Skocz do zawartości
IGNORED

Expose Donka-sluchacie?

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

z info na portalach wynika jednak, że parę konkretów było w expose:

1) "jak najszybciej euro" (nie 2012 tylko unia walutowa) - extra lodzik dla banków i priorytet dla nowego MF, który przyszedł do MR prosto z PKO SA od Jana Krzysztofa

2) radykalne przyśpieszenie prywatyzacji- lodziki dla różnych "inwestorów" i przy okazji finanse na kiełbasę wyborczą

3) radykalne przyśpieszenie budowy obwodnic i autostrad - przez tzw. partnerstwo publiczno-prywatne (czytaj: prywatne cwaniaki doją publiczny budżet)

o reformie mediów publicznych już wcześniej była mowa - kolejny lodzik, tym razem do ukręcenia dla ITI-i itp.

było coś o służbie zdrowia w expose? w sumie to najpilniejszy problem społeczny

Re: Karen, 23 Lis 2007, 13:28

>bylo, bylo graaf, tylko obawiam sie, ze dla Ciebie to będzie kolejny lodzik:)

tzw. prywatyzacja?

no ten rząd ma wyraźnie parę interesów do zrobienia, to jest takie "liberalne" podejście

graaf

odpusc sobie, jestes zenujacy, moze na studentki z pierwszych lat to dziala, ale tutaj alternatywna wizja swiata sie nie przyjmie, bo tutaj wielu ludzi wie co tzn prywatny biznes, wie jak to sie kreci, doszlo wlasna praca do dobrych pieniedzy, ty nigdy tego nie zrozumiesz bo niczego nie zawdzieczasz sobie, wszystko masz tylko z ukladow i powiazan rodzinnych i towarzyskich, kiedyz z po, teraz z pis... jestes chlopie dziwny, niedobrze mi sie robi jak patrze jak tutaj sie onanizujesz...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

daruj sobie electro obraźliwy bełkot ad personam - nic nie wiesz co ja komu zawdzięczam

znam wielu przedsiębiorców

tylko w tym przypadku nie chodzi o przedsiębiorczość ani przedsiębiorców

nie każdy interes jest dla każdego

nie opowiadaj bajek electro i zwyczajnie odwal się ode mnie ok?

ja się do ciebie nie przywalam

graaf, 23 Lis 2007, 13:21

>o reformie mediów publicznych już wcześniej była mowa - kolejny lodzik, tym razem do ukręcenia dla

>ITI-i itp.

jeden z najciekawszych konceptów to przyznanie tvn części wpływów na realizację treści misyjnych..

ot taka forma odwdzięczenia się za kampanie przedwyborcze- darmowy PijaR

a przy okazji kalka ze starej hucpy bolka pt. tuczenie i tak już kolosalnej lewej nogi w merdiach

graaf, 23 Lis 2007, 13:21

>o reformie mediów publicznych już wcześniej była mowa - kolejny lodzik, tym razem do ukręcenia dla

>ITI-i itp.

jeden z najciekawszych konceptów to przyznanie tvn części wpływów na realizację treści misyjnych..

ot taka forma odwdzięczenia się za kampanie przedwyborcze- darmowy PijaR

a przy okazji kalka ze starej hucpy bolka pt. tuczenie i tak już kolosalnej lewej nogi w merdiach

electro

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1602 / 927 / 0 23 Lis 2007, 13:34

graaf

odpusc sobie, jestes zenujacy, moze na studentki z pierwszych lat to dziala, ale tutaj alternatywna wizja swiata sie nie przyjmie, bo tutaj wielu ludzi wie co tzn prywatny biznes, wie jak to sie kreci, doszlo wlasna praca do dobrych pieniedzy, ty nigdy tego nie zrozumiesz bo niczego nie zawdzieczasz sobie, wszystko masz tylko z ukladow i powiazan rodzinnych i towarzyskich, kiedyz z po, teraz z pis... jestes chlopie dziwny, niedobrze mi sie robi jak patrze jak tutaj sie onanizujesz

electro

jakos nie moge sobie przypomniec,kto doszedl do DUZEJ kasy bez powiazan sbcko towarzysko krymianlnych?

walter?solorz?stoklosa?krauze?

bo chyba Kluska byl zauczciwy dla tego czerwonego bydla?

