Skocz do zawartości
IGNORED

Konkurs wersja niemoderowana senicz won!

łowca debili

Rekomendowane odpowiedzi

>Belial, 27 Lis 2007, 16:58

Jak zmienisz w końcu ton i potraktujesz dyskutanta normalnie, to wtedy pogadamy, inaczej gadaj sam ze sobą!

Jeśli nie jesteś w stanie się "przestawić" odrobinę, to trudno, widocznie tak już masz.

Pozdrawiam również,

Hello drób !!!

Chce któryś w dziób ?!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dlatego psycholi tutaj banujemy. Na koncie jest zatrzymany w rozwoju spec od dzierganek i chamskich odzywek, spec od zdjęć z ptactwem jak i rasowy debil vlad, ale akurat tego przypadku tłumaczyć nie trzeba.

>Byca

Gdyby nie kilku idiotów nasz debeściak pisałby sam do siebie w kółko do oporu aż dostałby pypcia i po problemie.

szwagiero

>Jak zmienisz w końcu ton i potraktujesz dyskutanta normalnie, to wtedy pogadamy, inaczej gadaj sam

>ze sobą!

>

>Jeśli nie jesteś w stanie się "przestawić" odrobinę, to trudno, widocznie tak już masz.

No wiesz co???!!! Przyszedłem bez broni! Zostawiłem miecz, topór, włócznię, oszczep, łuk, kuszę i hakownicę! Bardziej "mientko" już nie potrafię. Nie jestem gejem! Hehehe

>Czy wrzucając do jednego worka wszystko biorą też pod uwagę takiego Sławka, którego słuchało kilka

>osób i żadna z nich nie skrytykowała - wiem, to pewnie spisek wielbicieli Senicza - jeśli komuś

>wygodniej tak myśleć, to bardzo proszę.

Sławet to śmieć, dźwięk jak z tranzystorowego radyjka do kupienia na bazarze za 20 złotych, z taką płaską obudową nie ma praw grać. Nie słuchałem ale co mi zaszkodzi zjechać na podstawie wyglądu, Senicz też tak robi...

I to jest swieta racja, senicz też tak robi zobaczy na projek i krytykuje ze to nie ma nawet prawa dobrze grac, i jeszcze sie z nas wysmiewa.

Pamietam jak pisał na poczatku, ze maranciunio to złom i normalni ludzie wiedza ze z tego hi-endu nie da sie zrobic. I nic tego nie zmieni.

Nagle sam sie przemienił w cud świata. I co ?

Z takim własni człowiekiem naprawde nie warto nawet dyskutowac.

Panowie długi już czas bywam tu sporadycznie. Spójrzcie co się dzieje na tym forum - każdy temat, nawet najciekawszy trwa i rozwija się do czasu aż zawita tam Senicz. Namiesza, napuści szajsu, wątek merytorycznie umiera i zaczyna się pyskówka.

Oby tak dalej a całe to forum pójdzie w diabły...

>Belial

Być może mamy inne wyobrażenie o "normalności" wypowiedzi, ale nie wnikajmy w szczegóły.

Odpowiem jednak na Twój wpis, co by nie było Ci smutno ;)

>Rozumiem, że senicz to Twój znajomy i z racji powyższego wynikają wszelkie pozytywne wpisy odnośnie

>jego osoby. Gdybyś zajął pozycję neutralną, zauważyłbyś, że ten facet jawnie naigrywa się z

>administratora tego forum, plując mu w twarz kilkoma pozbawionymi sensu, idiotycznymi tematami,

>ulokowanymi specjalnie w niewłaściwej zakładce i traktującymi o rzeczach wyimaginowanych.

Właściwie to nie rozumiesz. Tłumaczyłem już, że u Senicza byłem raz, poznałem go osobiście z racji tej wizyty i wysłuchałem jego sprzętu. To co piszę o tym sprzęcie to jest tylko i wyłącznie moje własne zdanie i nie mam powodu, żeby być tu stronniczym. Co pisze Senicz na forum - o tym i o moim stosunku względem jego bytności na forum pisałem już wiele razy, ile razy musiałbym to napisać, żebyś zrozumiał i nie kierował tego typu stwierdzeń w moim kierunku? Ponadto przykro mi, jeśli uważasz, że znając kogoś trzeba się wypowiadać o jego zachowaniu czy tym, co zrobił tylko w samych superlatywach - czy Ty tak masz? Jeśli tak, to mówiąc po prostu okłamujesz swoich znajomych, powodów tego nie będę tutaj się doszukiwał, bo nie lubię prowadzić psychoanalizy przez Internet, tak jak niektórzy. Aha i gdybyś chciał przeprowadzić znowu psychoanalizę mojej osobowości czy też zachowania/wypowiedzi w związku z tym, co powiedziałem to daruj sobie. Już kiedyś napisałeś o zjawisku przypisywania innym swoich własnych cech - to było bardzo ciekawe.

