Skocz do zawartości
IGNORED

Minister Finansów Rostowski

arek67

Rekomendowane odpowiedzi

a nie lepiej wybic mu wszystkie i powiedziec że sie nie nadaje z uwagi na wygląd.To takie w waszym stylu.Tak jak w waszym stylu jest przekazywanie władzy zaocznie.Listownie albo mailem.Kaczyzm przejdzie do ....historii niewatpliwej.

Re: arek67, 16 Lis 2007, 13:00

>"Jacek Rostowski, przyszły minister finansów, poprosił wczoraj pracowników, by złożyli w jego

>imieniu wniosek o nadanie numeru PESEL - dowiedziało się radio RMF FM. Jeśli będzie to trzeba

>zgłosić osobiście, wtedy minister zrobi to jeszcze dziś.

>Jacek Vincent Rostowski nie miał dotychczas numeru PESEL, ponieważ nie urodził się w Polsce i nie

>miał dowodu osobistego.

>

>Jak podało wczoraj radio ZET, służby prezydenta sprawdzały jego obywatelstwo i odkryły, że nie ma

>numeru NIP ani numeru PESEL

>

>Rostowski, który ma dwa obywatelstwa - polskie i angielskie, jest ekonomistą bardziej znanym za

>granicą niż w Polsce.

pisałem już o Mr Jan Vincent Rostowski na forum

tu jest zachowana w google kopia jego "personal page":

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ani profesor, ani dziekan, ani "bogaty dorobek"

żaden tam "znany ekonomista", nawet za granicą

zwykły "M.Sc. in Economics" na LSE - nawet PhD nie ma - a to już rzadkość jeśli chodzi o ministrów finansów

na jedyny (jak dotąd widzę) plus trzeba mu policzyć, że zdjęcie z googla jest wyjątkowo niekorzystne - na żywo wygląda sympatyczniej

Ukryta Zawartość

Re: zildjian, 16 Lis 2007, 14:33

>Doradcą w PeKaO SA po czy przed przejęciem przez Włochów ? O ile się nie mylę, Premier Bielecki

>nastał tam "po". Czy Rostowski także ?

tak, prawdopodobnie z polecenia Leszka

może z emigrantów 1968?

ale wygląda pociesznie - sympatycznie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

PHD ma Mech. Był vice w rządzie Marcinkiewicza. Ma dyplom IESE University of Navarra. Najlepsze MBA na świecie po Harwardzie. Ale on jest antyestabliszmentowy dlatego wszystkim przeszkadzał, nawet Zycie.

ja bredze cały czas kochany i wcale mi to nie przeszkadza.Natomiast ubolewam że niejakiego maciarka zawrócono z niezbednej dla bezpieczenstwa swiata wycieczki do afganistanu.Jakos tak ciekawe i humorystyczne momenciki w zyciu WAZNEGO człowieka i ulubieńca uciekaja waszej uwagi.Nie lubicie juz maciarka????Czyzby wstyd spózniony.

Re: arek67, 16 Lis 2007, 20:16

>antyestabliszmentowy dlatego wszystkim przeszkadzał, nawet

>Zycie.

to nie antyestabliszmentowość - Mech ma trudny charakter, jest bardzo apodyktyczny

graaf, 16 Lis 2007, 18:29

>może z emigrantów 1968?

>

>ale wygląda pociesznie - sympatycznie

Zaraz, zaraz.... to mi coś przypomina. A już wiem !!! ... Stereolit ! ;-)

graafik...cos dla ciebie.Media rezimowe podaja że nie było nielegalnego wywozenia dokumentów jak donosza niektórzy swiadkowie.Jak podaje kaminski, dokumenty przewieziono nieoznakowanymi samochodami na koniec rzadów nieudacznika ogólnie znanego gdy zabrakło miejsca na nie ,a więc poproszono o pomieszczenia dodatkowe kancelarie prezydenta. I wyobraz sobie prezydent sie zgodził.Takie wiadomości graaf ty tylko mozesz czytac.Specjalnie je wymyslaja dla ciebie.

Re: jar1, 17 Lis 2007, 14:02

>graaf, 16 Lis 2007, 18:29

>

>>może z emigrantów 1968?

>>

>>ale wygląda pociesznie - sympatycznie

>

>Zaraz, zaraz.... to mi coś przypomina. A już wiem !!! ... Stereolit ! ;-)

pocieszaj się jarciu :-)

pocieszamy sie grafik tym, ze ty sie zamartwisz.To chyba nie jest humanitarne ale co to ma wspólnego z humanizmem?Tak ze nawet jak bedzie most i chlup,przejdziemy nad tym do porzadku dziennego.

Któryś z urzędników stwierdził, że akta przewieziono, bo u prezydenta jest sucho.

No dobra, ale skąd ta nagła wilgoć w MON? Czyżby chłopcy z komisji poszczali się ze strachu?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.