Skocz do zawartości
IGNORED

Zrobiłem sobie prezent na święta :) OJEJ

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

I kupiłem senki 600 !

Kiedyś ktoś na forum napisał , że senki zaczynają się od 600-setek , miałem wtedy 500 , więc mnie troszkę "bodło".

Słuchałem ich okazyjnie kilka razy po kilka/naście minut , byłem zdania , że za te pieniądze żadna rewelka .

Aż wreszcie mnie naszło i kupiłem na de.ebay-u (znacznie taniej niż u nas , tego chyba nie trzeba dodawać)

No i sobie słucham od kilku dni i czym więcej słucham tym bardziej z podziwu wyjść nie mogę i chce mi się słuchać jeszcze więcej :)

Tak właśnie jak teraz , wszyscy już dawno śpią po obżarstwach wigilijnych , a ja...a ja sobie słucham :))) I jestem zadowolony z zakupu jak nie pamiętam kiedy !

Tez mam 500-tki i podobnie myślę o zmianie na coś z wyższej serii, niekoniecznie tej samej firmy. Marzą mi się Staxy, ale bardziej dla faktu posiadania niż rzeczywistego-częstego sluchania.

Słuchawki używam wyłącznie wtedy, kiedy słuchana muzyka przeszkadza najbliższemu otoczeniu. ;]

@houek, 25 Gru 2007, 14:03

Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że mam ograniczony światopogląd. Moim postem nie atakowałem Ciebie

Chciałem tylko zaznaczyć, że Sennheiser HD600 są często krytykowanymi słuchawkami, często niedocenianymi.

aasat

Ok, juz rozumiem Twoje intencje...

Moje niezbyt pochlebne zdanie o HD600 odnosza sie nie tyle do dźwięku co do wygody uzytkowania...kiedys słuchalem 15 min i myslalem, ze mi zgniecie łeb!

@houek, 25 Gru 2007, 15:02

>Moje niezbyt pochlebne zdanie o HD600 odnosza sie nie tyle do dźwięku co do wygody

>uzytkowania...kiedys słuchalem 15 min i myslalem, ze mi zgniecie łeb!

Zgadza się, nowe słuchawki są niewygodne, ale po dłuższym użytkowaniu "dopasowują się" i już nie gniotą w głowę.

Uważam je również za bardziej wygodne od Beyerdynamików.

Witam , a ja mam beyery i senki...i jakoś do senków przekonać sie nie mogę.

Na pewno są to słuchawki które mogą sprawić dużo frajdy szczególnie w rocku i elektronice...co do małych składów i jazzu to już nie dają rady beyerdynamic hd 880.

Pozdrowienia i wiele radości z słuchania Krzyżak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.