Skocz do zawartości
IGNORED

Expose Donka-sluchacie?

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Tusk, to geniusz polityczny.

Właściwie nic nie powiedział, do niczego się nie zobowiązał, wszystko to były tylko deklaracje o konstrukcji: "dołożymy wszelkich starań", "planujemy", "obiecuję i postaram się dotrzymać słowa [za 4 lata powie, staraliśmy się, ale nie wyszło]", "najważniejszym zadaniem jest...", "chcę państwu uświadomić, że", "do planowanych zman należy zaliczyć".

Trybunał Stanu odpada.

Co jednej rzeczy przyznał, że jest pewna:

"REALNYM programem jest boisko w mojej szkole".

I w to wierzę.

zildjian, 23 Lis 2007, 10:56

>Xanax

>

>Idee Donka działają ! Odbanowałeś mnie ? Love is ! Manipulatorze monitorujący media !

po pierwsze, pisz - do qrwy nędzy - poprawnie mojego nicka, jak do mnie mówisz, ok?

po drugie - nie, nie zgadłeś to nie sprawka miłości Donka do świata... to moja mała prywatna amnestia w związku z końcem IV RP. objęła Ciebie i Twój ciasny ale własny móżdżek, podobnie jak ptasie łebki innych tłuków i peiwców Czwartej Przenajświętszej - Horsta, dudivana, tomka7776 i kilka innych zakutych łbów. pasuje Ci takie wyjaśnienie, intelektualna sieroto po Edgarze Gosiewskim?

x.

zildjian, 23 Lis 2007, 10:56

>Xanax

>

>Idee Donka działają ! Odbanowałeś mnie ? Love is ! Manipulatorze monitorujący media !

po pierwsze, pisz - do qrwy nędzy - poprawnie mojego nicka, jak do mnie mówisz, ok?

po drugie - nie, nie zgadłeś to nie sprawka miłości Donka do świata... to moja mała prywatna amnestia w związku z końcem IV RP. objęła Ciebie i Twój ciasny ale własny móżdżek, podobnie jak ptasie łebki innych tłuków i peiwców Czwartej Przenajświętszej - Horsta, dudivana, tomka7776 i kilka innych zakutych łbów. pasuje Ci takie wyjaśnienie, intelektualna sieroto po Edgarze Gosiewskim?

x.

zildjan...widze ze system cię zupełnie wykastrował.Ale przeciez ufając wodzowi możesz dalej zmieniac sie.......SAM.Zaufaj ryjkowi.Tak jak on ufa tobie.A nas zostaw w spokoju.Mozecie jeszcze wykupic jakąs wyspę i tam z guru spedzic resztę zycia.I tak ostatecznie guru zmieni ci zycie, a potem wy...li.Ryjkiem.

a czemu to Rokita nie chce miec nic wspolnego z tuskiem?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tomek7776, 23 Lis 2007, 11:25

>moze chcesz przyklad szwajcarii,panstwo policyjne,ostre przepisy,a wszyscy,caly swiat u nich

>inwestuje i mieszka.lub chce mieszkac.

Głupi czy co?

zildjian, 23 Lis 2007, 10:53

>Kaczor chciał naprawiać państwo zmieniając ludzi. Donek chce lepszego państwa odwołując się do

>uczciwości ludzi, solidarności między nimi w otoczeniu jakiegoś solidarnego ??? wolnego rynku??? To

>jest rzeczywiście idea !? To gorsze niż komunizm !

Kaczyński chciał naprawiać państwo podporządkowując sobie wszystkie instytucje w nim działające i zarządzając nimi samodzielnie, najlepiej jednoosobowo, względnie przez zaufanych ludzi. To jest dopiero komunizm. To nie mogło się udać i na szczęście się nie udało. Tusk natomiast mówi to samo, co i wszyscy mówili przed nim i będą mówić po nim, bo i niby co ma mówić? Zobaczymy, co zrobi ten rząd.

pzdr.

zildjian =>

ty jesteś stary grzyb, ja zresztą już też ......;-)

Co miał Kaczor do zaoferowania naszym dzieciom..............Irlandię ???

Bezrobocie mu się zmniejszyło ..... nic dziwnego jak 1.5 miliona Polaków wyjechało za chlebem to mu znacznie bezrobocie spadło ........ przecież to debilizm !!!

I więzienia.........paragraf się znajdzie dla każdego ,Ziobro był zdolny w tej materii,

najpierw aresztował, wydawał wyroki ,a potem dopiero sądził - ciekawe novum...... ;-)

tomek7776=>

wyluzuj chłopie......... trochę optymizmu ,naród wygrał ,a ty smutny jesteś ;-)

xanax, 23 Lis 2007, 10:54

>zildijan,

"Po 1sze, do qrwy nędzy , mojego nicka ..."

Monitorujący mendia,Xanaxie,po 2gie,

Rad byłbym z powodu szczęścia niepojętego tj załapania się na amnestię u Ciebie. Jednak amnestia ta mało dla mnie znaczy zważywszy Twój manipulatorski ciąg (przez to odwaracam się od mediów).

Proszę ze mnie łaskawie po wsze :-) czasy - WON !!!

jar1, 23 Lis 2007, 11:29

>tomek7776, 23 Lis 2007, 11:25

>

>>moze chcesz przyklad szwajcarii,panstwo policyjne,ostre przepisy,a wszyscy,caly swiat u nich

>>inwestuje i mieszka.lub chce mieszkac.

>

>Głupi czy co?

Ci co stoją w kolejkach przed ambasadą USA także ,gupi.

to on dalej mówi?

a miał godzinę, ciekawe do ilu dotrwa, pewnie akurat, żeby po końcu zapowiedzianej przerwy wypadł koniec transmisji :-))

zamiast publicznej debaty będziemy mieli "zabawę w fidela"

Gutek mam nadzieję,że pod koniec czterolatki będą mieli nadal 70 % poparcia :O) Z obietnic trzeba będzie się wywiązać :O) i tu widzę ogromny problem,ale trzymam kciuki,że się uda ten zapowiadany cud ;o)

Gutek wierzysz w bezstronne badania opinii publicznej?Najlepsze opinie mam w swojej fabryce i domu rodzinnym :O)

Leszek=> też mam taką nadzieję ,a cóż nam innego pozostaje ;-)

Ja pamiętam swgo czasu słowa niejakiego obywatela Gierka........... ;-)

Długo gada........ długo czekał na tą władzę , w końcu się dorwał ;-)

Re: tomek7776, 23 Lis 2007, 12:17

>ale jakie bzdury wygaduje frajer.

>poczekamy na odpowiedzi na pytania.

>zapewne odpowiedzi beda bardzo..hehe......konkretne.

to się nie doczekacie bo debata z pewnością nie będzie już transmitowana na żywo, tylko retransmitowana fragmentami tj. odpowiednio "zredagowana" ;-)

tomek7776 =>

Jaką mieliśmy alternatywę , Leper z Giertychem i kaczorem ...??

Ja "nie" głosowałem na Tuska ,ale dając jemu swój głos ,głosowałem przeciwko Kaczorom, Leperom i Giertychom.

Powiedz mi kto jeszcze był ........ komuniści ? Z nimi przeżyłem wiele lat....

Komu byś dał władzę ?

Faktycznie dziś był koncert życzeń ,ale jest też nadzieja i jakieś perspektywy, czas pokaże..........

oby mu coś wyszło z tego .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.