Skocz do zawartości
IGNORED

ARCHIWUM absurdów tzw. IV RP :))))

noster

Rekomendowane odpowiedzi

maciek_m, 2 Sty 2008, 22:10

>dlatego pytałem parę postów wcześniej Qubricka, czy on naprawdę myśli tak, jak napisał. ale mi nie odpowiedział<

Z dwóch powodów złamasie. Po pierwsze dlatego, że nie dyskutuję z idiotami i dziećmi specjalnej troski...

Po drugie, że nic co sobie napisałeś, dziecinko uposledzona, nie wynikało z moich wpisów.

A teraz siusiu, paciorek i spać. Bo jutro masz śpiewy na chu.... rze :)))

electro czemu tak ostro...wystarczy swoje poglądy jasno precyzować...a nie mydlić oczu Jak Tusek....może przesadziłem jeśli tak to sorry ale kto z kim przeystaje takim się staje...poziom niektórych tutaj ludzi jest rodem z klozeta Napieralskiego...jutro mnie tutaj i tak nie będzie...jeden dzień podroczenia się z nimi i wydobycia od nich całego jadu i nienawiści mi wystarczy :)...niech wylewają tą żółć...nie będą mieli wrzodów przynajmniej :)

Qubric

czy uwazasz podobnie jak ja, ze dzieci ksieży nie powinny pisac na bocznicy, albo powinny miec limit 1 wpis dziennie?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Tomek,

czemu nie? ale patrz - Qubrick mnie od ch*jów wyzywa

to jest z grubsza jedyne, co dziś z siebie wydobył

chyba, że myślisz inaczej niż Qubrick - to możemy pogadać

ja nie udzielam się tutaj, żeby kogoś przekonać.

więc jest szansa, że sam dam się przekonać

electro, 2 Sty 2008, 22:19

>Qubric<

>czy uwazasz podobnie jak ja, ze dzieci ksieży nie powinny pisac na bocznicy, albo powinny miec limit 1 wpis dziennie?<

Gdy pomyślę, że zakonnicy kiedyś przepisywali księgi, a teraz byków nawalą jeśli nie włączą automatycznej korekcji błedów w edytorze tekstu, to jestem zdania, że powinni zostać abortowani przed poczęciem - na pewno z tego forum.

• Redaktorzy

Przerzucacie się tutaj uprzejmościami aby podkreślić swoje przywiązanie do wartości, każdy udaje, że szablą macha jak nikt przed nim, kwarta, tercja, sztych, ale mimo to nie potraficie ukryć, że tekst Matki wszystkich przerósł - nikt się o komentarz nawet nie pokusił. Oto jest siła szczerości - przy niej na nic sofistyczne wykręty. Można tylko milczeć i podziwiać.

maciek_m, 2 Sty 2008, 22:20

>Tomek,

>czemu nie? ale patrz - Qubrick mnie od ch*jów wyzywa

No niestety nieczytaty muminku... Od ch*jów cie wyzwał Elctro.

Wg mnie, ty nawet ch*jem nie jesteś.

jar i Qubrick,

wnioskując po waszych wypowiedziach, to wy chyba jednak z PISu jesteście

tylko dlaczego zachęcacie wszystkich do PO?

już wiem! taka chamska propaganda może tylko zniechęcić

wy naprawdę jesteście z PIS

Qubric kto tu jest nieczytaty :D Electro wyzwał mnie od ch*jów nie maćka ;)....przez tą zawiść już nie wiesz co czytasz...daj więcej jadu bo koszula mi już wyschła :)

co Qubric znowu brakuje argumentów??? :)...o widzę że prócz audio interesujesz się też obciąganiem...znajdź sobie lepiej dziewczynę ale anjlepiej taką która już była w Londynie i prpzeszłą kurs mycia garków i krojenia ogórków :P

Qubrick

tobie tylko jedno w głowie - wyglądasz mi na "ukrytego"

nie staram się ciebie obrazić. naprawdę

ale spójrz na swoje posty - większość twoich skojarzeń dziś to homo

ty naprawdę jesteś z PIS (też nie chcę cię obrazić - ale tak wychodzi)

Ach chłopaczki - marcelinka i maciejka, wy tak zawsze razem - wpisik pod wPiSikiem... Może jako ten UKRYTY wPiS dołaczę do was na trzeciego i wydmucham w każdą dziurę, aż wam pejsy wypadną spod moherowych beretek? :)))

>Qubric

No nie Qubric, nie przeginaj !

Jak mozna komus napisac, ze NIE JEST nawet ch*jem !

To bylo naprawde niegrzeczne !

Trzeba miec troche wyczucia !

Ja na Twoim miejscu, natychmiast bym tego kogos przeprosil i zapewnil, ze - JEST !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.