Skocz do zawartości
IGNORED

ARCHIWUM absurdów tzw. IV RP :))))

noster

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 28 Gru 2007, 10:00

>Widocznie zrobili tak dobrze że Polacy rzygali dobrobytem i powiedzieli-DOść.

Muls, jest taka ostatnio trendi książka, księga właściwie i tam ludność też powiedziała "dość" (tylko innymi słowy - "ukrzyżuj go!").

A wtedy w ogóle jeszcze nie bylo telewizji!

bartas, to wiem ze na tym gównie kręci sie najlepszy interes...jak tylko w stanach jest recesja to zaraz jakąs wojenkę kombinują, oczywiscie do tego szukają idiotów(zwanych sojusznikami) zeby ich wsparli.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No to juz wiadomo przynajmniej, ze zwyczaje polityczne mamy takie jak panstwa afrykańskie...zdziwienie tym burdelem mi minęło ... homo sovietcus i uciśniony lud afryki mają pewnie podobnie wyprane w głowie...z czego żałuje tylko tych drugich, bo Ci pierwsi to w obecnej dobie - z wyboru. Dokładnie.

Ukryta Zawartość

jozwa maryn, 27 Gru 2007, 00:24

>Europa jak raz ma to w poważaniu.

Pytanie - co to jest Europa?

Ta banda bęcwałów w Brukseli? Aaaa to faktycznie, oni mają w poważaniu.

Ukryta Zawartość

Nie wiem, czy zauwazyliście, ale Donald swojego Donalda nie nadmuchał i nie wypuścił tak jak reszta(co widac na poczatku filmu)...tylko jednak postanowił go jeszcze trochę pociumkać :)

Donald, nie po to jest Donald...pamietaj...dmucha sie balonik i wypuszcza na vivat - a nie zjada :)

Ukryta Zawartość

jozwa maryn, 28 Gru 2007, 11:05

>Możemy też pójść w stronę kontaktów osobistych. Co, dudi, znasz więcej ludzi w Europie niż ja? Nie

>sądzę.

Ja tam do B'nai B'rith nie należę, więc moja "sieć" "znajomości" może faktycznie być mniejsza.

• Redaktorzy

"Ja tam do B'nai B'rith nie należę, więc moja "sieć" "znajomości" może faktycznie być mniejsza."

Jasne, jasne. Niewiedza cnotą kardynalną. Tylko po co w takim razie pyszczyć z dna tej niewiedzy? Albo rybki, albo akwarium, nie?

jozwa maryn, 28 Gru 2007, 11:22

>"Ja tam do B'nai B'rith nie należę, więc moja "sieć" "znajomości" może faktycznie być mniejsza."

>

>Jasne, jasne. Niewiedza cnotą kardynalną.

No widzisz, co ja na to poradzę, że te lepsze "szkoły" są dla mnie zamknięte, jak dla syna AK-owca za komuny?

Józwa, masz B.B. wpisane w swoim CV, w edukacji?

> Tylko po co w takim razie pyszczyć z dna tej niewiedzy?

>Albo rybki, albo akwarium, nie?

Albo nietoperze.

Józwa, nie wiem jakie ci tam bajki w dzieciństwie opowiadali (o ile w ogóle jakieś, bo może od razu wchodzi Ryt) ale mi opowiadali np. takie o Zatrutych Źródłach.

Naprawdę nie ma się z czego cieszyć jak się z takiego napiłeś.

>Pytanie - co to jest Europa?

>

>Ta banda bęcwałów w Brukseli? Aaaa to faktycznie, oni mają w poważaniu.

To i tak lepsze od bandy rydzykowych endeków z Torunia. I to właśnie ludzie dostrzegli w ostatnich wyborach.

Jar, od endecji to ty się odstosunkuj, niewdzięczniku.

Gdyby nie ona, to do dziś żyłbyś w Priwislańskim Kraju albo cholera jakiej wie obłasti.