>jeden z najciekawszych konceptów to przyznanie tvn części wpływów na realizację treści misyjnych..

części wpływów - części tego finansowania które ma zastąpić abonament lub ew. części abonamentu

Tego zabrakło w expose: :-)

MK:

"Widzę zimne prosektorium, a w nim w czarnym worku relikt komunizmu - partię PiS!

Patrzę na to zupełnie na chłodno i widzę prosektorium, w którym nie na katafalku, ale w czarnym foliowym worku leży ponury dowcip PRL, partia PiS. Niezwykle ważną rzeczą oprócz reform i Euro 2012 jest wytępienie partii antypolskich, ośmieszających, kompromitujących i poniewierających Polskę. Pozbyliśmy się już SO, LPR. KPN, ZCHN i innych dziwolągów, pozbędziemy się i PiS i to przy wydatnej pomocy PiS. Te wybory przegrała paranoja i zamiast się leczyć postanowiła uzdrawiać, na szczęście bez dostępu do narzędzi i medykamentów. Nie dało się słuchać ludowych komisarzy gdy rządzili, teraz dalej się nie da, jeszcze bardziej się nie da, ale na szczęście ten bulgot jest nieszkodliwym objawem konania. Oni już niewiele mogą, a z trzy lata z mniej ważnym bratem wybory wygrałby nawet Łyżwiński i już nic nie będą mogli. Coś takiego jak PiS już nie żyje i co więcej nigdy się nie odrodzi z taka siłą. PC i wczołgiwanie się do sejmu z poparciem, 5.2%, lider z pampersem dla dorosłych, to wszystko czego nie musimy sobie życzyć, bo to się staje każdego dnia radosnym faktem..."

tomek7776, 23 Lis 2007, 14:20

>electro

>o mnie | ignoruj | PW

>

>stat: 1602 / 927 / 0 23 Lis 2007, 13:34

>graaf

>odpusc sobie, jestes zenujacy, moze na studentki z pierwszych lat to dziala, ale tutaj alternatywna

>wizja swiata sie nie przyjmie, bo tutaj wielu ludzi wie co tzn prywatny biznes, wie jak to sie

>kreci, doszlo wlasna praca do dobrych pieniedzy, ty nigdy tego nie zrozumiesz bo niczego nie

>zawdzieczasz sobie, wszystko masz tylko z ukladow i powiazan rodzinnych i towarzyskich, kiedyz z po,

>teraz z pis... jestes chlopie dziwny, niedobrze mi sie robi jak patrze jak tutaj sie onanizujesz

>

>

>electro

>

>jakos nie moge sobie przypomniec,kto doszedl do DUZEJ kasy bez powiazan sbcko towarzysko

>krymianlnych?

>walter?solorz?stoklosa?krauze?

>

>bo chyba Kluska byl zauczciwy dla tego czerwonego bydla?

