Skocz do zawartości
IGNORED

brak płynności obrazu projektora

cortez71

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie zamontowałem nowy projektor Mitsubishi rc4900 (DVD Denon 2930 podłączone bezpośrednio przez wysokiej jakości kabel HDMI, dł 9,6m) i wszystko byłoby pięknie (skalowanie do rozdzielczości 1080p :-)) gdyby nie zauważalny brak płynności przy panoramicznych ruchach kamery. Nie jakiś drastyczny, ale jednak zauważalny i psujący ogólny efekt. Czy ktoś zna na to jakąś radę?

A jaki sygnał wypuszcza Ci player? 1080p60 czy 1080p50?

Rozumiem że oglądasz wydane w Polsce DVD? Jeśli tak, to przełącz się na 1080p50.

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

przewertowałem instrukcję tam i z powrotem, ale nigdzie nie znalazłem opcji, która pozowoliłaby na zmianę częstotliwości sygnału z 1080p60 na 1080p50 :-( Może ktoś, kto ma denona 2930 wie coś na ten temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.