>Zauważ, że

>"TWÓJ PAN" nie zgodził się na żadne porównania, tudzież nie udostępnił zdjęć swoich urządzeń.

"TWÓJ PAN" ? Człowieku, czy Ty masz ponad sobą jakichś "Twoich Panów" ? Bardzo mi przykro. W takim przypadku nie może być mowy o tego typu zależności - właściwie, to rozwiń swoją myśl ok, bo nie chce się domyślać, jaką typu zależność miałeś na myśli. Rozumiem, ze "ponad" może być z pewnych względów np. Twój pracodawca, ale żeby od razu takie określenia?

>Rozumiem, że próbujecie ratować reputację

>senicza brandzlując się wszem i wobec wyimaginowanym tajnym "sławkiem". Tylko co z tego, skoro

>sławka nie ma?

Cóż, insynuujesz więc, że słuchałem czegoś, czego nie ma? OK - Twoje prawo. Ja wiem czego słuchałem, dlatego wyrażam własne opinie, Ty nie słuchałeś, a i tak je wyrażasz - która opcja jest lepsza? Powiem zresztą to, co mówiłem wcześniej, że w roli wzmaka słuchawkowego moim zdaniem jeszcze lepiej sprawdził się Naleśnik - on istnieje, czy też go nie ma?

>Senicz poniósł sromotną porażkę na AS i nie zmienią tego stanu rzeczy ani Twoje ani żadne inne

>przychylne wpisy dotyczace jego osoby.

Oczywiście wiesz to po wpisach osób, które twierdzą, że poniosły porażkę. Szkoda, że nie bierzesz pod uwagę wpisów, które mówią inaczej. Ja nie byłem na AS i nie wiem, jak grało to tam, ale z tego co słyszałem, to było znacznie gorzej niż u Senicza. Zresztą, czytałem opinie pozytywne o tym sprzęcie z AS użytkowników nie zamieszanych w te wszystkie nagonki i dziwne dyskusje o Seniczu, czytałem również takie, że co prawda nie zagrało to dobrze, ale były sprzęty wyceniane na wiele tysięcy, które zagrały tragicznie. No ale cóż, Ty bierzesz pod uwagę tylko oceny tych, którzy zrównali ten sprzęt do poziomu dźwięku altusów i peerelowskich unitr. Moim prawem jest mieć odmienne zdanie, nigdy zaś nie twierdziłem, że sprzęt Senicza to najlepsze, czego można posłuchać, natomiast twierdzę, że potrafi on zagrać lepiej od wielokrotnie droższego (dla uściślenia - na pewno 10-cio krotnie). Jeśli Senicz twierdzi, że jego sprzęt jest najlepszy, to jest jego sprawa, moje zdanie jest odmienne, choćby z tego powodu, że określenie "najlepszy" zależy od zbyt wielu czynników, żeby tak prosto to zdefiniować.

>Wszelkie urządzenia " sdziełane w chałupie senicza" to seryjne, poskładane do kupy

>stare firmowe klocki. Senicz o tym wie, dlatego nie godzi się na żadne porównania i zdjęcia. W

>zasadzie wszyscy o tym wiedzą, prócz Ciebie i obdarzonego niezwykłą inteligencją intuosa. To co

>wyprawiacie można streścić jednym słowem - żenada!

Zdaje się, że Ty wiesz o tym najlepiej, tym bardziej, że nie słuchałeś jego sprzętu, ani nawet go nie widziałeś na oczy. Czy masz taką łatwość w "wiedzeniu najlepiej" we wszystkich tematach i przypadkach? Senicz godzi się na porównania, już niebawem poczytasz sobie na ten temat. Lancaster z tego co pisał organizuje spotkanie, przyjedź ze swoimi klockami i sobie porównasz - wtedy może będę brał pod uwagę to co wiesz, a nie tylko to co Ci się wydaje. Co do Intuosa to mam jak najlepsze zdanie o jego inteligencji, ale znowu jest tak, że ja mogę to wiedzieć, bo go poznałem, a Ty wypowiadasz się o swojej wiedzy na temat UFO.

Mam nadzieję, że do Ciebie również tym razem dotarło.

Pozdrawiam,

Panowie, proszę, nie mylcie matrixa z rzeczywistością, poza tym wypowiedzi w stylu zabanowanego dzieciaka zazwyczaj nie wnoszą niczego oprócz dużej ilości literek. Bardzo proszę naskakiwać na siebie w innym wątku, inaczej będę zmuszony blokować delikwenta.

