Skocz do zawartości
IGNORED

Dokąd idziesz audiostereo?...

Marduk

Rekomendowane odpowiedzi

modrzew, wlasnie, ze nie... bo czy moderowanie swoich wlasnych starych polemik jest ok? taki ktos powinien na zbity pysk wyleciec z moderacji...

Napisałem co do zasady a nie co do konkretnego przypadku,jeśli ktoś moderuje własne polemiki to nie jest dobrze.Ja tylko myśle,że pracuje za frajer i dlatego nie może być to zaszczytem

a wylecieć za to,ze pracuje i to za darmo(obojętnie co by nie zrobił)to byłaby głupota tych co go zatrudnili.Osobiście zatrudnie każdą ilość pracowników bez wynagrodzenia,ZUS-ów i innych pierdół.

Powiem może wprost,żeby moderatorzy byli odpowiedzialni i dobrze pracowali,to muszą pracować na pensji...być opłacani a wtedy dopiero będą odpowiedzialni.Każda inna opcja jest ułomna.

Fox

"ale jak juz robi to niech to robi dobrze... "

wężykiem, wężykiem...

mlb ma u mnie piwo...kiedyś.

a dla Józwy red bull czeka na niego w mojej lodówce już od spotkania w Harendzie)))

a dla Józwy red bull czeka na niego w mojej lodówce już od spotkania w Harendzie)))

No tak,tylko jozwe wcięło i nie wiadomo kiedy będzie

ps.Padła mi komórka...ładuje.

Tu chodzi o informację związane z zauważonymi nieprawidłowościami. Większość, to sytuacje gdzie nowi forumowicze zakładają wątki nie na temat, itp. Po to są doświadczeni forumowicze, żeby pomagać. Są to sytuacje, które można porównać do informowaniu służb, że np. na jakimś rondzie utknął TIR i paraliżuje sprawne poruszanie się. Ataki osobiste itp. porównałbym do informowaniu odpowiednich służb, o tym że ktoś uciekł z miejsca wypadku, czy że był świadkiem kradzieży, pobicia itp.

Nie widzę w tym nic nagannego, wręcz przeciwnie.

Oczywiście zwykłe donosicielstwo jest naganne, jednak nie spotkałem się z taką sytuacją. Być może do takich zaliczasz raporty o złej pisowni, mogę to porównać do plucia na chodniku, czy rzucaniu papierków. Być może przesadą jest raportowanie tego, ale znacznie gorszym jest takie zachowanie. Rozumiem, że raportowanie bardziej Ci przeszkadza, jednak moderator nie ma na to wpływu.

Robert

Piotrek, wiesz przecież, że codziennie kilka nowych tematów (o tanim sprzęcie) przenosimy do przyklejonych tematów Kolumny do ... itp.

Co do zakładki Hi-End, jest ona bardzo blisko i na 99% będzie. Jak już niektórzy zauważyli, niema jozwy i trzeba trochę poczekać aż wróci.

Ps.Sam piszesz później niż ja ;)

Józwa gdzie jesteś-stary audiofil pyta?

Palton to ma nocne dyżury za Józwę[tak wyszło z grafiku,bo awans i jednoczesnie nadgodziny}

A gdzie yamnick,franta,mlb?........sam Palton juz prawie ocipiał,bo moderuje wszystko jak leci

mlb działa skutecznie, właśnie zamknął temat o rozsądku w zakładce stereo a franc niedawno jakiś temat na bocznicy.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A nie można by wprowadzić moderacji parami?

Na przykład chętnie permanentnie moderowałbym, powiedzmy, foxbata, a on z kolei, przykładowo, elberotha, i tak dalej. Na pewno sprzyjałoby to kreowaniu wzajemnych więzi.

zwolennik łagodności

A nie można by wprowadzić moderacji parami?

Na przykład chętnie permanentnie moderowałbym, powiedzmy, foxbata, a on z kolei, przykładowo, elberotha, i tak dalej. Na pewno sprzyjałoby to kreowaniu wzajemnych więzi.

Pomysł rzeczywiście godny uwagi. Na razie można zacząć od tego że np. lenam będzie permamentnie śledził wpisy foxbat'a i w razie potrzeby zgłaszał do moderacji, foxbat będzie uważniej przyglądał się wpisom Elb'a itd. Zobaczymy czy się sprawdza.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb działa skutecznie, właśnie zamknął temat o rozsądku w zakładce stereo a franc niedawno jakiś temat na bocznicy.

A tak chciałem jeszcze napisac o przekroczeniu tej granicy absurdu,zarowno w audio,jak i w zyciu-skorzystam więc z tego watku.

