Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  651 członków

Sony Klub
IGNORED

Klub Miłośników Sony z serii ES

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wzmacniacz sony ta-fe mocy 100 watt mosfet po ile to można sprzedac

Jaka pełna nazwa,z przodu jak już nie widać to może z tyłu jest napisane,zobacz.

Sony ta-Fe 6010r

Sony TA-FE 6010r

Ten cd też

....

Został mi tuner i Dec 500s.

Wiem że to nie dział sprzedaży. Ale zanim bym wystawił to chciałbym nakreślić sobie co jest to warte i jak to sprzedawać a nie pisać cen z kosmosu

post-61064-0-36708700-1468884079_thumb.jpg

post-61064-0-27113600-1468884201_thumb.jpg

post-61064-0-07720300-1468884618_thumb.jpg

post-61064-0-48192900-1468885257_thumb.jpg

post-61064-0-39113900-1468885335_thumb.jpg

Edytowane przez GLADIATOR 320

W związku z uszkodzeniem mojego ampli techniacza postanowiłem pójść tropem Sony QS i do SONY CDP XB930 QS dokupiłem Sony TA-FB 930 QS niestety cd jest czarny a ten srebrny ale za to od pierwszego właściciela, z pudłem, pilotem, instrukcją i w stanie bardzo przyzwoitym. Jedzie do mnie dopiero z UK więc jeszcze nie wiem czy dobrze zrobiłem :-)

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Jedzie do mnie dopiero z UK więc jeszcze nie wiem czy dobrze zrobiłem :-)

witaj kolego

jaki koszt wysyłki jest z UK

i gdzie znalazłeś na której stronie.

Edytowane przez 603Mariusz

No i czy się grzeje, bo to 603Mariusz bardzo interesuje ;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

No i czy się grzeje, bo to 603Mariusz bardzo interesuje ;-)

Jak już to smaży się, nie które tak są zbudowane,że bez dźwięku dają niezłą temperaturę. 5754805300_1468960383.jpg

witaj kolego

jaki koszt wysyłki jest z UK

i gdzie znalazłeś na której stronie.

Kupiłem na ebay.co.uk. wysyłka DPD Drop Off Europe wyszła 15 GBP do PL - chyba tą opcją wysłał bo taką podesłałem sprzedającemu który miał ustawione na aukcji tylko wysyłanie po UK. Jest jeszcze jeden taki sam wzmak troszkę tańszy bo za 69 gbp ale bez pilota i pudła, sprawdziłem że zamiast RM-316 można kupić jako zastępczy RM-S325 albo RM-315.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

postanowiłem się z Wami podzielić zdjęciem, które zamieściłem na facebook'u.

w mojej całej fejsbukowej histori zdjęcie to zdobyło chyba największą ilość tzw lajków

mam nadzieję, że i Wam się spodoba

post-20550-0-11036500-1468960899_thumb.jpg

Kupiłem na ebay.co.uk. wysyłka DPD Drop Off Europe wyszła 15 GBP do PL

Dzięki Thrak

*******************************************************************************************************

postanowiłem się z Wami podzielić zdjęciem, które zamieściłem na facebook'u.

w mojej całej fejsbukowej histori zdjęcie to zdobyło chyba największą ilość tzw lajków

mam nadzieję, że i Wam się spodoba

Ładna kolekcja,w zimie jak by je wszystkie właczył,było by cieplutko. 6097333800_1468962071.jpg

Cieplo bije jak z farelki a wzmacniacz gra godzine :) wgl to ide na rekord bo ja zazwyczaj w ciagu dnia mam kilka minut czasu na sluchanie.

pod wzmacniacz są podstawki na kilku wentylatorach.

5911074100_1468964189.jpg4020036600_1468964385.jpg

Ktoś zainteresowany FA7ES i SA5ES, ten drugi w kolorze szampańskim?

Oba w stanie dobrym, wzmacniacz z pilotem.

Pytam tutaj zanim wystawię na Allegro

Proszę o kontakt na prv

Dobrze zaprojektowane wzmacniacze nie potrzebuja zadbych wiatraków, jak tak widocznie powinni zwolnic konstruktora, albo księgowego.

?👈

Witam, maly wysyp cd siodemek na allegro.

ja

Miszka az slinka leci na te poleczke esow...

ja

mowa o;

WZMACNIACZ SONY TA-F700ES

jest tylko jeden,nie jest z lat 90r. czyli nie pod pilota chyba ?

Sony TA-FB 930 QS dotarł, osłuchuję :-) bas wrócił w porównaniu z Technicsem SU V500 którego pożyczyłem na przetrwanie ;-) są niskie tupnięcia, nic się nie leje, fajnie się załącza z zabezpieczeniem i 2 zielone diody świecą na płytce - widzę je przez kratkę górną :-) sąsiedzi chyba nie są tak zadowoleni jak ja booming-speakers-smiley-emoticon.gif

Preamp Phono bardzo ładnie gra, jestem raczej zadowolony, no i kolor srebrny bardzo fajny nie łąpie tak kurzu jak czarny po 10 sek od odkurzenia :-)

Edytowane przez thrak

Wyjściowa 5 bo wszyscy mają manie negocjowania. Jak pójdzie to pójdzie, jak nie to trafi do szafki gdzie stoi F808es.

Accuphase P-450, Visaton Couplet, Visaton Conga, Asus Xonar Essence ONE

Buahahaha za 3 to można pooglądać. Jak cena w pl nie odpowiada zawsze można kupić w stanie mint z de za 1000ojro na dzień dobry. Zresztą.. Ja mam, potencjalny kupiec, który chce dać 3 nie ma i dłuższy czas mieć nie bedzie.. :)

Taki ogólny wgląd na drobne ogłoszenia w de. Dla mnie waluta jest jedna :)94d5ae1da47072e85bbc0abd16841ec0.jpg

Edytowane przez jarek5127

Nie spokojnie miałem na myśli tą manię negocjowania.

Dlatego takie kwoty wymyślam. Zadzwoni utarguje przykładowo 500 na dzień dobry i już zadowolony ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.