Skocz do zawartości
IGNORED

DVD które znośnie zagra CD Audio

marcelinho24

Rekomendowane odpowiedzi

nie piszcie ze albo to albo to bo

>doskonale wiem że żadne dvd nie zbliży się do cd playera no ale jak zwykle proszę o wybranie

>mniejszego zła :) )

a po co Ci tak dobre DVD ? nie lepiej kupić DVD za ... 300 zł i CD za reszte ???

Od marca beda dostepne moje dac zew. Cena przystepna. No i ta jakosc dzwieku!!! Utrzemy nosa ha ha nosa!!!! cdkowcom bo moj dac z tanim dvd zalatwi kazdego cd. Nawet nagre czy mbl.

senicz

Młotka lepiej nie bierz ze sobą by go nie załatwić, a nowy dac też nie zrypie prądem innych klocków, prawda? No i napisz od razu skąd zerżnąłeś rozwiązanie, bo to że jest zarówno b. proste jak i nie twoje, to wiemy. To jest takie ciekawe, koniecznie napisz co nieco.

No i mnie osobiście bardzo ciekawi co z tym maraciem, jak sprawuje się zrzynka D1? Nie bardzo, dac lepszy?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

senicz, 10 Gru 2007, 13:24

>Od marca beda dostepne moje dac zew. Cena przystepna. No i ta jakosc dzwieku!!! Utrzemy nosa ha ha

>nosa!!!! cdkowcom bo moj dac z tanim dvd zalatwi kazdego cd. Nawet nagre czy mbl.

Deja vu?

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Dokładnie. A wszystko to w imię interesu za parę stówek... Śmiać się czy płakać?

Trochę sensu poproszę.

senicz, 10 Gru 2007, 13:24

>

>>Od marca beda dostepne moje dac zew. Cena przystepna. No i ta jakosc dzwieku!!! Utrzemy nosa ha ha

>>nosa!!!! cdkowcom bo moj dac z tanim dvd zalatwi kazdego cd. Nawet nagre czy mbl.

co to w ogóle jest ? mam DVD samsunga, moze też założe takiego DACa ??

>opteron

:))))

Wracając do tematu:

Ja proponuję coś z kiss-a: 1000, 1100, 600.. Ceny mocno spadły a super kiss-support z niedoścignioną szybkością około 2 lat poślizgu soft/upgrade/model już poprawił co trzeba, więc każdy z nich mało znajduje rywali jeśli chodzi o video (serio!), ale jako audio to lepiej pomyśleć o dedykowanym CD i to jest chyba najwłaściwsze rozwiązanie.

Trochę sensu poproszę.

lepij wyprowadzic dac na zew. gdyz sygnal spdif jest czystszy od tego co sie zaindukuje w przewodach wew. obudowy gdybysmy chcieli podlaczyc sie z nowym lepszym dac pod sygnaly i zasilania w dvd.

A jeszcze lepij to nauczyć się pisać po polsku, z sensem i na temat.

Trochę sensu poproszę.

IGNAC - jeśli musisz wybierać między apetyczną kobietą a dobrym stereo, to wszystko zależy na jak długo? Jeśli na raz to lepsza kobieta, na zawsze zdecydowanie polecam stereo.

W marcu bedzie dac super audio stereo!!! wtey kazy nawet zwykly pacjent bedziemogl powiedziec ze ma w domu hiend. I to dzieki mnie. Bo to ja zrobie tego dac i to ja bede tym co to wykona i zaprojektuje i da mu zycie i jakosc godna wlasciciela tego dac.

• Redaktorzy

senicz, 9 Gru 2007, 16:11

>DAC zewnetrzny w cenie 1000zl i dvd za 300. Wygra taki zestaw z kazdym klockiem. Nawet takim za

>5000.

Nawet nie przypuszczałem, że kiedyś taka chwila nadejdzie, ale nadeszła. Co mnie cieszy. W pełnej rozciągłości zgadzam sie z Seniczem.

Za ok 1kzł bezproblemowo można ściągnąć z HK kilka ciekawych DACów (przykładowo Zhaolu) i mieć problem z głowy.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.