W audio to polega ona na mniemaniu,że sie ma najlepiej wygłuszony pokój audio w Polsce i że sie szczytuje w tej swojej Nirvanie,handlując zapalczywie!!

W życiu natomiast szczytem absurdu dla mnie byłoby przespac się ze swoją teściową)))

Pomysł rzeczywiście godny uwagi. Na razie można zacząć od tego że np. lenam będzie permamentnie śledził wpisy foxbat'a i w razie potrzeby zgłaszał do moderacji, foxbat będzie uważniej przyglądał się wpisom Elb'a itd. Zobaczymy czy się sprawdza.

Dla mnie to obaj zwariowaliście!!!!

Jak wariować to najlepiej parami. Sprzyja to zacieśnianiu wzajemnych stosunków, jak to kolega lenam powyżej postulował. Chociaż i tu może być różnie, np. zdaje się że Elb miaby więcej chętnych, bo np. stary audiofil też raczej by nie odmówił. Zawsze jakieś dyżury można zrobić.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

W życiu natomiast szczytem absurdu dla mnie byłoby przespac się ze swoją teściową)))

Na samym początku, czy teraz? Bo to robi róznicę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jak wariować to najlepiej parami. Sprzyja to zacieśnianiu wzajemnych stosunków, jak to kolega lenam powyżej postulował. Chociaż i tu może być różnie, np. zdaje się że Elb miaby więcej chętnych, bo np. stary audiofil też raczej by nie odmówił. Zawsze jakieś dyżury można zrobić.

Z tymi sugestiami,to prosze ostrożnie,bo wolałbym przy łopacie tyrać 10 godzin,niż z Elbikiem dyzurować-mogłoby sie po takim dyżurze coś stać komuś))

Poza tym tak myślę,że Nirvanę lubię.....czasem tylko posłuchac.

A własnie,że bym odmówił,bo społeczne czyny zazwyczaj te majowo-czerwcowe to były w PRL-u,a teraz to pies psa w dupę nie chce za darmo.

ps.wolałbym z Józwą,bo on podobno ciężarowki sprzętu przerzucił)))

Na samym początku, czy teraz? Bo to robi róznicę.

Bez szczegółów raczej,bo teściowa też może być nawet od zięcia młodsza-znam takie przypadki.

• Użytkownicy+

modrzew, wlasnie, ze nie... bo czy moderowanie swoich wlasnych starych polemik jest ok? taki ktos powinien na zbity pysk wyleciec z moderacji...

A więc, jeśli pozwolisz szanowny forumowy kolego, "ktoś" odpowie. Nie usunąłem żadnego, ani jednego wpisu własnego z przeszłości. Wyżej tłumaczyłem już, jakie wpisy usunąłem i dlaczego. Najstarsze usunięte wpisy (obojętnie czyje), nie są dawniejsze niż początek mojego moderowania. Cały "problem" rozpoczął się od tego, że po mojej interwencji (raport forumowicza), napisałem jako powód - analfabetyzm. Dotyczyło to wpisów mulsa, który zaczął śledzić moje wpisy i znalazł taki w którym nie było przecinków. Po kilku godzinach poprawiłem ten wpis, gdyż wcześniej pisałem z klawiatury z popsutym klawiszem. Ot cała sensacyjna prawda.

Panowie zróbmy coś pożytecznego, a nie szukajmy dziury w całym.

Robert

Pożytecznie , to zagłosować na listę modów:

Muls, Foxbat... i inne byty wirtualne niezależne od: (wymordowano)

Ps. Grynio, najpierw ŚWIADOMIE przekręcasz mój nick, a dalej piszesz, że nie powinienem tego moderować. Ok. niech tak pozostanie, teraz to już jest Twój problem.

Świadomość jest ważną częścią osobowości Robercie - ten koń nie widzi przeszkód.

pS. nie tY jesteś moim wrogiem, tylko pojętność jest moim przyjacielem.

A więc, jeśli pozwolisz szanowny forumowy kolego, "ktoś" odpowie. Nie usunąłem żadnego, ani jednego wpisu własnego z przeszłości. Wyżej tłumaczyłem już, jakie wpisy usunąłem i dlaczego. Najstarsze usunięte wpisy (obojętnie czyje), nie są dawniejsze niż początek mojego moderowania. Cały "problem" rozpoczął się od tego, że po mojej interwencji (raport forumowicza), napisałem jako powód - analfabetyzm. Dotyczyło to wpisów mulsa, który zaczął śledzić moje wpisy i znalazł taki w którym nie było przecinków. Po kilku godzinach poprawiłem ten wpis, gdyż wcześniej pisałem z klawiatury z popsutym klawiszem. Ot cała sensacyjna prawda.

Panowie zróbmy coś pożytecznego, a nie szukajmy dziury w całym.