Zapomniałeś Waść o kilku bardzo poważnych biznesmenach - jest jeszcze np. Ojciec Derektor Tadeusz Rydzyk i Ojciec Inwestor - Jan Król. Oni są z Torunia, niezłe przedsiębiorstwo tam mają medialnie i nie tylko, bo nawet szkołę postawili!... Ci dwaj panowie kupę kasy przepuścili na dziwnych interesach m.in. zupełnie nietrafionej inwestycji w ESPEBEPE, czy znikniętych - a zbieranych za pomocą Radyja - obrzydliwych liberalnych świadectwach udziałowych PPP na wykup Stoczni Gdańskiej. I jak by nie liczyć - cały czas są na plusie i wznoszącej fali. Nawet ostatnio, rzutem na taśmę wydębili z państwowego funduszu od środowiska 15 dużych baniek na szukanie ciepłej wody i wniosek o kolejne 10 zdążyli złożyć... To są magicy niewąscy - ci panowie bez udziału komuchów i WSI biznes robią. A przy okazji loda ukręcili bez płacenia podatków ZUSów, srusów i takich tam głupot, którymi mało kto się przejmuje. W końcu jak się gości u siebie na antenie Kaczyńskiego, Wassermanna, Ziobrę, Macierewicza itp. persony to można więcej, niż inni. A faceci z abecadłem na plecach nad ranem do refektarza i tak nie wpadną, prawda?

Jest też jeszcze protoplasta biznesu wśród facetów w czerni - monsignore Jankowski... ten z Gdańska pochodzi, robił w bursztynie i bóg wie w czym jeszcze, potem przeszedł mna branżę spożywczą - wodą i winem handlował (już był taki jeden co wodę w wino zamienił) ale ostatnio Monsigniore do jakiejś lepianki w górach za miilon z ogryzkiem się wyniósł; chyba na emeryturę przeszedł, czy chorobowe... mówią, że tylko kawiarnię sobie na koniec otworzył w stolicy na Saskiej Kępie.

Zatem nie tylko WSI i czerwone świnie kręcą lody w RP, bez obaw; Men in Black także mogą popróbować sił w biznesie. Panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek, świat niestety nie jest czarno-biały, jakby tego chciał Jarosław Odsunięty.

x.

xanaX...ty czepiasz sie.Wyraznie chodziło tomciowi o sprawy kryminalno, polityczno, towarzyskie..Tu nie ma niczego z tego.Ty jest miłośc i miłośc i miłośc.A do czego???No to tomcio mam zaraz wyjasni.

muls, 23 Lis 2007, 17:35

>xanaX...ty czepiasz sie.Wyraznie chodziło tomciowi o sprawy kryminalno, polityczno,

>towarzyskie..Tu nie ma niczego z tego.Ty jest miłośc i miłośc i miłośc.A do czego???No to tomcio mam

>zaraz wyjasni.

Ależ ja wiem, że to tylko jest miłość, i miłość i miłość... Alleluja i do przodu! I siać, siać, siać tę miłość!

no ale już nie gadam, czekamy, co nam mądrego napisze tomcio_co_trzy_siódemki_ma_w_nicku_i_jedną_szóstkę, może zildek się odezwie dźwięcznie, jak to dzwon, co to jest głośny, bo wewnątrz jest próżny; może i poczciwy żwirek horstem dla postrachu forumowiczów zwany da głos ponownie?! kto to wie?...

x.

xanax, ciesze sie ze jesteś :)

...te wszystkie numery wpadki PiSu to pikusie zeby nie powiedzieć burki przy numerach na skale ogólnopolską ćwiczonych przed laty przez kolegów Dońka :)

...pewnie wszyscy już zapomnieli, ale Doniek wraz z kolegami najczęsciej sie nie załapuje do kolejnego parlamentu po swoich "reformach" i "cudach"....ostatnio z hasłem "milion nowych miejsc pracy" nawet sie Donio nie załapał do sejmu...no ale teraz po latach wszyscy zapomnieli o lodach kreconych przez liberałów...nawet łaskawszym okiem mozna spojrzeć na to ze Komorowski ostatnio przepierdzielił 120Kzł rocznie na sam telefon :))

...za 4-8 lat i Miller pewnie wróci do łąsk...oczywiscie jeżeli TVN zdecyduje sie go pozkazać w odpowiednio łaskawym swietle :)

...może i Polacy to złodzieje i pijacy...ale chyba największa wadą narodowa jest skleroza(oprócz narodowej psychozy rzecz jasna :)).

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.