Skocz do zawartości
IGNORED

GdYbY NiE To FoRuM. . . . . . To... (?)

szakunec

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan, 23 Gru 2007, 17:26

>>Kobiety generalnie mają mniej czasu na różne hobby.

>

>Ha! Ciekawe na co poświęcają tyle czasu że im nie starcza na NAJWAZNIEJSZE!

>No?

>Na co???

A ja myślałam, żeś już na tyle dojrzały, drogi dudivanie, że wiesz na co. Ha!

Ł.A. Woman

wojciech iwaszczukiewicz, 23 Gru 2007, 17:16

>>negra

>

>Staram się ale na razie bez efektu.

To może w takim razie szkoda czasu na zajmowanie się muzyką, która Ciebie nie zajmuje.

Pozdrowienia.

PS.

I chyba już czas kończyć swoje dzisiejsze forumowanie, którego ogólny bilans jest dramatyczny - piętnaście dób przez trzy lata ;)

Ł.A. Woman

negra, 23 Gru 2007, 17:41

>A ja myślałam, żeś już na tyle dojrzały, drogi dudivanie, że wiesz na co. Ha!

Parę dni temu w "Teleexpressie" objawili wyniki badań brytyjskich jakoby przeciętna kobieta zużywała podczas swojego żywota ok. 3 miesiące na wybieranie torebki ale to chyba dotyczy jakichś blondynek a nie negr?

A wracając do tematu... :)

Gdyby nie to forum, nie wiedział bym nawet że istnieje taka firma jak Arcam, że Unitra PW 9013 to wzmacniacz do bani, że kabel głośnikowy, IC, sieciówka (?), mają wpływ na dźwięk, że akustyka pomieszczenia, ustawienie kolumn i synergia systemu maja takie samo znaczenie jak jakość klocków. Gdyby nie to forum, nie wydał bym 450 zł na wzmacniacz (wiedząc, że powinienem wydać 10 razy tyle, żeby kupić coś w miarę porządnego), tylko kupił pierwszego lepszego Technicsa za 200 zł i cieszył się, że mam wypas sprzęcior ;]... Długo długo by wymieniać... :)

• 1 rok później...

szakunec, 22 Gru 2007, 17:38

>. . . miałbym więcej czasu, więcej kasy, niekiedy nie włączałbym nawet komputera . .

>

>Pewnie kupiłbym Altusy i słuchał muzyki - podobałoby mi się . . a nawet nie wiedziałbym, że gra źle

> :P

>

cała prawda!!!

Gość ata77

(Konto usunięte)

jakub102, 28 Gru 2008, 20:51

>w sumie szkoda czasu na głupoty

>niestety w dorosłym życiu liczy się tylko kasa

Im jestem starszy tym bardziej rosnie we mnie przekonanie, że kasa liczy sie najmniej. Im jestem starszy tym mniej mam czasu na wszystko poza najmniej istotna rzecza w zyciu.

Zycze Wam i sobie wiecej czasu na rzeczy pozornie nieistotne.

Własnie, niks ma rację. Gdyby nie to forum to siedzielibyśmy na jakims innym. Niewielu jest tu takich, którzy zaglądają tylko na to jedno forum. Internet jest jak wzmacniacz osobowości. Każdy znajduje coś interesującego dla siebie, jednak prawie zawsze kosztem ,,realu".

ja znalazłem tutaj wiele pożytecznych dla laika informacji.

Na www.hdtv może i jest wszystkiego więcej, ale za to strona gorzej pomyślana. No i przy powolnym internecie chodzi koszmarnie.

Jednak trzeba mieć do wszystkiego dystans, i pamiętać że sporo opinii opiera się na indywidualnych upodobaniach. A sprzęt przecież kupujemy dla siebie.

Dlatego do tegoż czy do innego specjalistycznego forum, trzeba podchodzić jak wieloryb. Odcedzać, panowie, odcedzać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.