Robert

To który klawisz był popsuty?...pewnie ten główny co nosi wszystkie klucze kazał wpis poprawić))

ps.po co to Ci było potrzebne???

grynio, ja nie jestem wirtualny! ja jestem bardziej realny niz powiedzmy taki (przepraszam za przeklenstwo) palton... serio :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Pożytecznie to byłoby przeprowadzić się z dyskusją na odpowiedni wątek, ale moderacyjny łukaszenko blokuje opozycje: cóż zatem robić - podporządkować się moderacji i trollować w innym wątku.

Robert

Wiedziałeś na co się porywasz ;) teraz pozostało Ci "tylko" być w porządku wobec nas i siebie.

...i nie chodzi tu o stylowy zamierzony analfabetyzm mulsa i Twoje przecinki.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Użytkownicy+

Robert

Wiedziałeś na co się porywasz ;) teraz pozostało Ci "tylko" być w porządku wobec nas i siebie.

Masz rację, dlatego oczekuje współpracy. Oczywiście powyższe sprawy to drobiazgi, mi chodzi o coś więcej. Sądzę, że o to samo, co większości z nas, jak widać powyżej, nie wszystkim.

Każdy może ocenić moje działania na forum, łatwiej byłoby robić to razem. Jednak najmniejsza linia oporu, to erystyczne wpisy, w celu podwyższenia swojej pozycji, kosztem mojej osoby.

Z mojej strony koniec tej dyskusji.

Dokąd zmierza audiostereo ? W zdecydowanej większości to zależy od NAS ...

Robert

Masz rację, dlatego oczekuje współpracy. Oczywiście powyższe sprawy to drobiazgi, mi chodzi o coś więcej. Sądzę, że o to samo, co większości z nas. Jak widać powyżej, nie wszystkim.

Każdy może ocenić moje działania na forum, łatwiej byłoby robić to razem. Jednak najmniejsza linia oporu, to erystyczne wpisy, w celu podwyższenia swojej pozycji, kosztem mojej osoby.

Masz rację, dlatego oczekuje współpracy. Oczywiście powyższe sprawy to drobiazgi, mi chodzi o coś więcej. Sądzę, że o to samo, co większości z nas, jak widać powyżej, nie wszystkim.

Masz rację, dlatego oczekuje współpracy. Oczywiście powyższe sprawy to drobiazgi, mi chodzi o coś więcej. Sądzę, że o to samo, co większości z nas. Jak widać powyżej, nie wszystkim.

ja znam sie na ludziach, uwierz mi , odejdz poki czas, dobry z Ciebie czlowiek , ale prosty, za kilka -kilkanascie lat bedziesz pewnie dobrym moderatorem....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Robert,xniwaxowi zapewne chodziło o to że NADZÓR w każdej formie i w szerszym kontekście społecznym nie jest synonimem czegoś,nazwijmy to,sympatycznego.

To coś jak nastawienie 16-to latka do rodziców,pracownika do szefa,głośno bawiącej się młodzieży do policji pukającej do drzwi...

l'enfant sauvage

• Użytkownicy+

Robert,xniwaxowi zapewne chodziło o to że NADZÓR w każdej formie i w szerszym kontekście społecznym nie jest synonimem czegoś,nazwijmy to,sympatycznego.

To coś jak nastawienie 16-to latka do rodziców,pracownika do szefa,głośno bawiącej się młodzieży do policji pukającej do drzwi...

Zdaje sobie z tego sprawę, dlatego powyżej napisałem że oczekuję współpracy. Wtedy byłoby łatwiej, w końcu wielu z nas to dobrzy znajomi, zaryzykowałbym że dobrzy koledzy.

Zajmijmy się tematem wątku, dokąd chcemy żeby zmierzało nasze forum. Mamy na to REALNY wpływ, pomoc kilku setek starych forumowiczów, załatwiłaby sprawę.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 23 Stycznia 2011 - Wpisy nie na temat.
Ukryte przez palton, 23 Stycznia 2011 - Wpisy nie na temat.

ja znam sie na ludziach, uwierz mi , odejdz poki czas, dobry z Ciebie czlowiek , ale prosty, za kilka -kilkanascie lat bedziesz pewnie dobrym moderatorem....

Najpewniej już nie będzie miał na to ochoty ;)

A ja myślę,że powoli już ma dosyć,jednak zastrzegam...nie znam się na ludziach.Są tu tacy co się znają...przynajmniej tak twierdzą.

tzn. mamy REALNY wplyw komu wlasciciel AS opchnie to forum? :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zawsze mozna poprosić Macierewicza. Na pewno by się zgodził :)

Na sam dźwięk tego nazwiska większość by poszła z tego forum w pi.du.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.