Łowca debili, 27 Lis 2007, 19:16

>Bardzo proszę naskakiwać na

>siebie w innym wątku, inaczej będę zmuszony blokować delikwenta.

Eeee, a miało być "bez cenzury" :P

szwagiero, StefanB oferował wykonanie rzetelnego, solidnego urządzenia potrafiącego bardzo dużo za małe pieniądze. Za nim stoi rozsądek, solidna wiedza, doświadczenie. To zupełne przeciwieństwo oszołoma któremu kibicujesz. Taki gniot jaki zdziergał s. potrafi zmajstrować średnio zainteresowany tematem 15-latek, ręczę za to. O czym ty w ogóle piszesz? Zastanów się.

Haiku - bez cenzury senicza, pisałem już o tym, wystarczy przeczytać.

Pyskówki nie pozwolą na utrzymanie tutaj przyzwoitego poziomu, skądinąd nieokreślonego ;) a na sensowne wypowiedzi bardzo liczę:/

>Łowco

1. Do kogo masz pretensje za pyskówki? Nie widzę tutaj na szczęście takich "jazd" jak w słynnym wątku.

2. Ten wątek nie ma określonego tematu, więc na jakie sensowne wypowiedzi oczekujesz?

Łowca debili, 27 Lis 2007, 19:32

>Pyskówki nie pozwolą na utrzymanie tutaj przyzwoitego poziomu, skądinąd nieokreślonego ;) a na

>sensowne wypowiedzi bardzo liczę:/

Tak sobie żartowałem.

W sumie można się cieszyć, że miszcz udziela się tutaj, bo najwyżej ktoś uwierzy, że istnieje jakiś złomciunio, czy temu podobne wynalazki, których niemierzalne parametry autor wyznacza uchem słuchając muzyczki.

Gorzej się dzieje, kiedy miszcz przybiera tytuł doktora z kropką i próbuje leczyć ludzi. To już jest prawdziwy hardkor - a nuż trafi się naiwne stworzenie, które weźmie bełkot za dobrą monetę i zrobi sobie krzywdę większą, niż sponsorowanie cyrku na AS...

szwagiero

Pewnie Cię rozczaruję, ale nie mam do dodania w tym temacie nic więcej, prócz tego, co już napisałem. Twoja riposta niczego ciekawego nie wniosła i nie zmieniła mojego zapatrywania na kwestię senicza. Śmiem przypuszczać, że nie zmieniła zapatrywania kogokolwiek. Ot, taki nieistotny słowotok. Co do intuosa - koń jaki jest, każdy widzi.

Pa!

Czy Senicz i jego shizoegocentryczne pierdnięcia wogóle warte są jakichkolwiek dywagacji?

Przecież tu na forum jest wielu naprawdę zdolnych ludzi.

Czy niedałoby sie zakonczyc tematu Senicza pozostawiając Go samego w swoich wątkach?

Czy Senicza nie mozna ignorować?

Osobiscie nie znam Faceta (byc moze jest to całkiem sympatyczny gość),a może zabiedzony konstruktor pierdoła pragnący najzwyklejszej akceptacji w róznych środowiskach (inne fora).

Moze to ja pierdoły piszę a On robi z nas wała.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Senicz jest doktorem?? To człowiek renesansu jak widać.

Doktor senicz zrobi wam lewatywę. Możecie się nachylić i spuścić spodnie. Lancaster, intuos i szwagiero, już stoją bez spodni. Reszta, proszę się nie pchać! Kolejka obowiązuje do pana doktora!

wernen, 27 Lis 2007, 20:06

>Senicz jest doktorem??

Wątek dla wytrwałych wielbicieli:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oszzz... K..WA! Temu pajacowi bardziej śmierdzi z uszu niż z butów. To się nadaje do prokuratury. Psychol naprawdę podaje się za doktora i udziela porad medycznych?? Za takie numery można trafić za kraty.

Kto jest administratorem tamtego forum? Zaraz zabezpieczymy IP tego pajaca... Pokażą mu Dr z kropką.

> xniwax

oczywiście, że robi z nas wała. a my nie umiemy się pozbierać i sami robimy z siebie wała. czas spojrzeć prawdzie w oczy: TO SIĘ DZIEJE NAPRAWDĘ.

o k... Włodek chyba rzeczywiście podaje się za dr. na tamtym forum. czyli facet wariuje nie tylko tutaj i nie tylko z nas robi wała. czyli zgadza się - gdzie nie spojrzysz, tam ...

słuchajcie, to rzeczywiście wygląda na niezły smród i kryminał. znalazłem już w necie wpisy osób stosujących dietę DR SENICZA, przytaczających tą dietę i polecających innym...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.