Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  651 członków

Sony Klub
IGNORED

Klub Miłośników Sony z serii ES

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

jesli masz jasne kolumny to bedzie lepszy, wart max 800 z wysylka pod warunkiem ze jest oryginalny, popros o dokładne zdjecia tranzystorow mocy, i wklej tu na forum

jesli natomiast masz ciemne kolumny to lepszy z pewnością okaze sie 690es a wyzej 770es

dodaj do znajo :/

Hmmm uszkodzony? Nastepny wlasciciel cos wspominal? Napisz cos wiecej. Slyszalem, ze nieslychanie muzykalny piec ale trudny w serwisie. Napewno lepszy od opisywanych na tym forum. Zadko spotykany. Dotad namierzylem tylko 3 szt w polsce. Napewno jest ich wiecej. Wart uwagi ale dla doswiadczonych i swiadomych.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

http://allegro.pl/absolutny-rartytas-sony-cdp-3000es-i5696501839.html

Na allegro pojawił się ciekawy sprzęt Sony cdp x 3000 ES. Pytanie jak to gra i czemu jeszcze nikt go nie zgarnął??

Gość Stivi89

(Konto usunięte)

Witam. Poszukiwania trwają może tutaj ktoś ma lub wie gdzie kupić Ta-F808es w Goldzie do 3tys.zł lub Zestaw pre+ końcówka mocy z serii 80ES też w goldzie z boczkami oczywiście do 4tys zł. ??? Jeżeli ktoś wie lub ma jakieś namiary będę wdzięczny za podanie na priv. Dzięki i pozdro

PS. Widzę że klub umiera??? czy mi się tylko wydaje???

To zaden rarytas

Zgadzam sie, zobacz bebechy.

Witam. Poszukiwania trwają może tutaj ktoś ma lub wie gdzie kupić Ta-F808es w Goldzie do 3tys.zł lub Zestaw pre+ końcówka mocy z serii 80ES też w goldzie z boczkami oczywiście do 4tys zł. ??? Jeżeli ktoś wie lub ma jakieś namiary będę wdzięczny za podanie na priv. Dzięki i pozdro

PS. Widzę że klub umiera??? czy mi się tylko wydaje???

Klub bedzie dopoki dopoty bedzie dzialal ostatni ES...

Witam, możecie doradzić jakie cd dobrać (chodzi mi o wiek podobny do sony es 555 mk2) Magnetofon znalazłem , ale z cd i tunerem może chyba być wiekszy problem. Czy one kolorystycznie różnią się od modeli seri 570es 670es z 92r ? Chciałbym skompletować całość z lat 80, ale jak się okażę że to spore wyzwanie to chyba odpuszczę :)

witam od pewnego czasu rozgladam sie za cd sony jest cos takiego jak sony cdp xa 2 es licytacja na allegro czy wart uwagi ile za to mozna dac biore pod uwage takie modele jak cdp 950 222 jak sie ma xa 2 es do tych co szukam dzieki za wszystkie podpowiedzi a tak apropo mariusz na allegro jest 830 uszkodzona pozdrawiams

nie miałeś z nim styczności? czy to jest odpowiednik 770es

Nie mialem stycznosci, mysle ze to cos lepszego niz 770es

O tej 830es widziedzialem juz dawno, ale bez przesady niedzialajaca, jeden tranzystor wymieniany, bez galek, wart tyle co 25kilo zlomu :-)

Do ok 300zl mozna sprobowac tego xa2es

wypowiem sie na temat mojego sony ta f 730 i kolumny quadral montan slucham duzo muzy z synem ostatnio fajna muza rudimental i czym wiecej slucha tym wiecej odkrywamy walorow dzwiekowych a uwierzcie jak to ma bass grasz cichutko a w drugim pokoju szklaneczki dzwonia to jest piekne powala na kolana i to tylko z laptopa zatem cd chce kupic i zobaczyc roznice plyty juz sa orginal

Tom76 bardziej od 222 es polecam 202 es bardzo fajny odtwarzacz

z dostępnym laserem co jest bardzo ważne , 950 też fajna ale

przy 222 es czy 202 es wygląda tandetnie i brzmieniowo moim zdaniem

wypada ciut gorzej.xa2es czy późniejszy xa20es to już młodsze

klocki niestety nie wiem jak grające.Jak już decydować się na te młodsze

to celuj bardziej w xa3es lub xa30es w których są dostępne lasery

a różnica już ponoć wyraźna na plus

margaryna dzieki za podpowiedz zanim napisalem posta powyzej rozgladalem sie za xa 3 es ale nie ma w pl na ebay sa ale cena 202 bralem pod uwage ale z wygladu jak patrze na niego to cos mu brakuje no ale sam sie zakrecilem przemysle to nie ukrywam ze wersje xa bardziej mnie sie podobaja szkoda ze nie mam mozliwosci posluchania zadnego z nich a wiec jak to u mnie ide na czuja moze sie uda bede kopal dalej

202 es to świetny odtwarzacz, w swojej historii posiadałem dwa egzemplarze, jeden był w kapitalnym stanie - do tej pory żałuję jego sprzedaży.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

<br />jeden był w kapitalnym stanie - do tej pory żałuję jego sprzedaży. <br />

nie chwaląc się ja swój miałem jeszcze lepszy :) i również żałuje

że sprzedałem

cały czas się zastanawiam jak by się spisał w moim obecnym systemie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.