Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejsze samochody wszechczasów

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

a tu `08 ...zamiłowanie do 2424 pozostało :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Bardzo lubię Ferrari za ich serce. Co do designu niektóre linie to dla mnie tragedia. Sorry Panowie, ale kilka zdjęć, które tu wkleiliście, przypomina moje podróbki resorówek, którymi bawiłem się we wczesnych latach 80... Plastik, tandetnie wyglądające spojlery (choćby były zrobione z ekstra włókien, ale tak wyglądają jakby je ktoś dokleił super glue w garażu...), pokraczne rury wydechowe, kompletny brak harmonii.

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

>Iukar

Mam gust:)

IMFO F40 jest po prostu brzydkie. Dlaczego uważasz, że Alfa jest frajerska? Według wielu osób jest piękna i na pewno ładniejsza niż orydynarne Audi po tuningu. Ale spox, Tobie podoba się jedno, komuś co innego, co nie oznacza, że ktoś nie ma gustu. Pozdrawiam, Tomek.

Mustanga już ktoś wkleił i chwała mu za to. Ja jeszcze dołożę z tego samego podwórka. Dodge Challenger.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

Gość

(Konto usunięte)

ssij frajerze, to że tosie nie prowadzi wynika z konstrukcji tylengo zawieszniea na resorach piórowych podobnie jak w mustangu , bmw e30 rucha w dupe atkie cuda na zakretachjak chce

Gość

(Konto usunięte)

AMerykańskie wynalzki w sytlu mustanga sł€żą do jazdy na wprost - świadczy o tym konstrukcja tylnego zawieszenia. koniec kropka. sztywna belka , sresory piórowe to nie bedzie jezdzic na zakretach.

>> Iukar, 11 Sty 2009, 11:20

Ekspercie samochodowy - od kiedy Challenger ma sztywny tylny most?

Ukryta Zawartość

A poza tym ten wątek jest o najpiękniejszych samochodach a nie najlepiej radzących sobie w zakrętach.

Ukryta Zawartość

Ty chyba sam nie wiesz na jaki temat piszesz. A komentarze odnośnie amerykańskich wozów zacząłeś właśnie od fotki Challengera - który jest w stylu Mustanga tylko lepszy...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.