Wiem, wiem, że byś wolał, mużyku jeden!

jar, szkoda ze nie dostrzegli ze dzieki POlityce z lat ubiegłych mamy teraz megaemigracje, a głosują na megabajkopisarza z amerykańskim smajlem. w kategorii lepszy proszek do prania wygrał w cuglach...teaz został mu już tylko powyborczy usmiech...zobaczymy jak wyniki...waldek to świetny znak na kiedunek w gospodarce.

• Redaktorzy

Hrabia Dudivan i baronowa Jewropiejczyk. Oraz liga B'nai Brith. Boki zrywać. Nawiasem mówiąc, czym oni się zajmują, dudi, zechcesz objaśnić, bo ja niestety pojęcia nie mam, nazwa mi się tylko o uszy obiła w jednej książce Clancy'ego.

lancaster, lancaster !!!!

To specjalnie dla Ciebie i innych z opcji 'uczciwych i sprawiedliwych' ! ;-)

"Gotowa jest analiza wykorzystania służbowych kart kredytowych przez ministerialnych urzędników rządu Jarosława Kaczyńskiego. Sekretarz stanu w kancelarii premiera Julia Pitera zapowiada, że po Nowym Roku zapozna się ze szczegółami. Sądzi, że będą one podane do publicznej wiadomości.

"Super Express", powołując się na analizę, napisał w sobotę, że za "noclegi w drogich hotelach, biesiady w ekskluzywnych restauracjach (...) ministrowie z rządu PiS lekką ręką zapłacili w ciągu ostatnich 24 miesięcy kartami kredytowymi aż 1,2 miliona złotych"."

rozumiem wspac ze nie strugasz idiotę, bo trudno w twoim przypadku strugać stany rzeczywiste.Generalnie nie ukradli tylko wykorzystali w celach ogólnie znanych ,tak zreszta jak posłanka SLD wykorzystała pare milionów na podróze zagraniczne.Pamietam jak darliscie mordy wtedy ze swietym oburzeniem.Wspac tobie jest łatwiej, bo nie musisz strugac idioty.Tobie to samo przychodzi bez wysiłku. Tylko pozazdrościc.

"noclegi w drogich hotelach, biesiady w ekskluzywnych restauracjach..."

czyli chyba nie tylko na imprezki... jak wiem to rzad PiS'u byl tym najmniej balujacym, zapewne hotele to 95% wydatkow, a moze mieli siedziec w jednym miejscu??? jak wczesniejsze rzady grzaly swoje stolki nie wychylajac czubka nosa poza budynki, jaka nie byla katastrofa, czy wypadek autokaru, czy churagan co calej wsi dachy pozdrywal, zawsze premier lub prezydent tam sie pokazywal by zapewnic niezbedna pomoc finansowa i wesprzec poszkodowanych, czeste wyjazdy za granice ktore przeciez owocowaly pewna, stabilna i twarda polityka, ukladami z reszta swiata (szkoda ze teraz jest to zaprzepaszczane, jak w tv sie o tym juz mowi to naprawde jest zle ;) ).. to jednak kosztuje...

zreszta to sa 2 lata a nie jedna impreza, dwa lata rozlozone na wielu politykow, policzcie, wcale tak duzo az nie wyjdzie... zreszta co ja wymagam od POpaprancow, podstaw matematyki... ehhehe

muls ... Twoj sposob wypowiedzi powoduje wstrzasy posladkow u konii arabskich, tak sie wylkami smieja z Ciebie...

nic nie slyszalem o poslance ktora wydala za duzo na wyjazdy... ja mordy nie darlem... zreszta jak Ty masz morde, nie znaczy ze ja ja mam... nie karzy urodzil sie z poprzestawiana facjata.... wspolczuje Ci, a poziom wypowiedzi skonfrontowany z Twoim wiekiem napawa mnie obawa o nasz kraj...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.