Skocz do zawartości
IGNORED

recenzje, opinie, obiektywizm

Meloman

Rekomendowane odpowiedzi

>Belial, 18 Gru 2007, 14:16

Oho pojawił się kolejny gadający w temacie ze znanej paczki ;) Belial wpisz sobie w wyszukiwarkę swój nick i poczytaj swoje wypociny - po ich lekturze każdy stwierdzi, że Ty już dawno skończyłeś z jaraniem, teraz to już coś poważniejszego sobie zapodajesz! No ale rozumiem, że po wymianie sprzętu (a przecież danonki to było mistrzostwo;) tak się spłukałeś, że teraz starcza ci tylko na butapren z chemicznego, ładujesz w torbę i jedziesz! Tylko trzeba Ci wiedzieć, że takie zabawy pozbawią Cię już resztek szarych komórek z twojego mózgu, który i tak wygląda już jak ser szwajcarski ;) To taka informacja dla ciebie, bo dla reszty ludzkości twoje klejenie może być tylko zbawienne.

Aha i nie spinaj się za bardzo w kwestii odpowiedzi, bo twój "sprzent" się nadwyręży - to tylko żarty! ;)

No proszę! Gdzie intuosek, tam i szwagierek! Gdzie szwagierek, tam i intuosek! Ciekawe, który jest bierny, a który czynny??? Poczekajcie cielęcinki, wrócę od dentysty - cholera wie, co mi tam świnia zapoda- to pogaworzymy.:)

Trzymajcie kciuki za biednego Belialka, pa!

Belialku pytanie nie co, tylko W CO ci zapoda i to świnia w dodatku :) Poproś o znieczulenie - będzie mniej bolało, no i może bardziej się wyluzujesz, nie zapomnij też powiedzieć, że dzisiaj przyszedłeś leczyć zęby (tak dla zachowania pozorów), niech ci to znieczulenie da tam gdzie trzeba, a nie tam gdzie zawsze... aha i pamiętaj o obowiązkowym wypróżnieniu się, bo świnia-dentysta będzie niezadowolony i ci "wywierci" taką dziurę, że mu plomby zabraknie na zatkanie :) Potem wejdziesz na forum i znowu smrodu narobisz ;)

Powodzenia!

juz pisałem o tym ze trafiaja sie recenzje /nie audio/ gdzie recenzent wygłasza urzedowa formułke ze nie jest w w jakikolwiek sposob zwiazany z firma ktorej sprzet podlega ocenie

audio w tym wzgledzie to skansen ktory ma własne reguły gry i trzeba sie z tym pogodzic bo w koncu o co kruszyc kopie ? wszystko to w koncu zabawa dla wyrosnietych chłopców

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Krzysiu

A więc jednak jesteś bierny:)))

Pomyliłeś stomatologa z proktologiem. Nie opowiadaj mi więcej wynurzeń z własnej autopsji. Nie chcę tego słuchać:) Swoją drogą nie spodziewałem się, że z Tomcia taki Casanova. Co Ci tam wyskoczyło od tych czułości? Świąd odbytu? Guzki krwawnicze? Żylaki odbytu? Może wyhamuj odrobinę bo niebawem nie będziesz odróżniał audiologa od ornitologa. Takie bóle odbytu dają pewnie ogromne uczucie dyskomfortu...

Pamiętaj, że masz jeszcze jedno wejś...tfu wyjście. Na ten przykład:

"Natenczas Wojski chwycił na taśmie przypięty

Swój róg bawoli, długi, cętkowany, kręty

Jak wąż boa, oburącz do ust go przycisnął,

Wzdął policzki jak banię, w oczach krwią zabłysnął..."

Wiesz już pewnie o co chodzi, jeśli nie to nie bój żaby, Tomcio wytłumaczy Ci na przykładzie.

Powodzenia!

Ewentualną ripostę poproszę na PW.

