Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  651 członków

Sony Klub
IGNORED

Klub Miłośników Sony z serii ES

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki moglibyście polecić Dac do laptopa, słucham tylko z plików - przeważnie z Flac ewentualnie Mp3 min 256kbps.

Zastanawiałem się nad Nostromo 5 (730zl)

Ewentualnie Taga Dac 300v.2 (ok 500zl)

Ma ktoś jakieś doświadczenie z Dacami, ewentualnie inne ciekawe modele, które może ktoś posiada z forum?

Pozdrawiam

Edytowane przez KarolDr
kurde sliczne :))

I chyba znowu oszust .... Ktoś się naciął . Oglądałem tę aukcje .. Wzmak Wystawiony dwa dni temu czułem ze coś nie tak Teraz widze ze konto zawieszone sprzedającego masakra .. http://allegro.pl/wzmacniacz-denon-pma-2000ae-i5840930889.html

kurde sliczne :))

I chyba znowu oszust .... Ktoś się naciął . Oglądałem tę aukcje .. Wzmak Wystawiony dwa dni temu czułem ze coś nie tak Teraz widze ze konto zawieszone sprzedającego masakra .. http://allegro.pl/wzmacniacz-denon-pma-2000ae-i5840930889.html

Tez mi właśnie coś nie pasowało jak go zobaczyłem.

?👈

gość mieszka pod poznaniem, byłem u niego kiedyś, kupiłem tuner.

Rzeczywiście urządzenia są w pierwszorzędnym stanie, przynajmniej wizualnie. Można porozmawiać o cenie która niska nie jest ale w pełni usprawiedliwona, warto się przejechać żeby choć zobaczyć co facet ma w kolekcji/ofercie.

nigdy nie potrzebowałem takiego urządzenia bo radio ma jak dla mnie

nie dużo do zaoferowania ale jak ktoś szuka to myślę że cena nie jest

wygórowana http://olx.pl/oferta/promocja-audiofilski-tuner-radio-sony-st-s550es-CID99-ID9mw07.html#07648e8fa5

Gość

(Konto usunięte)

nigdy nie potrzebowałem takiego urządzenia bo radio ma jak dla mnie

nie dużo do zaoferowania ale jak ktoś szuka to myślę że cena nie jest

wygórowana http://olx.pl/oferta/promocja-audiofilski-tuner-radio-sony-st-s550es-CID99-ID9mw07.html#07648e8fa5

Jeżeli gra tak pięknie jak mój ...590...to brać i słuchać...Radio Gdańsk Rulez...

Edytowane przez Gość

Panowie..chcę użyć Sonego jako PRE Phono..powiedzcie czy jak wejdę we phono to mogę wyjść z pre out?..zagra tak?a jeśli to co na panelu ustawić?bo trochę tego jest a nie kombinuję wolę zapytać. Teraz gra na pętli in phono i rec out.

Dzięki i pozdrawiam.

Kupiłem ten tuner wyżej.Nie mam radia to niech "TRÓJKA" się sączy,mam nadzieję że to nie wtopa.

Na pre out masz sygnal za selektorem i calym preampem wliczajac w to pre gramofonowe

Konkretniej..wpinam rca od gramofonu pod phono in wychodzę z pre out i mam sygnał na wzmacniacz z gramofonu z directem sony? Co znaczy za selektorem? Edytowane przez Kazuki

Witam .... A wiec stało się w końcu mam swój klocek stan niemal jak nowy .. A to fotka słaba jakość ale każdy zna ten model :)))son1_zpskwuodixq.jpg

Edytowane przez Slawi7

Gratuluje, coraz wiecej topowych klocków w naszym klubie :)

Konkretniej..wpinam rca od gramofonu pod phono in wychodzę z pre out i mam sygnał na wzmacniacz z gramofonu z directem sony? Co znaczy za selektorem?

na wyjsciu pre-out masz sygnal ze wszystkich gniazd wejsciowych

A kiedy ja sobie nabyje N809ES? :D

Gratuluję wszystkim zakupów. A ten kolekcjoner, ktoś go zna może?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Dziekuje jager77 , Bumpalump i neomammut :))

No jestem bardzo zadowolony gra świetnie .. Na razie jako odtwarzacz nie zabijcie mnie nie mam nic innego tylko dacki oraz sony playstation (psx) Mam pytanko bo nie mam pilota do wzmaka myślałem ze da się zaprogramować uniwersalny ale wklepuje kody z instrukcji ale ani nie drgnie :( Nie wiem może zna ktoś kod do taf 870 es?

Edytowane przez Slawi7

Kup sobie uniwersalny z Logitech, seria Harmony - ja od tamtej pory nie mam problemów z pilotami, wszystkie stare urządzenia obsługuje i mam... jeden pilot :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

No wiem ale ona

Kup sobie uniwersalny z Logitech, seria Harmony - ja od tamtej pory nie mam problemów z pilotami, wszystkie stare urządzenia obsługuje i mam... jeden pilot :)

No wiem sa swietne ale drogie mam taki Silvercrest KH2159 wszystko mam na nim Tv , decka , Resiver ale wzmaka nie mogę nie wiem czemu :((

Witam. Pomożecie dobrać resztę klocków do sony 555es mk2 :) Chodzi mi o kolor i miej więcej wiek, zeby pasowały z góry dzięki. Nie potrzebuje jakiś wysokich modeli bo głównie reszta bęzie zdobić całość, ale chętnie rozważę propozycję. Tuner Cd i Magnet z góry dzięki.

Edytowane przez davero

Kochani potrzebuje kabelek do kolumn bo jade teraz na takim za 2 zł za metr mogę dać maks 100zł za metr .. Polećcie cos dobrego :))). Ja znalazłem coś takiego : QED RUBY

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.