to, ani to. Nie bądź taki drażliwy. Mój wpis nie był złośliwy.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

a... Vlad - pouczenie:

żadna "syriańska pseudoosobowość" nie jest mnie w stanie obrazić - natomiast wszyscy, którzy Cię nie lubią mają teraz odsłoniętą Twoją Vladową piętę... To było bardzo głupie posunięcie Vlad.

ja mam na Ciebie i całą resztę wyjebane i żadne literki z monitora nie są w stanie mnie obrazić ale może się to przełożyć na Twoje emocje (zemścić) - bo jesteś od nich (tu i teraz) uzależniony

OS-y, OS-y co to one są te OS-y?

Po jakimś rajdzie słyszałem jak kierowca mówił ze słabo mu poszedł ten OS...

Dobrze kombinuje? To ma jakiś związek ze sportami motorowymi?

• Redaktorzy

Yogi - problemy z gg to ostatnio norma -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zamiast standardowych klientów gg i o2 polecam MirandęIM -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - jest darmowa, "lekka" i obsługuje wszystkie protokoły (włącznie z gmailem i skypem).

Niestety Vista to chyba najgorsza padaka jaką spłodził The Bill Gates (też mam na lapie i jako tako działa z 2GB Ramu !!)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

>Fr@ntz

Ehhh ludzie jednak mają krótką pamięć :)

"XP takie fajne, a Vista jest be". Nikt już nie pamięta jak działało XP na początku? Jaka to była padaka? Że nic nie chodziło?

Spokojnie - poczekaj na SP1 (prawdodpobnie początek 2008) i będzie ok ;)

Z testów bety SP wynika, że poprawili bardzo dużo, a system stał się mniej zasobożerny (dużo poprawek m.in. w jajku systemu).

>Yogi

Vista nie przechowuje ustawień w Documents And Settings ;)

Szukaj w Users/(Twoja nazwa usera)/

Jeżeli szukasz plików np. tlenu czy gg, znajdujących się normalnie a Danych Aplikacji, to są w Users/(Twoja nazwa)/AppData/Roaming

Ukryta Zawartość

To jest modyfikowany XP, podobno duuzo bardziej szybszy i stabilny, jeszcze go nie instalowałem (czekam az sie XP rypnie), ale chyba warto :)

Ukryta Zawartość

marcinw899, 18 Lis 2007, 12:23

>to samo co Molibden, tylko zamiast gg np. aqq (które oczywiście obsługuje numer gg). brak

>zawieszenie, 5 mb w zasobniku. mnogość skor itp, polecam

też to gorąco na samym początku polecałem :)

Żeby nie zaśmiecać bocznicy nowym tematem, podepnę się pod ten.

Jak pod vistą zmusić nakładkę BESTplayer 1.0 aby wyświetlala filmy na pełnym ekranie.

Podkreślam, pytanie dotyczy BESTplayer 1.0 pod vistą, czyli nie interesują mnie w tej chwili odpowiedzi sugerujące użycie innych nakładek (z BESTplayerem 2.0 włącznie) lub alternatywnych do wmp odtwarzaczy.

sebol81, 17 Lis 2007, 01:19

>camle:

>>vista to najlepszy ZDECYDOWANIE najbardziej dojrzały już na samym początku swojego istnienia

>system

>

>No przy tym tekscie to się uśmiałem jak nigdy :-)

"hahaha! młuaaachahaha! hihi!"

..czy tak?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.