Adrian R, 18 Gru 2007, 12:38

>A tak na serio to wy***rdalaj.

marginesie spoleczenstwa , prostacki waszmosciu od siedmiu bolesci ,jestes za maly zeby ze mna nawiazac kontakt, co dopiero rozmowe, siedz lepiej przy komputerku kurduplu i spelniaj sie na "ekranie"...moze przypisza ci jakas wieksza role na tym forum, narazie jestes pierdakiem z uboga i ujemna wartoscia jezykowa.

oto wiadomosc od niejakiego adriana r na priwa :

> Nie mialem czasu zeby Ci odpowiedziec cioto wydymana,Powiem Ci tak zasrancu w dupe j**any - chcesz mi cos powiedziec kurwo to zapraszam do siebie smieciu.A jak nie to daj swoj adres kurwo to wtedy Cie odwiedzie i sobie pogadamy.Myslisz,ze kazdy jest taka piz*a jak Ty pedale?Siedzac przed ekranem monitra czujesz sie bezpiecznie szmaciarzu?Mozesz pier**lic sobie co chcesz,ale takich frajerow jak ty to dojezdza sie jak bure suki.

no wiec niech Pan LUKAR sie zajmie osobami ktore klonuja siebie na forum, niech sprawdzi to po nr IP i wypieprza takie dno z forum, to powyzej to wypowiedz czlowieka dosadnie niedowartosciowanego w zyciu, ktory ma problemy ze soba, jezyk polski konczyl na uczelni wyzszej podmiejskiej i jeszcze ukazuje w pelnej krasie swoje obycie z jezykiem jak ze ulanskim,

prostaczku , autorze powyzszego tekstu jak masz jakis problem zapraszam na komisariat, chetnie przyniose kopie tam twoich wypocin, zapewne znajda dobry sosob na twoj "prosty" i wybujaly temperament

Najlepiej biegnij tam z rana cioto.Rzeczywiscie strasznie sie boje psiarni - doslownie robie pod siebie cwoku.Tak jak napisalem twrady to ty jestes,ale siedzac przed monitorem frajerze.

Tomek spokojnie, Adrian R pomylił fora - osobiście lubię prawdziwy hip-hop, ale jest takie forum na stronie hip-hop.pl gdzie sfrustrowani nastolatkowie posłuchawszy 50cent'a porozumiewają się takim dialektem... i pewnie gość się tam wyżywa na co dzień, nie wiadomo czemu akurat postanowił tego samego stylu wypowiedzi użyć tutaj, może mu się strony pomyliły? A może napięcie przedmiesiączkowe sięgnęło zenitu? A może to jakiś kark, bierze jakieś świństwa żeby przypakować i poprawić swoje ego i to jest jedynie efekt uboczny? Kto wie? Zasłona milczenia powinna tu podziałać! :)

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :)

> Tak mi przykro kurewko - wy***rdalaj na komisariat juz teraz.k**wa i ty mi piszesz ze prezentujesz jakis poziom?To,ze uzywam takiego jezyka to moja sprawa,ale przynajamniej nie jestem pier**lonym cwelem jak ty.I co myslisz,ze psy mnie zawina?Ze pojde lezec?Bura suka z ciebie i tyle.

kolejne wypociny cioty.... kurduplu siedz i spelniaj sie na ekranie

Adrian R, 21 Gru 2007, 23:27

>Najlepiej biegnij tam z rana cioto.Rzeczywiscie strasznie sie boje psiarni - doslownie robie pod

>siebie cwoku.Tak jak napisalem twrady to ty jestes,ale siedzac przed monitorem frajerze.

kurduplu uaktywnij sie w kiblu na zdrowie ci to wyjdzie , narazie gowno zapycha ci mozgdzek

> Powtarzasz sie pedale.Byles juz na psiarni?Pewnie juz kominiarze po mnie jada.Ta wiadomosc tez daj na forum i osmieszaj sie dalej.Komu ty sie skarzysz na swoja glupote?

panie adminie ile razy trzeba prosic Pana o usuniecie czegos co cigle mi zawraca dupe na priwie czyms co jest powyzej...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.